رئيس اداره تربيت بدني لاهيجان، گفت: در حال حاضر اين اداره با کمبود اعتبارات ورزشي روبهروست.
عادل هاديپور در گفتوگو با خبرگزاری ايرنا، اظهار داشت: عدم اختصاص اعتبارات ورزشي لازم به اين شهرستان، اداره تربيت بدني را با مشکلات بسياري درخصوص حمايت از ورزشکاران روبهرو ساخته است.
وي، افزود: اين امر موجب شده تا اداره تربيت بدني براي حمايت از هيأتهاي ورزشي خود نتواند اقدام مؤثري صورت دهد.
رئيس اداره تربيت بدني لاهيجان، اظهار داشت: انتظار ميرود تا در جهت اختصاص اعتبارات ورزشي به صورت عادلانه تصميمگيري شود و کليه جوانب نيز درنظر گرفته شود.
وي، گفت: هماکنون اعتبارات اداره تربيت بدني اين شهرستان در مقايسه با يک هيأت ورزشي در مرکز استان از ميزان بسيار پایينتري برخوردار است.
هادیپور، اظهار داشت: شهرستان لاهيجان از استعدادهاي بسيار بالايي در ورزش برخوردار است.
وي، گفت: اين شهرستان با دانشگاههاي متعدد و به دنبال آن، حضور دانشجويان و همچنين ورزشکاران نياز به اعتبارات لازم ورزشي دارد.
وي، گفت: در حال حاضر نيز تعداد 40 هيأت ورزشي زيرنظر اداره تربيت بدني شهرستان لاهيجان فعاليت دارند.
رئيس اداره تربيت بدني لاهيجان، افزود: بيش از 11 هزار ورزشکار سازماندهي شده نيز در اين هيأتهاي ورزشي فعاليت دارند.