معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: جاذبههاي گردشگري گيلان ناشناخته مانده است.
به گزارش خبرگزاری ايرنا، رضا عليزاده، اظهار داشت: ما در استان گستره وسيعي از جاذبههاي گردشگري پرمخاطب را داريم که بايد با اطلاعرساني و برنامهريزي و خدماترساني مناسب، از آنها براي حرکت چرخ صنعت گردشگري گيلان در تمام سال استفاده کنيم.
وي از جمله اين جاذبهها را روستاي داماش با گل بينظير سوسن چلچراغ، تپه مارليک، قلعه رودخان، شهرک ماسوله، بقعه شيخ زاهد گيلاني، چهار پادشاهان، چشمه دمکش در چابکسر، آبشار لونک، جنگلهاي گيسوم و اسالم و دهها نقطه گردشگري ديگر اشاره کرد.
وي، متذکر شد: متأسفانه ما در کشور به گردشگري با نگاه فصلي نگريستهايم؛ درحالي که مناطق طبيعي مانند دريا و جنگل در فصول مختلف واجد زيباييهاي خاص خود و جاذبههاي گردشگري است که بايد روي آن کار کنيم.
عليزاده، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزديک 40 دفتر خدمات مسافرتي و کارگزار تور در گيلان داريم که کار معرفي جاذبهها و اجراي تورهاي گردشگري را بهعهده دارند.
وي، تصريح کرد: اين دفاتر هنوز تا نقطه آرماني فاصله دارند، ولي در تلاشيم با تخصصي کردن تورگرداني، اين دفاتر مسافرتي و کارگزاران تور را براي جلب گردشگران داخلي و خارجي به گيلان هدايت کنيم.
وی، افزود: اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان به منظور اطلاعرساني به گردشگران در چهار نقطه چابکسر، لوشان، آستارا و رشت مراکز اطلاعرساني و در 50 نقطه نيز ايستگاه اطلاعرساني براي مسافران در نوروز و تابستان درنظر گرفته است.
علیزاده، گفت: اين مراکز علاوه بر اينکه اقلام تبليغاتي سازمان را در اختيار مسافران قرار ميدهند، ميتوانند در زمينههاي مورد نياز گردشگران به اطلاعرساني بپردازند.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، متذکر شد: رسانههاي گروهي نيز ظرفيت بسيار خوبي براي اطلاعرساني و رونق گردشگري استان هستند.