نمايندگان مردم استان گيلان در مجلس شوراي اسلامي بر همکاري بيشتر مسئولان اين استان در رفع مشکلات گيلان و ارائه راهکارهاي بهتر براي توسعه آن تأکيد کردند.
به گزارش خبرگزاری ايرنا، چهار تن از نمايندگان شهرهاي مختلف استان گيلان عصر روز شنبه در يک نشست خبري با خبرنگاران رسانهها و مطبوعات اين استان، مشکل مهم استان گيلان در عقبماندگيهاي آن را، نبود همگراييهاي لازم در تقويت توانمنديهاي گيلان عنوان کردند.
نماينده مردم آستانه اشرفيه در مجلس شوراي اسلامي در اين نشست، گفت: در سالهاي اخير شاهد رشد خوبي در عرصههاي مختلف در گيلان بودهايم؛ اما به دليل عمق عقبماندگيهاي گيلان، اين رشد در حد و شأن اين استان نبوده است.
سيدمهدي صادق، اضافه کرد: اگر قرار است در استان گيلان شاهد تحولات مختلف و رشد اقتصادي باشيم، بايد اقتصاد با هم بودن را درست تعريف کنيم.
وي، ادامه داد: در کنار اقتصاد با هم بودن، داشتن اقتصاد استراتژيک نيز ما را به رشدي که ميخواهيم در کنار ظرفيتها و پتانسيلهاي بالقوه موجود در استان گيلان خواهد رساند.
وي، افزود: در استان گيلان همه ظرفيتهاي لازم براي رشد و توسعه بهطور طبيعي وجود دارد، اما آنچه ديده نميشود، همگرايي، همدلي و در کنار هم بودن براي هدفي مشترک که همان استراتژي توسعه است، ميباشد.
وي، تأکيد کرد: بايد از ظرفيتها و توانمنديهاي موجود در استان گيلان بيشتر بهرهمند شد و مردم استان گيلان نيز از ظرفيتها و قابليتهای بهرهمندي از توسعه اقتصادي مطلوب برخوردارند.
نماينده مردم آستارا در مجلس شوراي اسلامي و رئيس مجمع نمايندگان گيلان هم، گفت: بايد در زمينه توسعه گيلان و رشد و شکوفايي آن تعصب داشت.
فرهاد دلقپوش، اظهار کرد: شناسايي علتها و آسيبهاي عدم توسعه استان گيلان به رغم برخورداري اين استان از مزيتهاي بسيار بايد مورد بازنگري قرار گيرد و در اين راستا همراهيهاي مسئولان در معرفي اين آسيبها و بهرهمندي از نظر کارشناسان ميتواند بسيار تأثيرگذار باشد.
وي، يادآور شد: به عنوان يک نماينده از همه مردم و مسئولان استان گيلان ميخواهم تا در تعامل با يکديگر، مشکلات و رسيدن به راه حلهاي مطلوب براي رفع آنها را شناسايي و بهکار گيرند.
وي، تأکيد کرد: بايد بر روي اقتصاد گيلان کار کنيم و کار کردن در اين زمينه نيازمند همراهي رسانهها نيز هست.
وي، اضافه کرد: خوشبختانه در بين نمايندگان گيلان در دوره هشتم مجلس شوراي اسلامي همراهي و همگراييهاي خوبي در بحث مسائل کلان استان گيلان وجود دارد.
نماينده مردم لنگرود در مجلس شوراي اسلامي هم در اينباره بر ضرورت برنامهريزيهاي بهتر با استفاده از نگاههاي کارشناسي در توسعه استان گيلان تأکيد کرد.
مهرداد لاهوتي، ادامه داد: با توجه به همگراييهاي خوبي که در بين نمايندگان مردم گيلان در دوره هشتم وجود دارد، ما حتي اين ظرفيت را فراتر برده و با ايجاد فراکسيون نمايندگان مردم استانهاي شمالي کشور درصدد رفع مشکلات اين استانها که به صورت مشترک هست نيز ميپردازيم.
نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي نيز خواستار هماهنگيهاي بيشتر مديران اجرايي و اعضاي شوراهاي اسلامي با نمايندگان در رفع مشکلات محلي و استاني شد.
حسن تأميني، گفت: برگزاري نشستهاي مشترک بين دستاندرکاران مختلف اجرايي در استان گيلان و شهرستانها ميتواند نقش تعيينکنندهاي در رفع مشکلات و تقويت پتانسيلهاي توسعه استان داشته باشد.
وي، اضافه کرد: بايد کارگروههاي مختلف و تخصصي با حضور مسئولان و نمايندگان در زمينههاي مختلف تشکيل شود و تشکيل اين کارگروههاي کاري ميتواند در بازشناسي مشکلات و برونرفت از چالشهاي پيش رو بسيار تأثيرگذار باشد.