پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۱۲۳۷
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۰
تا چهارم اسفند در لاهیجان برپاست:

نمايشگاه نقاشی و طراحی علی حكمی و آذرخش مهجوری

25 اثر نقاشي و طراحي از دو هنرمند جوان لاهيجي در گالري ترنج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي این شهرستان به نمايش گذاشته شده است. اين نمايشگاه، اولين تجربه اين دو هنرمند جوان لاهيجي است.

25 اثر نقاشي و طراحي از دو هنرمند جوان لاهيجي در گالري ترنج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي این شهرستان به نمايش گذاشته شده است.
به گزارش خبرگزاري ايسنا، نمايشگاه نقاشي و طراحي با 25 اثر از علي حكمي و آذرخش مهجوري در گالري ترنج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي لاهيجان برپا شده است.
علي حكمي، متولد 1370 دانشجوي رشته گرافيك و آذرخش مهجوري متولد 1368 است که تاكنون به صورت تجربي به فعاليت هنري در زمينه طراحي و نقاشي پرداخته است. اين نمايشگاه، اولين تجربه اين دو هنرمند جوان لاهيجي است.
گفتني است، علاقه‌مندان جهت بازديد از اين نمايشگاه مي‌توانند تا چهارم اسفند صبح و عصر به گالري ترنج اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي لاهيجان مراجعه نمايند.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۷ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۷
0
0
ای کاش گالری واقعاً گالری بود!
نظرات بینندگان