كدخبر: ۸۰۶۴
تاريخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
مدیرکل جدید صدا و سیمای گیلان:
گیلان مهد رنگ، فرهنگ، هنر و ادب است
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان صدا و سیما گفت: شبکه‌های استانی، مقوم شبکه ملی هستند و امروز زبان استانی به یکی از مزیت‌های رسانه‌ای کشور تبدیل شده است.
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان صدا و سیما گفت: شبکه‌های استانی، مقوم شبکه ملی هستند و امروز زبان استانی به یکی از مزیت‌های رسانه‌ای کشور تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان در رشت افزود: شبکه‌های استانی، متولد شده‌اند تا به‌دور از سر و صداهای سیاسی در خدمت فرهنگ، آداب و سنن و داشته‌های فرهنگی استان باشند.
وی وجود سرمایه‌ها و داشته‌های عمیق فرهنگی در استان‌ها را به مثابه شمش طلا دانست و اظهار کرد: اگر از این سرمایه‌ها و داشته‌های فرهنگی استفاده نشود، به مرور زمان فراموش خواهند شد و این موضوع نه‌تنها ظلم به استان‌ها، بلکه ظلم به کل کشور است.



معاون امور مجلس و استان‌های سازمان صدا و سیما با بیان این‌که تاریخ چراغ راه آینده است، تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، اگر روند توسعه زبان ملی همچنان در صدا و سیما ادامه پیدا می‌کرد، در یک بازه 20 ساله زبان‌های بومی و محلی که یکی از سرمایه‌های مهم کشور است، از بین می‌رفت.
موسوی مقدم ادامه داد: اما با ظهور شبکه‌های استانی که منحصر به کشور ماست، زبان، لهجه و گویش‌های محلی احیاء شد.
وی تأکید کرد: موفقیت‌های صدا و سیمای هر استان مرهون همدلی، هماهنگی و همزبانی مسئولان اجرایی و فرهنگی آن استان است تا با بهره‌گیری از امکانات و توانمندی‌های استانی، کارهای بزرگی به سرانجام برسد.
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان صدا و سیما یکی از سندهای بالادستی در مراکز استانی را سند توسعه استان عنوان کرد و ادامه داد: پروژه عبور از سیستم آنالوگ به دیجیتال در کشور، بر اساس همین همدلی و همزبانی به ثمر رسید.
موسوی مقدم گفت: امروز فنآوری با محتوا یکی است و فنآوری‌های جدید برای اثرگذاری، باید در خدمت محتوا قرار گیرند.



استاندار گیلان نیز در این مراسم بر ضرورت تولید برنامه‌های مختلف با نگاهی مبتکرانه و خلاقانه تأکید کرد و گفت: تولید این برنامه‌ها از سوی رسانه ملی موجب ایجاد اعتماد و صداقت متقابل بین مدیران و مردم می‌شود.
محمدعلی نجفی با بیان این‌که صدا و سیما باید با رویکرد فرااستانی و فرامرزی،‌ توانمندی‌های بومی و محلی گیلان را انعکاس دهد، افزود: رسانه ملی باید سفیر و معرف چهره زیبای گیلان با ارائه برنامه‌های پرمحتوا باشد.
وی کمک به رونق اقتصادی و توسعه گردشگری گیلان را یکی از مأموریت‌های صدا و سیما عنوان و تصریح کرد: با نهادینه کردن الگوهای صحیح و خودباوری می‌توان نقش مهمی در فرهنگ‌سازی مردم ایفا کرد.

استاندار گیلان
تقویت روحیه نشاط، امید اجتماعی و سازندگی در بین مردم را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: نقش صدا و سیما در سوق دادن جامعه به سمت کارآفرینی و تعهد اجتماعی بسیار مهم است.
نجفی با تقدیر از تلاش‌های مدیرکل سابق صدا و سیمای مرکز گیلان در ارتقاء آگاهی مردم و تحقق اهداف دولت در استان اظهار کرد: همدلی صدا و سیمای استان با دولت در پیشبرد اهداف دولت در استان مشهود بوده و بخش بارز آن در سفر رئیس جمهور و هیأت دولت به گیلان مشاهده شد.
وی به حضور مؤثر صدا و سیمای گیلان در مقاطع مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: این همراهی‌ها در بحران‌هایی همچون سیل، خشکسالی و به‌ویژه برف سنگین سال 1392 که به‌صورت شبانه روزی همپای مسئولان بودند و مشکلات مردم را انعکاس می‌دادند، مشهود بود.



استاندار گیلان تصریح کرد: اخبار باید با رعایت کمال انصاف و بدون بزرگنمایی منعکس شود و در این میان مشکلات مردم نیز به گوش مسئولان رسانده شود که در مجموع صدا و سیمای گیلان به‌صورت همراه و خوب عمل کرده است.
نجفی با اشاره به این‌که نباید این انتظار وجود داشته باشد که همیشه از عملکردها تعریف شود گفت: در مدت دو سال حضورم در گیلان، شاهد مدیریت خوبی از مجموعه صدا و سیمای استان بودم.
همچنین رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم، مدیریت یک رسانه ملی را کار دشواری ذکر و بیان کرد: امروز سرعت، صحت و سقم اخبار در رسانه بسیار حائز اهمیت است.
محمدحسین قربانی فصل دوازدهم اصل 175 قانون اساسی را نشانه اهمیت رسانه دانست و افزود: گیلان نیازمند توجه بسیار است و امیدواریم گیلانی بودن مدیریت صدا و سیمای کشور، برای توسعه استان همچنان فرصت باشد.
مدیرکل جدید صدا و سیمای گیلان نیز در این مراسم ضمن تکریم محسن نصرپور مدیرکل پیشین، گیلان را مهد سرداران، عالمان، ایثارگران، رنگ، فرهنگ، هنر و ادب توصیف کرد.
علی طلوعی یکی از مشکلات بارز حوزه فرهنگ در سطح کلان کشور را مدیریت فرهنگ عنوان و اظهار کرد: کار در رسانه، کار دشواری است و این حوزه جزء معدود فعالیت‌هایی است که با آمار معرفی نمی‌شود، بلکه مرامنامه و نقشه راهی وجود دارد که می‌بایست از آن تبعیت کرد.
وی بر خود نویس بودن کارگردانان و تولیدکنندگان آثار فرهنگی و هنری تأکید کرد.
در پایان این مراسم
با حضور جمع کثیری از مسئولان کشوری و استانی ضمن قدردانی از خدمات محسن نصرپور، علی طلوعی به‌عنوان مدیرکل صدا و سیمای گیلان معرفی شد.
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان:
بله، گیلان مهد رنگ، فرهنگ، هنر و ادب است و امید این‌که در برنامه‌های شبکه باران هم شاهد این ویژگی‌های اصیل گیلان باشیم، نه دلقک بازی...
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"