كدخبر: ۸۷۷۵
تاريخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۶
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان:
پرداخت افزون بر 500 میلیارد تومان تسهیلات به تولیدکنندگان گیلان
سهمیه گیلان از تسهیلات رونق تولید 470 میلیارد تومان بود که تمامی این سهمیه جذب شد و تا کنون بیش از 500 میلیارد تومان به تولید کنندگان پرداخت شده است.






















رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از پرداخت افزون بر 500 میلیارد تومان تسهیلات به تولیدکنندگان استان خبر داد.

به گزارش "لاهیگ" ، علی منتظری عصر شنبه در نشست هم اندیشی با مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی افزود: سهمیه گیلان از تسهیلات رونق تولید 470 میلیارد تومان بود که تمامی این سهمیه جذب شد و تا کنون بیش از 500 میلیارد تومان به تولید کنندگان پرداخت شده است. 

وی با بیان اینکه مشکل بیشتر واحدهای تولیدی سرمایه در گردش است، اظهار کرد: 832 نفر از این تسهیلات در استان استفاده کرده اند. 

منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه های رفع موانع تولید و رونق تولید گفت: بیش از سه هزار و 64 مصوبه در این کارگروه ها در استان داشته ایم ، مشکل افزون بر 42درصد واحدهای تولیدی در این کارگروه ها رفع شده و 57 و هفت دهم درصد در دست اقدام است. 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اضافه کرد: 73 درصد از تسهیلات به بخش صنعت و 27 درصد برای واحدهای جهاد کشاورزی پرداخت شده است. 

منتظری تصریح کرد: از نظر میزان پرداختی، رتبه چهارم کشور با 500 میلیارد تومان و از لحاظ تعداد پرداختی سوم هستیم. 

وی در ادامه با اشاره به طرح های نیمه تمام یا ایجادی استان گفت: بیش از 50 درصد طرح های نیمه تمام استان افزون بر 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که با اندک سرمایه ای می توانند به بهره برداری برسند. 

وی میزان سرمایه گذاری مورد نیاز برای بهره برداری از این طرح ها را هشت هزار میلیارد تومان عنوان و بیان کرد: با بهره برداری از این طرح ها زمینه اشتغالزایی 41 هزار نفر فراهم می شود. 

منتظری به افزایش سرمایه گذاری در استان نیز اشاره و بیان کرد: سرمایه گذاری از 360 میلیارد تومان در سال 92 به بیش از یک هزار میلیارد تومان در سال 95 رسیده است. 

وی با بیان اینکه گیلان به قطب سلولزی کشور تبدیل شده ، اظهار کرد: پنج واحد سلولزی امسال در استان راه اندازی شدند که در حال حاضر، یک میلیون متر مکعب نیاز صنایع چوب کشور را تامین می کنند و می توان زراعت چوب را در استان گسترش داد. 

رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت در جریان بودن نمایندگان از وضعیت صنعتی استان و تاثیر آن در اشتغال گفت: باید نمایندگان در جریان اموری همچون وضعیت کارخانه های استان از لحاظ تعطیلی ، نیمه تعطیلی، احیاء و در حال تاسیس بودن قرار بگیرند. 

اسدالله عباسی با ابراز خرسندی از رتبه بالای گیلان از لحاظ پرداختی ها و تعداد آنها افزود: اقدامات خوبی در زمینه راه اندازی واحدهای سلولزی انجام شده که باید صنایع تبدیلی را برای بخش هایی همچون چای و برنج نیز بررسی کرد. 

وی اظهار کرد: وقتی نمایندگان در جریان کمبودها و مشکلات باشند، می توانند برای بهبود وضعیت از طریق وظایفشان در مجلس، کمک کنند. 

استان گیلان با 16 شهرستان، 13 کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

منبع : ایرنا
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"