پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۲۶۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۹
رئيس سازمان چای كشور:

امسال فقط به كيفيت بسيار بالای چای توليدی می‌انديشیم

علي محرر عصر امروز در نشست مشترك كارشناسان سازمان چاي و اعضاي هيأت مديره شركت چاي بهبود ايرانيان، از آمادگي اين شركت براي خريد كل چاي خشك توليدي در سال جاري خبر داد.
رئيس سازمان چاي كشور، گفت: امسال شاهد شكوفايي صنعت چاي خواهيم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي محرر عصر امروز در نشست مشترك كارشناسان سازمان چاي و اعضاي هيأت مديره شركت چاي بهبود ايرانيان، از آمادگي اين شركت براي خريد كل چاي خشك توليدي در سال جاري خبر داد.
وي، افزود: درصدد هستيم تا با يك برنامه‌ريزي و انعقاد قرارداد سه‌جانبه بين سازمان چاي، شركت چاي بهبود ايرانيان و سنديكاي كارخانه‌هاي چاي زمينه ساماندهي و فروش كل توليدي امسال را به بازار داخلي و صادرات به ديگر كشورها فراهم كنيم.
محرر با بيان اين‌كه امسال سازمان چاي فقط به كيفيت بسيار بالاي چاي توليدي مي‌انديشد، تصريح كرد: با توجه به سال همت و كار مضاعف، ما نيز در تلاش هستيم تا امسال با كوشش كاركنان و كارشناسان سازمان چاي، كشاورزان چايكار و كارخانه‌داران شاهد شكوفايي صنعت چاي كشور باشيم.
وي، ادامه داد: در سال زراعي جديد، سازمان چاي كشور به عنوان اصلي‌ترين متولي ساماندهي كشت و صنعت و بازرگاني درحال مذاكره با تجار و بازرگانان چاي براي خريد و رونق بخشيدن محصول چاي داخلي است.
رئيس سازمان چاي كشور نظارت بر مراحل خريد برگ سبز چاي، عمل‌آوري و توليد چاي خشك و مرغوب را از وظايف اين سازمان برشمرد و تصريح كرد: ساماندهي چاي سنواتي در انبارها و همچنين ميزان واردات چاي كشور نيز از وظايف سازمان چاي كشور است كه در اين‌باره نيز درحال برنامه‌ريزي هستيم.
رئيس هيأت مديره شركت چاي بهبود ايرانيان نيز در اين نشست، گفت: اميدواريم شاهد تحول جدي در صنعت چاي كشور باشيم و انتظار مي‌رود كارشناسان سازمان دقت عمل و نظارت خود را براي توليد چاي كيفي افزايش دهند تا صنعت چاي كشور به جايگاه واقعي برسد.
محمد عبداللهي، ادامه داد: صرفاً نمي‌خواهيم فقط برگ سبز و چاي خشك خريداري كنيم، بلكه محورهاي دهگانه‌اي را براي صنعت چاي در زمينه آموزش و تحقيقات، كشاورزي، فرآوري، بازرگاني و ... پيش‌بيني كرده‌ايم.
وي چاي ايراني را بهترين چاي دنيا ناميد و گفت: در حال حاضر امكان صادرات اين چاي وجود دارد و با ذائقه ايراني سازگار است.
عبداللهي با بيان اين‌كه كيفيت چاي‌ داخلي نسبت به چاي‌هاي وارداتي بهتر است، اظهار داشت: در حال حاضر تحقيقات قابل توجهي در ارتباط با چاي سنواتي انجام ‌شده و هر نوع فرآورده‌هاي جانبي را مي‌توانيم از آن توليد كنيم كه آثارش به منطقه و توليدكننده برمي‌گردد.
وي، افزود: در وزارت كشور قول حمايت در اين راستا داده شده و دولت نیز بر برطرف كردن مشكلات صنعت چاي تأكيد دارد.
عبداللهي احياي چاي را مهم خواند و تصريح كرد: با توجه به امرار معاش 70 هزار خانوار چايكار و حساسيت‌هاي اجتماعي و منطقه‌اي، نيازمند همت جمعي و تعامل هستيم تا اين صنعت را احياء كنيم.
وي، خاطرنشان كرد: همچنين به دنبال تفاهم‌نامه كلي با وزارت جهاد كشاورزي هستيم و متعاقباً قراردادي را با كارخانه‌هاي چايسازي خواهيم داشت تا شاهد تعامل بين دولت، بخش خصوصي، فعالان صنعت چاي و توليدكنندگان در سال جاري و آينده باشيم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۱
0
0
در رسانه ملي آيا ميدان و فرجه و فضایي براي حمايت از توليدات داخلي، از جمله صنعت چاي درنظر گرفته شده است؟ تا كي نبايد اطلاع‌رساني مناسبي براي آگاه‌سازي مردم در جهت استفاده از محصولات سالم، از جمله چاي صورت بگيرد؟ حتماً با منافع مافياي چاي ناسازگاري دارد!
نظرات بینندگان