كدخبر: ۸۴۱۳
تاريخ انتشار: ۱۷ دي ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۵
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
ناگفته‌های کامل خیرخواه از انتخابات مجلس پنجم در لاهیجان
نماینده ادوار دوم، سوم و پنجم مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی ناگفته‌هایی از انتخابات مجلس پنجم در این شهرستان و تحرکات کاندیدایی که موفق به کسب آرای لازم نشد را بیان کرد.
نماینده ادوار دوم، سوم و پنجم مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی ناگفته‌هایی از انتخابات مجلس پنجم در این شهرستان و تحرکات کاندیدایی که موفق به کسب آرای لازم نشد را بیان کرد.
به گزارش "لاهیگ"، حجت‌الاسلام کامل خیرخواه در گفت‌وگو با "کاسپین" با بیان این‌که نماینده فعلی لاهیجان و سیاهکل رقیب وی در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی بود، اظهار کرد: ندیمی در همان سال سعی می‌کرد به سلامت شمارش آراء شک وارد کند.
وی با اشاره به این‌که نامبرده در این زمینه افرادی را هم اجیر کرده بود، افزود: خوشبختانه نیروهای امنیتی و انتظامی با هوشیاری این فتنه را کنترل و از بین بردند.
نماینده ادوار دوم، سوم و پنجم مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی در تشریح اتفاقات پشت پرده مجلس پنجم بیان کرد: ندیمی در اظهار نظری عجیب اعلام کرد "در انتخابات مجلس پنجم در مرحله دوم، اتفاقاتی راه افتاد که من حتی خلاف نظر امام جمعه وقت لاهیجان عمل کردم و گفتم که انتخابات تمام شد!"
خیرخواه یادآور شد: شب شمارش آراء ندیمی افرادی را وادار کرده بود که صندوق‌هایی که هنوز شمارش آرای آن‌ها تمام نشده بود در برخی مساجد، کارهایی کنند و یک طوری برخورد کنند که بد جلوه داده شود و بگویند که در این صندوق با سلامت شمارش آراء نشده است.
وی با بیان این‌که خوشبختانه نیروهای امنیتی و انتظامی آن‌ها را متفرق کردند، اضافه کرد: فرماندار و استاندار وقت لاهیجان و گیلان با هماهنگی آمدند و قائله را ختم کردند و ندیمی گفت: "من این کار را نکردم و امام جمعه وقت (آیت‌الله قربانی) من را وادار کرد"، و من یادم نیست که آیت‌الله قربانی این کار را پشتیبانی کرده باشد.
نماینده ادوار دوم، سوم و پنجم مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هرگز حضرت آیت‌الله قربانی در این امر دخالت نکرد و اگر نبود درایت ایشان، این فتنه معلوم نبود سر از کجا دربیاورد؟!
خیرخواه با بیان این‌که باید از تلاش‌های استاندار و فرماندار وقت گیلان و لاهیجان تشکر کنم، اظهار امیدواری کرد مردم این دوره اصلح جدید را انتخاب کنند.
نظرات بینندگان:
جوان: ... و منتظر مى‌مانم تا شور و شعور مردم بافرهنگ شهرم منتج به انتخاب...
بدون حمایت از فردی که نام برده‌اید: و اما دوره هشتم... شما جناب آقای حجت‌الاسلام خیرخواه! چرا از شهر آستانه کاندید شدید؟ چه شد که یک روز قبل از انتخابات، شهر آستانه اشرفیه را به قصد تهران ترک کردید؟ و حتی رتبه‌تان برای‌تان مهم نبود؟ آن سال در آستانه چه خبر بود؟ داستان شما و روش‌های ... شما را هم همه می‌دانند. حنای‌تان بی‌رنگ است آقای حجت‌الاسلام! البته اگر یادتان نیست، می‌توانید از پسرتان آقای دکتر بپرسید. به قول پروین اعتصامی: دکان کید برو جای دیگری بگشای...
در دوره دوم و سوم شما به پشتوانه چه کسانی به مجلس راه یافتی؟ منم منم زدن شما جای تعجب دارد! اگر تا کنون به این درک نرسیده‌اید که مردم امثال شما را نمی‌خواهند، خود را بار دیگر محک بزنید. گرچه چندین بار این کار را کرده‌اید و "نه بزرگ" ملت را شنیده‌اید. مگر این‌که ناشنوا باشید یا خودتان را به نشنیدن زده باشید.
مسلم اكبري گورنداني: با درود! نمي‌دانم چرا در كشور ما آن‌هايي كه مسئوليت مي‌گيرند، حاضر نيستند پست و مقام را رها كنند. هيچ‌كس را در حد و اندازه خود نمي‌بينند. با هر روشي مي‌خواهند مثلاً وارد مجلس شوند تا به مردم خدمت كنند. وقتي هم كه وارد مجلس شدند، يك‌سري افراد خاص معني مردم پيدا مي‌كنند! نمي‌دانم چرا براي خدمت به مردم اين‌قدر پول خرج مي‌كنند!؟
محمد روحانی: خودتان بهتر می‌دانید که در دوره پنجم و ششم عزیزی رأی آورده بود، ولی...
رمضانی: برادر عزیزی که خود را جزئی از جمعیت "نه" گویان ملت می‌دانید! ادبیات شما نشان از کم‌تجربگی و بی‌سوادی‌تان می‌دهد. خیلی به خود مغرور نشوید که توانستید "نه" بگویید؛ چرا که تاریخ ثابت کرده مردم ما همیشه بهترین‌ها را انتخاب نکرده‌اند (پیشنهاد می‌کنم کمی تاریخ را مطالعه کنید.) بدیهی است که وقتی به‌جای فکر، زر و زور در انتخاب چون تویی تأثیر داشته باشد، حاج آقاها و دیگر افراد اهل قلم شانسی برای انتخاب شدن ندارند. چیزی که سرنوشت کشور را می‌سازد، الزاماً استعدادهایش نیست؛ انتخاب ما هم نقش بزرگی در سرنوشت کشور دارد. بیاید در انتخاب خود دقت کنیم.
مسلم اكبري گورنداني: سلام. دوستان محترم! سزاوار است در بيان نظرات‌مان ادب و نزاكت را رعايت كنيم.
كلاني: انتخاب احساسي و دور از تعقل كه گاهاً گريبانگير مردم در انتخابات است، در بلند مدت باعث بروز مشكلاتي مي‌گردد كه آسيب‌شناسي آن در سال‌هاي بعد و پس از بروز معضلات عديده، تنها باعث كدورت خاطر و ايجاد بدبيني به صحت و اصل انتخابات مي‌شود. اگرچه بيان معضل را در زمان خود و آن‌هم با هدف آسيب‌شناسي آن مفيد مي‌دانم، به همان اندازه زير و رو كردن تاريخ را ـ آن‌هم با هدف خاص ـ زيبنده نمي‌دانم. جناب خيرخواه عزيز! اي كاش اين فرمايشات را در زمان خود و بدون واهمه از تبعات ظاهري آن بيان مي‌كرديد تا امروز متهم به حمل علم مخالفت نماينده فعلي نمي‌شديد. اگرچه نماينده فعلي داراي ادبيات لمپنيسم و روحيه خاص مديريتي در رفتار و گفتار مي‌باشد و حقير با رويكرد ايشان موافق نيستم، اما بدانيم كه علي‌رغم ادعاي داشتن انتخابات سالم، به‌واسطه برخي آفت‌ها و اضافه شدن حواشي براي انتخاب نماينده، بعضاً انتخابات با اصول ذكر شده براي انتخاب نماينده اصلح متنافر است و اين‌جاست كه به قول رمضاني عزيز، هميشه فرد انتخاب شده، نه نماينده اصلح كه نماينده صالح هم نيست. از آن‌جا كه انتخابات يكي از معيارهاي مقبوليت نظام شده، نفس شركت در انتخابات مفيد به فايده است و آن‌زماني مدعي نيل به هدف غايي خويش در انتخابات مي‌شويم كه نماينده‌اي با رويكرد مدرس انتخاب شود، نه با رويكرد كاسبي و دلالي.
من هم با گفته آقای رمضانی موافقم. ملت ما متأسفانه در اکثر مواقع، انتخاب نادرستی از موجودی‌های محدود خود می‌کند و دقیقاً به همین دلیل آقای خیرخواه را هم نماینده همین انتخاب غلط می‌دانم.
شما هم محصول سه بار گزیده شدن مردم لاهیجان از یک سوراخ هستید.
به‌به چشم‌مون نورانی شد... کاندیدای آخر شهرستان آستانه اشرفیه!!!
جناب آقا یا خانم کلانی بزرگوار! گرچه با بسیاری از نوشتار جنابعالی موافقم، ولی نماینده‌ای با رویکرد مدرس را نه در شأن مردم شهرم می‌دانم، نه در شأن مجلس امروزه. شاید در دوره دیکتاتوری یک پادشاه، ایستادگی و مقاومت در مقابل تمامیت‌خواهی وی، و تعدیل رفتار تندروانه حاکمیت، نماینده‌ای با خصوصیات مدرس را می‌طلبید، ولی امروزه نه تنها هیچ پادشاهی در رأس کشور قرار ندارد، بلکه این مجلس است که در رأس امور قرار دارد. لذا برای رشد و تعالی کشور نیاز به ورود نخبگان سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و ... به عرصه مجلس است که هم بتوانند با وضع قوانین درست و اجرایی، کشور را به سمت پیشرفت رهنمون سازند و هم نظرات دیگران و سایر نخبگان کشور را تاب آورده و با تعامل و همفکری و پرهیز از تنش و تشنج، محیطی امن و فرهنگی مترقی از این کشور به سایر کشورهای منطقه بنمایانند.
حامی: با سلام‏. ‏مثل‏ ‏این‌که‏ ‏جناب‏ ‏حاج‏ ‏آقا خیرخواه‏ ‏یادش‏ ‏رفته‏ ‏در مسجد‏ ‏جامع‏ ‏لاهیجان‏ ‏نشست‏ ‏مردمی‏ ‏با استاندار و مردم‏ ‏با مدیران‏ ‏کل‏ ‏وقت‏، ‏ملاقات‏ ‏حضوری‏ ‏داشتن‏ ‏که‏ ‏دو جناب‏ ‏روحانی‏ ‏یکی‏ ‏در کسوت‏ ‏نمایندگی‏ ‏شهر و دیگری‏ ‏در کسوت‏ ‏نماینده‏ ‏ولی‏ ‏فقیه‏ ‏و امام‏ ‏جمعه‏ ‏شهر با هم‏ ‏قهر بودند‏؛ حتی‏ ‏نمازش‏ ‏را پشت‏ ‏سر امام‏ ‏جمعه‏ ‏وقت‏ ‏نخواندند‏!؟ ‏این‏ ‏حرفا‏ ‏ممکنه‏ ‏برای‏ ‏کسانی که‏ ‏دوره‏ ‏نمایندگی‏ ‏جنابعالی‏ ‏را‏ ‏تجربه‏ ‏نکرده‏ ‏باشند، کمی‏ ‏جذاب‏ ‏باشه‏، ‏نه‏ ‏برای‏ ‏کسانی که‏ ‏نحوه‏ ‏رأی‏ ‏آوری‏ ‏شما رو شاهد بودند‏‏!‏‏‏!‏!
مرتضی: دوستان! به نظر من کسی قصد انتخاب افراد نامناسب برای پست نمایندگی یک شهر را ندارد. معمولاً افراد در وهله اول با توجه به منافع خود و سپس با توجه به پارامترهای دیگر مانند شایستگی کاندیدا، توصیه دوستان، وجود در لیستی خاص و ... دست به انتخاب می‌زنند. طبیعتاً کسی که بیشترین همسویی با معیارهای انتخاب مردم را داشته باشد، انتخاب می‌گردد. لذا توهین یا تخریب هریک از نمایندگان فعلی و گذشته صرفاً به‌خاطر این‌که منتخب فرد نبوده، صحیح نیست و احترام به انتخاب نهایی جامعه، حتی اگر از دید ما جامعه‌ای نابالغ باشند، واجب خواهد بود. با امید به گزینش شایسته‌ترین فرد در انتخابات پیش رو.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"