پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۱۱۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۶

هم‌اندیشی کارشناسان آموزشی شرق گیلان در لاهیجان

نشست هماهنگی درخصوص ثبت نام دانش‌آموزان در آزمون استعدادهای درخشان مقاطع راهنمایی و متوسطه با حضور معاونان آموزش و نوآوری و کارشناسان آموزش ابتدایی و راهنمایی شهرهای لاهیجان، سیاهکل، آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر، کوچصفهان، رودبنه، دیلمان و لشت نشا در لاهیجان برپا شد.
مسئولان آموزش و پرورش شرق گیلان درخصوص مدارس تیزهوشان هم‌اندیشی کردند.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی اداره آموزش و پرورش لاهیجان، نشست هماهنگی درخصوص ثبت نام دانش‌آموزان در آزمون استعدادهای درخشان مقاطع راهنمایی و متوسطه با حضور معاونان آموزش و نوآوری و کارشناسان آموزش ابتدایی و راهنمایی شهرهای لاهیجان، سیاهکل، آستانه اشرفیه، بندر کیاشهر، کوچصفهان، رودبنه، دیلمان و لشت نشا در لاهیجان برپا شد.
در این نشست، رئیس اداره آموزش و پرورش لاهیجان به بیان روند کسب مجوز، مراحل ثبت نام و مکان تشکیل مدارس راهنمایی و متوسطه استعدادهای درخشان و سایر مسائل مرتبط پرداخت و پس از آن، معاونان و کارشناسان آموزش ابتدایی و راهنمایی لاهیجان به جزئیات نحوه ثبت نام و آمادگی ادارات و دانش‌آموزان جهت آزمون سراسری پرداختند.
در پایان این نشست، هریک از حاضران به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند و ابعاد مختلف موضوع جلسه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
0
0
به امید تأسیس مرکز سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) در لاهیجان.
نظرات بینندگان