پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۲۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۸

دکتر پورخصالیان باز هم در لاهیجان گل کاشت

پروژه‌های سالن ورزشی مدرسه ابتدایی دخترانه صدیقه پورخصالیان و کارگاه سایت مدرسه راهنمایی پسرانه امیرکبیر با هزینه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان که ۵۰ درصد آن توسط دکتر پورخصالیان ـ خیر لاهیجی ـ پرداخت شده بود، افتتاح و آماده بهره‌برداری شد.

پروژه‌های سالن ورزشی و کارگاه سایت مدارس پورخصالیان و امیرکبیر لاهیجان به بهره‌برداری رسید.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش لاهیجان، پروژه‌های سالن ورزشی مدرسه ابتدایی دخترانه صدیقه پورخصالیان و کارگاه سایت مدرسه راهنمایی پسرانه امیرکبیر با هزینه‌ای بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان که ۵۰ درصد آن توسط دکتر پورخصالیان ـ خیر لاهیجی ـ پرداخت شده بود، افتتاح و آماده بهره‌برداری شد.
در آیین افتتاح این پروژه‌ها که با اجرای برنامه‌هایی چون قرائت قرآن، مراسم پرچم، سرود محلی، حرکات ورزشی، قرائت دکلمه و اهداء لوح تقدیر از سوی دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی صدیقه پورخصالیان همراه بود، رئیس اداره آموزش و پرورش لاهیجان به برخی از خصوصیات دکتر پورخصالیان اشاره نمود که چگونه با اخلاص و تعهد تمام، پیگیر مراحل ساخت پرورژه‌های مذکور بود.
همچنین معاون اداره کل نوسازی مدارس و رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز گیلان نیز در سخنانی به بحث مشارکت فعال خیرین استان و بالاخص شهرستان لاهیجان در امر مدرسه‌سازی پرداختند.
دکتر پورخصالیان نیز در ادامه این مراسم، در سخنان کوتاهی ضمن تشکر و قدردانی از تمامی مسئولان شهری و استانی، اظهار داشت: هدف از ساخت این سالن‌های ورزشی، مشارکت فعال دانش‌آموزان و همکاران فرهنگی و بازنشسته شهرستان لاهیجان در فعالیت‌های ورزشی در ساعات مختلف شبانه‌روز بود که امیدوارم بر اساس برنامه‌ریزی اداره آموزش و پرورش لاهیجان، از آن‌ها استفاده بهینه صورت گیرد.
در این مراسم همچنین کارگاه سایت مدرسه راهنمایی پسرانه امیرکبیر که با کمک ۷ میلیون تومانی این خیر لاهیجی راه‌اندازی شده است، به بهره‌برداری رسید و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز اهدای ۸۰۰ جلد کتاب به آموزشگاه‌های پورخصالیان ۱ و ۲ و امیرکبیر را متقبل شد.
در پایان این مراسم که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز گیلان، معاون اداره کل نوسازی مدارس گیلان، رسول خادم (قهرمان کشتی ایران و جهان و عضو شورای اسلامی شهر تهران)، فرماندار، رئیس اداره آموزش و پرورش، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و رؤسای ادارات و نهادهای شهرستان لاهیجان برگزار شد، از دکتر پورخصالیان و مهندسان پیمانکار پروژه از سوی مسئولین با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

به تو چه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
0
0
مدرسه من پورخصالیان است. واقعاً که دکتر پورخصالیان شاهکار کرد.
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
0
0
مریم: سلام. من در مدرسه پورخصالیان درس می‌خوانم. واقعاً از دکتر پورخصالیان تشکر می‌کنم.
نظرات بینندگان