كدخبر: ۹۷۰۰
تاريخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۹
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
آیا گسترش ورزش و ایجاد انگیزه در جوانان راهکاری مناسب برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی است؟
سیدرضا میرحسینی
در سالهای اخیر به وضوح دیده شد که هزینه ورزش کردن بسیار بالا رفته و مردم خصوصا جوانان برای ثبت نام در باشگاه های ورزشی و پرکردن اوقات فراغت خود باید هزینه های بالایی بپردازند.
مثلا شاید هزینه یک جلسه بلیط استخر شنا بیش از ۲۵هزارتومان برای یک جوان باشد،یا ثبت نام در باشگاه های مختلف هزینه های زیادی را در بر داشته باشد.
با توجه به کمبود اشتغال و در امدکم، قشر اسیب پذیر جامعه امکان اینکه جوانان از مکانهای ورزشی بصورت مطلوب استفاده نمایند نیست.اعتقاد بنده براین است دولت و مسئولین باید راه کاری مناسب برای این مسئله پیدا کنند.
طبق امار در سراسر کشور افراد زیادی دچار اعتیاد هستند و کمپ های زیادی هم در حال فعالیت میباشند.
در سال گذشته بیش از ۴۹۰تن انواع مواد مخدر توسط ناجا کشف شد.ده ها نفر به شهادت رسیدند.حدود یکصد نفر قاچاقچی به هلاکت رسیدند.بیش از ۱۸۰۰عملیات توسط نیروی های نظامی انجام پذیرفت،که همه اینها هزینه های جانی و مالی زیادی در بر داشت.
حال اگر اندکی تفکر کنیم میبینیم چنانچه دولت برروی امکانات ورزشی و اوقات فراغت جوانان تمرکز بیشتری داشته باشد در اینده نزدیک کمترین امار اعتیاد را در جامعه شاهد خواهیم بود.
اعتماد به نفس پایین،باورهای غلط،کم شدن ارزش های مذهبی و خانواده های ناپایدار علت های اصلی روی اوردن افراد به اعتیاد است،که از نظر بسیاری از کارشناسان گسترش ورزش در جامعه و اشتغال زایی برای خانواده ها بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی را خنثی میکند.
یک کیلوگرم مواد مخدر هزار نفر را معتاد میکند.سالیانه چند هزار نفر در ارتباط با پخش موادمخدر و مصرف ان دستگیر میشوند وشاهد مرگ بسیاری از افراد معتاد میباشیم که همه اینها هزینه های جبران ناپذیری در بر دارد.
در چند سال گذشته شاهد خصوصی سازی امکان ورزشی دولتی بودیم ،که افراد برای گرفتن این اماکن به شدت با یکدیگر به رقابت میپردازند و با قیمت های بسیار بالا برنده مزایده ها میشوند، از طرفی هرساله شاهدافزایش قیمت گذاری بلیط های ورودی اماکن ورزشی میباشیم،که متاسفانه بجایی رسیده بیشتر افراد برنده در مزایده چون با قیمتهای بسیار بالا اماکن را بدست گرفته اند تمام تلاششان را برای کسب درامد بیشتر انجام میدهند.
در این راستا قشر ضعیف و کم درامد جامعه به هیچ عنوان قادر به استفاده از این مکانها نمیباشند.
به نظر حقیر دولت باید وارد عمل شود و با فرهنگ سازی درست و ایجاد انگیزه در جوانان همه افراد را به سمت ورزش و سلامتی سوق دهند، در این صورت است هزینه هایی که باید برای جلوگیری از وارد کردن مواد مخدر بپردازند صرف هزینه های ورزشی و اشتغال خانواده گردد.
خطر بزرگی جامعه را تهدید میکند از یکطرف بیکاری و نبود در امد کافی و از طرفی دیگر کمبود امکانات ورزشی و هزینه های بالای ان باعث خواهد شد جوانانی ضعیف و بی اراده را در جامعه پرورش دهیم.
هرچند در چند سال گذشته بسیاری از هیات های ورزشی و مربیان ورزشی برای زنده نگهداشتن مرام ورزشی و پهلوانی زحمات زیادی کشیدند ولی کافی نخواهد بود.
اعتقاد بنده بر این است برای داشتن جوانانی سالم و پیشگیری از طلاق و استحکام خانواده ها باید برای اشتغال و ورزش گام های موثری برداریم.



انتشار یادداشت های دریافتی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و بدون هر گونه تغییر و دخل و تصرفی جهت انتشار نظرات در رسانه منتشر می شود

نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"