توسط پژوهشگر ايرانی صورت گرفت:
ابداع نوعی چای كيسهای با عطر و كيفيت متفاوت
مخترع اين طرح درباره ويژگيهاي اين تكنولوژي نوين، گفت: چاي كيسهاي در طرحها و اشكال متفاوتي در بازار موجود است كه همگي در يك چارچوب كلي و تنها با تغيير شكل ظاهري و نوع بستهبندي توليد و روانه بازار ميشود؛ درحالي كه اين محصول پركاربرد در كنار ويژگي سرعت در مصرف معايبي هم دارد.
یک پژوهشگر ايراني موفق به ابداع تكنولوژي نوين براي توليد چاي كيسهاي با كيفيت و عطر مرغوب شد.
مخترع اين طرح درباره ويژگيهاي اين تكنولوژي نوين، گفت: چاي كيسهاي در طرحها و اشكال متفاوتي در بازار موجود است كه همگي در يك چارچوب كلي و تنها با تغيير شكل ظاهري و نوع بستهبندي توليد و روانه بازار ميشود؛ درحالي كه اين محصول پركاربرد در كنار ويژگي سرعت در مصرف معايبي هم دارد.
علي اكبري آفاراني، ادامه داد: در توليد اين محصول در حال حاضر از خاك چاي و چاي خرد شده استفاده ميشود كه كيفيت مطلوبي نداشته، عطر و طعم كامل چاي نيز از داخل لفافه به آب جوش نفوذ نميكند، ولي اين چاي كيسهاي كه ابداع شده است از لفاف 3 لايه تشكيل شده است كه از يك لايه آلومينيوم، يك لايه پلي اتيلن و يك لايه پلي استر ساخته شده است.
اين مخترع با تأكيد بر اينكه در طرح جديد توليد چاي كيسهاي كيفيت محصول ارتقاء يافته است، افزود: اين تكنولوژي جديد بسيار كاملتر بوده و در آن از چاي سالم و كالاي مرغوب استفاده ميشود كه طعم و عطر چاي اصيل ايراني كالا انتقال مييابد.
اكبري، ادامه داد: پژوهشكده شيمي و پتروشيمي و سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي از جمله مراكز علمي هستند كه طي استانداردهاي شماره 11548-3191-911 كارآيي اين روش نوين را تأييد كردهاند.
وي كاربردي كردن اين طرح را موجب اشتغالزايي دانست و گفت: راهاندازي خط توليد اوليه نياز به اعتبار 900 ميليون توماني دارد و ميتواند براي 50 نفر ايجاد شغل كند. اين خط توليد در طرح توسعه پيشبيني شده توانمندي اشتغالزايي 300 نفري دارد.
اين اختراع با شماره 60171-88.05103 در اداره كل مالكيت صنعتي به ثبت رسيده است.