پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۲۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۲

برپایی كارگاه آموزشی روش تدريس احكام اسلام به روش پرده‌خوانی در زندان لاهيجان

رئيس اداره زندان‌هاي لاهيجان در این مراسم به تشريح پيشينه پرده‌خواني و نقالي از ديرباز تاكنون پرداخت و از آن به عنوان يك فن مؤثر و تأثيرگذار در فهم مسائل مختلف ديني و ... ياد کرد.
اولين كارگاه آموزشي روش تدريس احكام اسلام به روش پرده‌خواني در زندان لاهيجان برگزار شد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومي اداره زندان‌هاي لاهيجان، اين طرح بر اساس ايده‌اي از مديركل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی گیلان در مركز مشاوره و روان درماني توحيدي زندان‌هاي لاهيجان با هدف آشنايي بيشتر مددجويان با احكام اسلامي و تقويت باورهاي ديني آنان با بهره جستن از هنرهاي بومي اجرا شده است.
در اين كارگاه آموزشي كه با حضور رئيس اداره فرهنگي و تربيتي اداره کل زندان‌هاي گیلان و نمايندگاني از زندان‌هاي رودبار، لنگرود، فومن، صومعه‌سرا و اردوگاه كار درماني و حرفه‌آموزي زندانيان استان به مدت يك روز در زندان لاهيجان برگزار شد، روش‌هاي صحيح تدريس و آموزش مباحث مورد نظر به مددجويان مورد بحث و بررسي قرار گرفت و از نظرات آنان در رفع نقايص احتمالي استفاده شد.
رئيس اداره زندان‌هاي لاهيجان در این مراسم به تشريح پيشينه پرده‌خواني و نقالي از ديرباز تاكنون پرداخت و از آن به عنوان يك فن مؤثر و تأثيرگذار در فهم مسائل مختلف ديني و ... ياد کرد.
احمد زمانی، گفت: همان‌گونه كه مقام معظم رهبري هم اذعان دارند، "هر پيامي، هر دعوتي، هر انقلابي، هر تمدني و فرهنگي تا در قالب هنر ريخته نشود، شانس نفوذ و گسترش ندارد و ماندگار نخواهد شد"، ما نيز در اين رابطه تمام سعي و تلاش خود را خواهيم نمود تا با اجراي فرامين رهبری و در قالب هنر، فهم آموزش احكام اسلام را براي مددجويان سهل و آسان نمایيم.
شايان ذكر است، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، اين طرح ابتدا در زندان‌هاي لاهیجان، رودبار، لنگرود، فومن و صومعه‌سرا اجرا و سپس در تمامي زندان‌هاي استان به صورت عملي برگزار خواهد شد.
نظرات بینندگان