كدخبر: ۹۷۱۴
تاريخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۴
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
فرماندار لاهیجان :
عفاف و حجاب در زمره حقوق شهروندی است
فرماندار شهرستان لاهیجان نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی گفت: عفاف و حجاب از بعد معنا متفاوت هستند، عفاف به معنای پاکدامنی درونی و حجاب پوشش ظاهری میباشد.
به گزارش"لاهیگ " به نقل از «لاهیجان»، سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی لاهیجان در سال ٩۶ با موضوع تاثیرتربیتی دین در پوشش و حجاب و راهکارهای موجود و مدیریت علمی درمساجد و مراسم معنوی اعتکاف در روز یکشنبه ۶ اسفند در دفتر امام جمعه برگزار شد.

حجت الاسلام مهدی صدیق رئیس شورای فرهنگ عمومی در رابطه با موضوع جلسه گفت: حجاب و عفاف دارای تعاریف دقیقی هستند باید تلاش شود در جامعه پیاده و رعایت گردد و این همکاری و هماهنگی وزراء، روحانیون و دولتمردان را می طلبد.

وی افزود: همچنین در خصوص تذکر لسانی باید تفکر کرد و با تعقل کار شود، در جلسات شورای فرهنگ عمومی باید راهکار های عملی پر بارتری ارائه گردد.

وی در ادامه افزود: در خصوص مساجد و تعیین هیئت امناء در سطح شهرستان باید طبق دستور العمل اقدام شود، در خصوص اعتکاف باید ستاد مخصوص به خود را داشته باشد و نباید ستاد نماز جمعه برگزار کننده باشد.

حجت الاسلام صدیق افزود: در این باره سازمان تبلیغات اسلامی مهره اصلی اعتکاف است و امیدوارم بتوانیم با برنامه ریزی تعداد افراد متکف در سطح لاهیجان را افزایش دهیم.

فرماندار شهرستان لاهیجان نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی گفت: عفاف و حجاب از بعد معنا متفاوت هستند، عفاف به معنای پاکدامنی درونی و حجاب پوشش ظاهری میباشد.

وی ادامه داد: عفاف و حجاب نیز در زمره حقوق شهروندی قرار می گیرد وتنها مختص خانمها نیست بلکه آقایان نیز باید نحوه ی پوشش، رفتار و حرکات خود را بخصوص در محیط کار مطابق با موازین عرف و شرع مراعات نمایند.

جانبازی در پایان سخنانش گفت: برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و هنری با محوریت فرهنگ عفاف و حجاب در بین اقشار مختلف مردم باید جزء برنامه های اصلی دستگاههای فرهنگی باشد.

نگار نادری دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان لاهیجان در ابتدا اظهار داشت: با توجه به اعلام سه آسیب اجتماعی درسال ٩۶ اعتیاد، بدحجابی و بیکاری، این جلسه پیرامون بدحجابی و راهکارهای موجود جهت بررسی این معضل اجتماعی می باشد با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در ١۵ اسفند ۵٧ فرمودند: زنان اسلامی باید با حجاب اسلامی وارد اجتماع شوند.

نادری در ادامه افزود: مجموعه قوانینی در خصوص حجاب و عفاف در سال های متمادی تصویب و آخرین قانون در سال١٣٨۴ با عنوان “اجرای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب” در دستور کار شورای عالی فرهنگی قرار گرفت.

وی گفت: روز جهانی حجاب نیز وجود دارد که زنان تجربیات خود را در مورد حجاب به اشترک می گذارند.

حجت الاسلام محمود علیزاده رئیس دادگستری لاهیجان نیز با بیان اینکه همه ما در جامعه با ناهنجاری به نام بدحجابی روبرو هستیم که مخالف با احکام دین می باشد افزود: بدحجابی یا داشتن حجاب، یک حکم دینی است به نظر می رسد متمرکز شدن یا غفلت از آن کار عبثی است.

وی افزود: باید به دنبال علل بی توجهی به آن باشیم و نگاه جامع به این موضوع داشته باشیم که برای باورسازی فرزندانمان در خصوص پذیرش حجاب چه کرده ایم.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"