كدخبر: ۹۴۱۹
تاريخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
رئیس بیمارستان میلاد لاهیجان در گفتگو با خبرنگاران:
افتتاح بیمارستان میلاد طی روزهای آینده/از معماری زیبا تا توجه به توریسم سلامت/ انتظار توجه بیشتری از مسئولان داریم
بیمارستان خصوصی تخصصصی و فوق تخصصی میلاد را میتوان بهترین بیمارستان شرق گیلان دانست که قرار است طی روزهای آینده طی مراسمی افتتاح رسمی خود را اعلام کند. بیمارستانی شیک با طراحی زیبا و پیشرفته،، اتاق های دلباز برای بیماران و همراهان و امکانات پزشکی و رفاهی که در کمتر بیمارستانی مشاهده شده است....



بیمارستان خصوصی  تخصصصی و فوق تخصصی میلاد را میتوان بهترین بیمارستان شرق گیلان دانست که قرار است طی روزهای آینده طی مراسمی افتتاح رسمی خود را اعلام کند. بیمارستانی شیک با  طراحی زیبا و پیشرفته،، اتاق های دلباز برای بیماران و همراهان و امکانات پزشکی و رفاهی که در کمتر بیمارستانی مشاهده شده است. هرچند در یکی دوسال گذشته بارها از  افتتاح بیمارستان در آینده ای نزدیک خبر داده شده و پیش بینی می شد که سال قبل بیمارستان به پایان برسد ولی حال به نظر می رسد در مراحل پایانی است و به زودی زمان افتتاح آن اعلام می شود.


به دنبال انجام مراحل پایانی بیمارستان  دکتر جلال جلالی رئیس بیمارستان میلاد لاهیجان در نشست خبری باخبرنگاران درباره ساخت این بیمارستان توضیحاتی ارائه داد. وی فارغ التحصیل دانشگاه مشهد و دارای فوق تخصص بیهوشی است که از سال ۸۵ تا ۹۰ ریاست بیمارستان سیدالشهدای لاهیجان را برعهده داشت.


دکتر جلالی در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اینکه این بیمارستان در دوفاز افتتاح خواهد شد ابراز داشت: این پروژه با هزینه صد میلیاردی و با ۱۸۰ تختخواب ساخته شده است و در فاز دوم قرار است  بخش قلب باز آن مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی درباره مراحل ساخت پروژه نیز گفت: شرکت  ما در سال ۸۶ ثبت شده است، زمین هم در همین سال خریداری شد. نقشه معماری آن دوسال برای تایید طول کشید و از سال ۸۸ با میلاد حضرت قائم کار عملیاتی را شروع کردیم و در این مدت وقفه ای هشت نه ماهه برای دریافت وام بانکی نیز داشتیم. تقریبا هجده و نیم میلیارد تومان تسهیلات بانکی استفاده کردیم.  وی ادامه داد: این بیمارستان در زمینی به مساحت هشت هزار متر مربع و زیربنای  ۱۳ هزار متری و در ۶ طبقه ساخته شده است و تمام بخشهای تخصصی را دارا است  و در بخش دوم نیز قرار است تا دستگاه آنژیوگرافی مجهز شود یکی دوسالی طول خواهد کشید تا  بخش قلب باز آن افتتاح  شود.

وی همچنین درباره زمان افتتاح بیمارستان نیز گفت: اگر خدا بخواهد در همین هفته یا هفته آینده زمان افتتاح  بیمارستان را اعلام  می کنیم.

رئیس بیمارستان درباره ترکیب سهامداران نیز گفت: تقریبا حدود نود نفر سهامداران بیمارستان  هستند که اکثرا پزشک هستند. بنیانگزارانش دکتر ولی زاده، خانم دکتر اخوان و خودم بودند که طرح  و فکرش را پایه گذار کردیم و برای کسب مجوز نیاز به هیات موسس ده نفره داشتیم  و  دکتر اکرامی، دکتر خرازی ، دکتر میرمحمد جلالی ، خانم دکتر سلیمانی، دکتر لطیفی، دکتر مشتاق و دکتر مهرمقدم نیز به ترکیب هیات موسسین اضافه شدند.


وی درباره نیاز شرق گیلان به بیمارستان نیز گفت: در شرق گیلان دارای کمبود بیمارستان هستیم و تنها یک بیمارستان خصوصی شفا داریم و نیاز به یک بیمارستان مجهز داشتیم که خدمات رسانی را به بهترین نحو ارائه دهد. لاهیجان بلوک شرق گیلان است و بسیاری به این شهر مراجعه می کنند. ما در سال ۸۶ مجوز ۶۰ تخت داشتیم که برای ۱۶۰ تخت برنامه ریزی کردیم. ما تمام استانداردها را سعی کردیم لحاظ کنیم. ما حتی میتوانیم نیاز غرب مازندران را برآورده کنیم.
جلالی در مورد بخش های وِیژه بیمارستان گفت: دو بخش سی سی یو، بخش ان آی سیو(برای نوزادان) با ده تخت از جمله بخشهای وِیژه است که لحاظ کردیم.در بخش مامایی سعی کردیم آخرین سیستم را لحاظ کنیم. و از روش  زایمان در آب استفاده می کنیم که احتمالا در بیمارستان های دیگر گیلان وجود ندارد و و فکر میکنم امکاناتی که استفاده شده به گونه ای بوده که  مردم لاهیجان شایستگی آن را داشته باشند.


وی با اشاره به مبحث توریسم درمانی در این بیمارستان ابراز داشت: ما بخش ویژه ای برای توریسم درمانی گذاشتیم و اساسا به عنوان یک سی سی یو خصوصی آن را دیدیم. چهار سوئیت تعبیه شده که برای همراهان بیمار و استراحت آن ها فراهم شده است که بتوانند راحت باشند. ما این زیرساختها را لحاظ کردیم و استانداردهای آن را از سوی سازمان گردشگری انجام دادیم و میتوانیم از این لحاظ پنج ستاره را کسب کنیم. وی ادامه داد: در بیمارستان سازی بحث سازه و معماری اهمیت فراوان دارد که ضمن حفظ معماری زیبا اصول بهداشتی و درمانی ان رعایت شود و  ما به همه مسائل آن دقت کردیم.برای بیماران امکانات رفاهی خاصی تعبیه شده که بتوانند از آن استفاده کنند. استفاده از فیلم های آموزشی و همین طور حق انتخاب برای ناهار بیماران مورد توجه است. بحث نظرسنجی چه در مورد تغذیه و چه امکانات رعایت شده است. امکانات خاصی را برای همراهان پیش بینی کرده ایم . داروخانه، کتابفروشی، گلفروشی، تجهیزات پزشکی و عینک فروشی در بیمارستان نیز تجهیز و پیش بینی شده است.

منبع : گیل خبر
عکس: علی رضا شانه چیان

نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"