پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۱۱۹۸۲
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱

در نمایشگاه 33 هنوز اتفاق نیفتادم

مجموعه داستان "هنوز اتفاق نیفتادم" اثری دیگر از نویسنده سرشناس لاهیجانی در سی وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در دسترس عموم قرار گرفت.

به گزارش گروه خبری لاهیگ بخ نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان لاهیجان، مجموعه داستان هنوز اتفاق نیفتادم  اثری از حسن فرهنگ فر شاعر و نویسنده لاهیجانی در سی وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ارائه شد.

مجموعه داستان "هنوز اتفاق نیفتادم"که چاپ اول آن توسط  انتشارت حس آخر در سال 1401 به طبع رسیده در سی وسومین نمایشگاه کتاب تهران،مصلی شبستان ،راهرو سیزدهم، شماره بیست و دو غرفه 381 متعلق به همین ناشر عرضه و مراسم دیدار نویسنده آن در روز پنج شنبه 29 اردیبهشت در همین محل برگزار شد. "هنوز اتفاق نیفتادم" مشتمل بر 15 داستان در 129 صفحه در شمارگان  500 جلد به قیمت 600000ریال منتشر شده است .

از دیگر آثار این نویسنده بنام لاهیجی می توان به گزنه" ، " پاره تاریک " ، "دکمه های بی رنگ "، "چه زود بزرگ شدم"؛ "گمگمه های برف"؛" بوی حنا"؛ "دلواپس کهرم"،"روایت دیگری هم دارد " اشاره کرد.

حسن فرهنگ‌فر، شاعر و نویسنده، در سال ۱۳۳۰ در لاهیجان به دنیا آمد. پس از فارغ‌التحصیلی در مقطع کارشناسی رشته ادبیات از دانشگاه آذرآبادگان تبریز، به تدریس ادبیات در مدارس پرداخت. اولین کتاب او، دلواپس کَهَرم، در سال ۱۳۸۲ ، منتشر شد که در جشنواره ادبی استاد محمد معین در رشت عنوان بهترین کتاب را به خود اختصاص داد و در جشنواره جایزه ادبی اصفهان سال ۱۳۸۳، نامزد دریافت جایزه شد.‏‏‏‏‏

نظرات بینندگان