رئيس شوراي بخش مرکزي لاهيجان، گفت: راههاي روستايي حوزه بخش مرکزي این شهرستان به مرمت و نگهداري نياز دارد.
احمد افخمي در گفتوگو با خبرگزاری ايرنا، اظهار داشت: هماکنون حدود 60 درصد از راههاي روستايي اين بخش داراي آسفالت ميباشند.
وي، افزود: در همين حال بيش از 40 درصد از اين راههاي آسفالته به علت عدم نگهداري مناسب با مشکل روبهرو شده و وضعيت برخي از نقاط نيز حتي از راههاي خاکي نامطلوبتر است.
وي، افزود: عدم نگهداري و مرمت راههاي روستايي اين منطقه موجب شده تا مشکلاتي درخصوص عبور و مرور وسايط نقليه ايجاد شود.
افخمي، اظهار داشت: از سوي ديگر با توجه به اينکه روستاهاي بخش مرکزي اين شهرستان همواره به عنوان يک منطقه مهم گردشگري مورد استقبال گردشگران قرار دارند، وجود اين راههاي آسفالته فرسوده به هيچ عنوان شايسته روستاهاي اين بخش نيست.
وي، افزود: در حال حاضر روکش و مرمت راههاي آسفالته روستاهاي اين بخش يکي از نيازهاي مهم بهشمار ميرود.
رئيس شوراي بخش مرکزي لاهيجان، افزود: در همين حال اداره راه و ترابری شهرستان نيز به منظور نگهداري از راههاي روستايي با توجه به حجم کارهايي که دارد، با مشکل روبهرو است و نميتواند جوابگوي اين مهم باشد.