كدخبر: ۹۰۸۵
تاريخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۰
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
رهبر انقلاب در دیدار جمعی با استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها:
روز قدس مسأله‌ای بسیار گسترده‌تر از فلسطین است / سند ۲۰۳۰ باید تبیین شود
به مناسبت ماه مبارک رمضان، جمعی از استادان، نخبگان علمی و پژوهشگران دانشگاه‌ها، عصر چهارشنبه با مقام معظم رهبری دیدار کردند.



























حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با بیان اینکه حرف عمده من امروز توجه به مسئولیت معلمی و استادی است؛

استاد در محیط دانشگاه یک نقش‌آفرینی دارد، خطاب به جمع حاضر اظهار کردند: شما در روح  و دل و فکر جوان اثرگذارید و او را وادار به فکر و حرکت می‌کنید. اگر استاد احساس مسئولیت داشته باشد، مثبت‌اندیش و امیدوار باشد، عزم و نیت قاطع برای اقدام برای کشور داشته باشد، این اثر می‌گذارد؛ عکسش هم هست؛ 

استادی که نگاهش به بیرون مرزهاست و هیچ اعتقادی به مفاهیم کشور و مفاهیم هویت قومی خودش ندارد. اساتید ما باید نقش خود را در ایجاد بالندگی در دانشگاه از یک‌سو و حراست از ارزش‌های انقلاب و اسلام از سوی دیگر پیدا کنند و تعریف کنند.

ایشان با اشاره به قرار داشتن در آستانه روز قدس، خاطرنشان کردند: در آستانه روز قدس هستیم؛ روز قدس بسیار مهم است؛ صرفاً این نیست که ما از یک ملت مظلومی که از خانه خود رانده شده داریم دفاع می‌کنیم؛ ما در واقع داریم با یک نظام سیاسی ظالمانه و استکباری مبارزه می‌کنیم. 

امروز دفاع از فلسطین دفاع از حقیقت است؛ مسأله‌ای بسیار گسترده‌تر از فلسطین؛ امروز مبارزه با رژیم صهیونیستی مبارزه با استکبار است، مبارزه با نظام سلطه است. روز قدس را باید بزرگ دانست. راهپیمایی روز قدس خیلی مهم است.

مقام معظم رهبری در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به سند ۲۰۳۰ اظهار کردند: مسأله «تبیین» یکی از کارهای اساتید است. این سند ۲۰۳۰ باید تبیین شود؛ خیلی مسأله مهمی است. این جزئی از یک سند بالادستی سازمان ملل است؛ سند توسعه پایدار؛ یک بخشش همین سند ۲۰۳۰ آموزش و پرورش است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: آن چیزی که در سند توسعه پایدار دارند طراحی می‌کنند، یک منظومه فکری و فرهنگی و عملی برای همه دنیا است. یونسکو اینجا یک وسیله و ویترین است؛ دست‌هایی پشت سازمان ملل وجود دارد که دارند برای همه‌چیز ملت‌های دنیا منظومه فکری و فرهنگی و عملی تنظیم می‌کنند که ملت‌ها باید بر اساس آن عمل کنند. این غلط و معیوب است؛ این‌ها چه حقی دارند که درباره کشورها و سنت‌ها و عقایدشان اظهارنظر کنند که باید این‌جوری یا آن‌جوری عمل کنید؛ همه‌اش هم «باید» است.

 اینکه می‌گویند «الزام‌آور نیست»، این سطحی‌نگری است؛ هرکدام از این‌ها که تحقق پیدا نکند، بعد به‌عنوان نقطه منفی حساب می‌شود و امتیازهایی از کشور سلب می‌شود.

در ابتدای این دیدار و پیش از بیانات رهبر انقلاب، تعدادی از حاضران به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون مسائل جامعه‌ی دانشگاهی و مسائل کشور پرداختند.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"