پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۰
رئیس دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان:

حضور میرحسین در گیلان، فضای انتخاباتی را پرشور می‌کند

مهندس محمدرضا ربانی در جمع خبرنگاران، ایجاد شفافیت بیشتر در ترسیم خطوط فكری مهندس موسوی، گرم كردن فضای انتخاباتی و سخنرانی‌ها در اول اردیبهشت ماه جاری را از برنامه‌های ستاد مركزی استان عنوان كرد و اذعان داشت: در این سخنرانی‌ها از چهره‌ها و شخصیت‌های كشوری استفاده می‌شود.
رئیس دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان از افتتاح رسمی ستاد انتخاباتی مهندس موسوی در همه شهرستان‌های استان تا نیمه اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: میرحسین موسوی اردیبهشت ماه به گیلان سفر می‌كند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهندس محمدرضا ربانی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به برنامه‌های ستاد، سیاست‌گذاری‌ها و فعالیت‌های ستادی میرحسین موسوی اشاره كرد و افزود: مهندس موسوی در اسفند سال گذشته وارد عرصه انتخاباتی شد و این ورود برای مردم مبارك بود.
وی، ادامه داد: با ورود مهندس موسوی تعدادی از علاقه‌مندان وی در سطح استان، اعم از چهره‌های سیاسی، فرهنگی و دانشگاهی دور یكدیگر جمع شدند و ستاد مركزی را تشكیل دادند و در نهم فروردین بنده به ‌عنوان رئیس ستاد موسوی در گیلان انتخاب شدم.
ربانی با بیان این‌كه باید از نگاه جامع‌نگر میرحسین موسوی در حركت‌های نیروها استفاده شود، اظهار داشت: با نوع نگاهی كه مهندس موسوی دارد، همه نیروها را بدون دسته و جناح در خود جای می‌دهد.
وی با اشاره به تشكیل ستاد مهندس موسوی در گیلان، تصریح كرد: تا پایان هفته جاری ستادهای شهرستان‌ها مشخص می‌شوند و قرار است در تبیین سیاست‌های ستاد از نقطه‌نظرات اعضای ستاد استفاده كنیم.
ربانی، بیان داشت: تا 15 اردیبهشت همه ستادهای مهندس موسوی در شهرستان‌ها به‌طور رسمی افتتاح می‌شوند و بعد از ظهر روز سه‌شنبه همین هفته، ستاد رسمی میرحسین موسوی در رشت افتتاح می‌شود؛ هرچند كار این ستاد از ابتدای فروردین امسال آغاز شده است.
رئیس دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان، ایجاد شفافیت بیشتر در ترسیم خطوط فكری مهندس موسوی، گرم كردن فضای انتخاباتی و سخنرانی‌ها در اول اردیبهشت ماه جاری را از برنامه‌های ستاد مركزی استان عنوان كرد و اذعان داشت: در این سخنرانی‌ها از چهره‌ها و شخصیت‌های كشوری استفاده می‌شود.
وی از سفر میرحسین موسوی در یكی از روزهای اردیبهشت امسال به گیلان خبر داد و گفت: حضور وی می‌تواند شور و شعف در فضای انتخاباتی ایجاد كند.
ربانی نقش رسانه‌ها در گرم كردن تنور انتخابات را بسیار مهم خواند و افزود: با توجه به میزان مشاركت در انتخابات دهمین دوره ریاست‌ جمهوری، انتظار می‌رود برای حضور و كسب آرای حداكثری مردم رسانه‌ها كمك كنند و حضور میرحسین موسوی در استان می‌تواند این فضا را پرشور كند.
وی با اشاره به این‌كه میرحسین به بحث توسعه استان توجه دارد، خاطر‌نشان كرد: در این فاصله كوتاه با بررسی‌های اولیه و نظرسنجی‌هایی كه انجام شد، و نیز با توجه به آشنایی نسل اول و دوم انقلاب از مهندس موسوی، میرحسین اقبال خوبی در گیلان دارد.
ربانی رعایت اخلاق انتخاباتی را یك اصل مهم خواند و تأكید كرد: با رقبا در تعامل هستیم، ولی از نقد منصفانه غافل نیستیم و نباید این نقدها منجر به درگیری‌ها شود.
وی مهندس موسوی را فردی با سابقه اجرایی و توانمند معرفی كرد و اظهار داشت: امیدواریم میرحسین در یك فضای سالم رقابتی و بدون دغدغه پیروز شود، بدون این‌كه برخوردی با رقبای دیگر و كاندیداها داشته باشد.
رئیس دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان، اندیشه مهندس موسوی را اصلاح‌طلبانه نامید و تصریح كرد: اندیشه میرحسین اصلاح‌طلبی همراه با بازگشت به اصول و ارزش‌های انقلاب است كه این دو در یك راستا قرار دارد.
ربانی با اشاره به این‌كه بسیاری از نیروها كه دچار سرخوردگی شده بودند با ورود مهندس موسوی به صحنه آمدند، اذعان داشت: چهره‌های دانشگاهی و علمی با اقبالی كه نشان می‌دهند، گستردگی دامنه اندیشه میرحسین را به‌وجود می‌آورند.
وی همچنین رسانه‌ها را سبب رشد و بالندگی از نگاه مهندس موسوی خواند و افزود: رسانه‌ها نیازمند پشتوانه قوی و فضای باز سیاسی هستند و برای ایجاد این فضا باید رسانه‌ها را باور داشت و میرحسین اعتقاد به توانمندی رسانه‌ و فضای باز سیاسی دارد.
سخنگوی دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان نیز در این نشست، اظهار داشت: مهندس موسوی در این 20 سال سكوت نكرده بود، بلكه در صحنه مشاوره حضور داشت و به عنوان یك نظریه‌پرداز در خدمت نظام و انقلاب بود.
دکتر اسماعیل ملك‌اخلاق با اشاره به حضور مهندس موسوی در معادلات سیاسی و اجتماعی ایران، افزود: به‌نظر می‌رسد میرحسین با حضور در این معادلات می‌خواهد حرف‌های جدیدی ارائه دهد و از آن‌جا كه شاهد انتخاباتی هستیم كه با دیگر انتخابات متفاوت است، بنابراین باید حرف‌های جدیدی داشته باشیم.
وی با بیان این‌كه مهندس موسوی بر شكل‌گیری دولت متخصص و مدیریتی تأكید دارد، تصریح كرد: دولت مدیریتی، نیاز امروز جامعه است و در جوامع پیشرو و صنعتی، توانمندی ساختارهای تجاری، اجتماعی و سیاسی در سایه این دولت شكل می‌گیرد.
ملك‌اخلاق دولت مهندس موسوی را توسعه‌گرا نامید و اظهار داشت: میرحسین تأكید خاصی بر توسعه همه‌جانبه دارد و توسعه را با اقتدار اقتصادی تعریف می‌كند.
وی، بیان داشت: دولت مردمی با اقشار آسیب‌پذیر جامعه ارتباط نزدیك دارد و تعبیر مهندس موسوی این است كه انقلاب به مردم نزدیك بود، ولی ما از مردم غافل شدیم.
ملك‌اخلاق دولت مهندس موسوی را عدالت‌گرا خواند و اذعان داشت: این دولت عدالت‌گرای حرفه‌ای خواهد شد كه تلاش می‌كند فاصله‌های طبقاتی را كاهش دهد و عدالت‌گرایی در سایه توسعه‌گرایی معنا پیدا می‌كند و بدون عدالت‌گرایی توسعه دچار چالش می‌شود.
سخنگوی دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان، داشتن جامعه‌ای ثروتمند با حداقل فاصله‌های طبقاتی و اجتماعی را از آرزوهای جوامع بشری دانست و افزود: رشد صنعتی، تجاری و بهره‌مندی حداكثری از توسعه از دیگر آرزوهای جوامع است كه این‌ خواسته‌ها باید شاخصه‌های عدالت‌گرایی را داشته باشند.
وی، اظهار داشت: دولت مهندس موسوی، دولت اخلاقی بوده و از هیاهوها و جنجال‌‌آفرینی به‌دور است. دولتی كه قدرت و اقتدار را اصل و ابزار خدمت می‌داند و آن‌چه كه برای این دولت مهم محسوب می‌شود، نتایج كاركردها و ایجاد رضایت‌مندی اجتماعی و به‌دور از هرگونه عوام‌فریبی سیاسی است.
ملك‌اخلاق با اشاره به فضای انتخاباتی کشور، بیان داشت: به‌نظر می‌رسد وارد یك فضای جدید رقابتی خواهیم شد كه حرف‌های خوبی خواهد داشت و امیدواریم در این فضا با قدرت انتخاب شهروندان، بهترین گزینه انتخاب شود.
وی بر ضرورت پرهیز از هر‌گونه بدرفتاری‌های سیاسی و فضا‌سازی‌های منحرف در عرصه انتخابات تأكید كرد و اذعان داشت: در دهه سوم جمهوریت و انقلاب، باید به گونه‌ای رفتار كنیم كه مردم از طریق نقد برنامه‌ها و قدرت انتخاب وارد عرصه شوند.
ملك‌اخلاق، خاطر‌نشان كرد: برای برگزیدن چهره‌ جدید و انتخاباتی، تمام كسانی كه در این عرصه شركت می‌كنند، محترم هستند و ما تمایل داریم همه در این عرصه حركت اخلاقی از خود نشان دهند؛ یعنی به‌دور از هرگونه تنش‌ها و هیاهوهای سیاسی، انتخابات دهم شكل بگیرد تا آینده‌ای خوب برای جامعه رقم بخورد.
سخنگوی دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان در مورد سكوت و كناره‌گیری 20 ساله مهندس موسوی از صحنه سیاست، تصریح كرد: میرحسین در هشت ساله دهه نخست، انقلاب را با كارنامه درخشان پشت سر گذاشت و در این مدت 20 سال در صحنه حضور داشت، ولی در صحنه مشاوره بود.
وی، اضافه كرد: مهندس موسوی در دولت‌‌های هاشمی و خاتمی به‌ عنوان یك مشاور امین حضور داشت، ولی از آن‌جا كه وی مرد تبلیغاتی نیست، این دوره 20 ساله را بزرگنمایی كردند، درحالی كه حضور وی در این سال‌ها مثبت بود و به‌ عنوان یك نظریه‌پرداز به نظام و انقلاب كمك می‌كرد.
همچنین به گزارش "لاهیگ" به نقل از "قلم نیوز گیلان"، طی احکام جداگانه‌ای از سوی رئیس دفتر ارتباط مردمی میرحسین موسوی در گیلان، رؤسای کمیته‌های این دفتر در استان گیلان منصوب شدند.
بر اساس احکام صادرشده از سوی مهندس محمدرضا ربانی، مهندس عبدالغفار شجاع به عنوان رئیس کمیته هماهنگی ستادهای مردمی و امور شهرستان‌ها، دکتر علی افتخاری به عنوان رئیس کمیته هماهنگی اقشار، آقای عباس قویدل به عنوان رئیس کمیته مالی و پشتیبانی و مهندس امیر حبیب‌دوست به عنوان رئیس کمیته امور جوانان و دانشجویان، منصوب و مشغول به فعالیت شده‌اند.
نظرات بینندگان