پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ با افتخار همراهی بیش از یک دهه در عرصه رسانه های مجازی در استان گیلان      
کد خبر: ۱۰۷۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۳
بسته اخبار حوادث امروز ۱۵ فروردین ۹۹؛

غرق شدن یک صیاد تالشی/ کشف ۳ کیلو هرویین

مهم‌ترین حوادث امروز را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید.

به گزارش پایگاه خبری لاهیگ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، مهم‌ترین حوادث امروز (جمعه ۱۵ فروردین ۹۹) استان گیلان را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید.


غرق شدن صیاد در سواحل تالش

سرهنگ حسین جمالدار، فرمانده انتظامی تالش گفت: فردی ۵۰ ساله برای ماهیگیری در منطقه گیسوم تالش به دریا رفته بود که قایق وی واژگون و به علت عدم آشنایی به فنون شنا غرق شد.

او افزود: جسد این فرد پس از هماهنگی با مقام قضائی به سردخانه منتقل و اقدامات قانونی در حال انجام است.


کشف بیش از ۴ تن چوب قاچاق در صومعه‌سرا

سرهنگ رضا کوهستانی، فرمانده انتظامی صومعه‌سرا گفت: ماموران انتظامی حین گشت‌زنی به دو دستگاه خودروی باری نیسان حامل بار چوب مشکوک شدند و برای بررسی آن‌ را متوقف کردند.

او افزود: در بازرسی از خودرو‌های مورد نظر ۴ تن و ۳۰۰ کیلوگرم چوب جنگلی قاچاق کشف شد.

 فرمانده انتظامی صومعه‌سرا گفت: متهمان ۴۰ و ۴۸ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ کوهستانی افزود: کارشناسان ارزش چوب‌ کشف شده را ۹۰ میلیون ریال برآورد کردند.


کشف ۳ کیلوگرم هروئین در سیاهکل

سرهنگ علی احمدپور، سرپرست پلیس مبارزه با موادمخدر گیلان با اعلام این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت یک قاچاقچی در زمینه تهیه و توزیع موادمخدر و پس از انجام تحقیقات نامحسوس ماموران پلیس خودروی سمند تاکسی متهم را در شهر سیاهکل شناسایی و متوقف کردند.

او افزود: در بازرسی از خودروی مورد نظر ۳ کیلوگرم موادمخدر از نوع هروئین کشف و قاچاقچی ۴۰ ساله دستگیر شد.

نظرات بینندگان