كدخبر: ۹۱۶۰
تاريخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
شهردار لاهیجان:
۸ نقطه از لاهیجان پذیرای هشتمین جشنواره ملی تئاتر شهروند | فاضلی: آرزوی من این است هفته‌ای در کل گیلان به‌عنوان تئاتر شهروند داشته باشیم
سعیدآگشته، شهردار لاهیجان عصر روز گذشته (۲۱ مرداد) در مراسم رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر شهروند لاهیجان اظهار کرد: تئاتر یکی از زبانهای هنری در انتقال فرهنگ و شناسایی دردهای جامعه است.





























سعیدآگشته، شهردار لاهیجان عصر روز گذشته (۲۱ مرداد) در مراسم رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر شهروند لاهیجان اظهار کرد: تئاتر یکی از زبانهای هنری در انتقال فرهنگ و شناسایی دردهای جامعه است.

وی با بیان اینکه ۳۱۰ اثر به دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی تئاتر شهروند لاهیجان ارسال شد گفت: از این تعداد ۲۰ اثر برگزیده شده است.

آگشته اذعان کرد: در این جشنواره ۱۲ استان منتخب شدند که از این تعداد شرکت کننده، استان اصفهان با برگزیده شدن ۳ اثر بیشترین آثار برگزیده را به خود اخنتصاص داده و پس از آن استان گیلان بیشترین اثر برگزیده را در بین استانهای شرکت کننده دارد.

آگشته اذعان کرد: این جشنواره در هشت نقطه از شهرستان لاهیجان با هنرمندی هنرمندان عرصه تئاتر برگزار خواهد شد.

شهردار لاهیجان به تاثیرگذاری هنر در آموزش شهروندان اشاره و خاطر نشان کرد: زبان مشترک بین مسئولان و شهروندان و آموزش شهروندی از ویژگی های شاخص تئاتر خیابانی است.

سعید آگشته با تاکید بر برگزاری نمایش تئاتر در استان گفت: تئاتر زبان مشترک بین مردم و مسئولین است و می تواند در حوزه آموزش شهروندی نقش بسزایی داشته باشد.

وی از راهیابی ۳۱۰ اثر به دبیرخانه خبرداد و افزود: از بین این آثار در نهایت ۲۰ اثر منتخب نمایشی برگزیده شدند که در مرحله بازبینی و اجرا قرار دارند.

آگشته بابیان اینکه جشنواره از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ مردادماه ۹۶ در لاهیجان برگزار می‌شود تصریح کرد: موضوعات جشنواره امسال موضوعات جشنواره امسال شامل شهروند و فرهنگ ایثار و شهادت، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، فرهنگ دینی و اسلامی، آگاهی از حقوق شهروندی ، ترویج کتاب خوانی، محیط زیست، شهروند نوجوان، نشاط، باور و مسئولیت پذیری است.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز بابیان اینکه هشتمین دوره تئاتر به ۳۵ استان رسید اظهار کرد: زمانی دغدغه داشتیم که کار تئاتر انجام نمی‌شود، امروز کثرت کارها موجب می‌شود که برخی از نمایش‌ها را کنار بگذاریم.

فیروز فاضلی با تأکید بر اینکه پرداختن به حوزه تئاتر باید از نهاد خانواده شروع شود تصریح کرد: کلمه دیسکو رس را اولین بار داریوش آشوری به گفتمان تبدیل کرد، اندیشه، کنش‌های زبانی و رفتاری تشکیل‌دهنده‌ی فرهنگ هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به ۵ اثر در حوزه تئاتر کودک گفت: برخی در خصوص موفقیت تئاتر شهروند دغدغه مند هستند، درحالی‌که تئاتر شهروند به یک کردار تبدیل‌شده است.

فاضلی بابیان اینکه شهروندان باید از شهرداری مطالبه داشته باشند خاطرنشان کرد: این راه رفتنی است ولی مطالبه‌ای است که شهروندان دارند، این مفهوم به یک تفکر و گفتمان غالب تبدیل‌شده است.

وی با اشاره بر اینکه هنر را نمی‌توان مدیریت کرد گفت: هنرمندان خودشان راه را به ما نشان می‌دهند، بنده در شهروند لاهیجان هیچ مسئولیتی ندارم و فقط برای خسته نباشید آمده‌ام.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان بابیان اینکه شهرستان‌های دیگر تمایل به برگزاری تئاتر شهروند دارند گفت: دغدغه سال جدید و شورای جدید این است تا به این دریای هنر بیشتر بپردازد.

فاضلی هدف تئاتر شهروند را درگیر شدن شهروندان با آن دانست و افزود: در تئاتر شهروند تماشاگر خودش درگیر صحنه می‌شود، آرزوی من این است هفته‌ای در کل گیلان به‌عنوان تئاتر شهروند داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه دولت دوازدهم ملزم به اجرای حقوق شهروندی است بیان کرد: طبیعی است که حقوق شهروندی باید اجرا شود تا مردم حقوق خود را بدانند، باید از چشمه‌هایی به عمق هزاران متر که برای تئاتر گیلان زحمت‌کشیده‌اند در تئاتر استفاده شود.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"