پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۲۸۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۵
رئيس سازمان بازرگانی گيلان:

ورود چای‌ ‌سنواتی به بازار، اقدامات ‌مثبت را تخريب می‌کند

سياوش اميني، گفت: استاندار و مسئولان استان به جد پيگير کار هستند تا چاي گيلان بتواند به جايگاه واقعي آن برسد و وضعيت چايکاران بهبود يابد.
رئيس سازمان بازرگاني گيلان، گفت: ورود چاي‌هاي سنواتي به بازار، تمامي اقدامات مثبت گذشته را تخريب مي‌کند.
سياوش اميني در گفت‌وگو با خبرگزاری ايرنا، افزود: در صورت فروش چاي‌هاي سال‌هاي گذشته موجود در انبارها، تمامي اقداماتي که در سه سال گذشته براي بهبود وضعيت چاي، دستيابي به جايگاه واقعي آن و خروج آن از بن‌بست انجام شد، از بين خواهد رفت.
وي، گفت: استاندار و مسئولان استان به جد پيگير کار هستند تا چاي گيلان بتواند به جايگاه واقعي آن برسد و وضعيت چايکاران بهبود يابد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود از حمايت ويژه از بخش خصوصي براي فعاليت در زمينه چاي خبر داد و افزود: بنا به دستور استاندار، همه امکانات اجرايي استان در خدمت بخش خصوصي فعال در امور چاي قرار مي‌گيرد.
اميني، ادامه داد: شرکت‌هاي خصوصي و علاقه‌مندان به صادرات و فرآوري چاي و توليد محصولات جانبي از آن، فعاليت در امور بازرگاني و اختلاط چاي مي‌توانند از اين فرصت استفاده کرده و از حمايت مسئولان استان و تسهيلات ويژه بهره‌مند شوند.
وي با ابراز رضايت از فضاي ايجاد شده براي حمايت از کشاورزي چاي و چايکاران، گفت: مجموعه اقدامات انجام شده و در دست اجرا، بيان‌گر آن است که در صورت استمرار اين اقدامات، در آينده نزديک چاي گيلان، مصرف‌کنندگان خاص و واقعي خود را پيدا خواهد کرد.
اميني، گفت: علاوه بر اين‌که زمينه براي فروش بيشتر چاي، صادرات و راهيابي آن به بازارهاي هدف فراهم مي‌گردد.
نظرات بینندگان