كدخبر: ۸۰۰۶
تاريخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
معاون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران:
جاذبه‌های گیلان باید برای تولید ثروت مردم مورد بهره‌برداری قرار گیرد
دکتر رمضانعلی صادق‌زاده گفت: وضعیت اقتصاد، به‌خصوص بخش صنعت کشور درحال تغییر است.
معاون توسعه فنآوری و صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: وضعیت اقتصاد، به‌خصوص بخش صنعت کشور درحال تغییر است.
دکتر رمضانعلی صادق‌زاده در بازدید از خبرگزاری ایسنا گیلان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اغلب کشورهای پیشرفته دنیا به این باور قطعی رسیده‌اند كه ایران می‌تواند به كانون صنعتی منطقه تبدیل شود؛ زیرا پیشینه مستحكمی دارد.
وی افزود: در راستای رعایت خطوط قرمز باید همه گروه‌های سیاسی با سلیقه‌های متفاوت از اعمال سلیقه‌های مختلف پرهیز کنند تا ایران به اهداف سند چشم‌انداز دست یابد.
عضو اسبق هیأت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در مذاکرات ایران با گروه 5+1 که تعاملی برد ـ برد است، کاملاً واضح است که امتیازاتی گرفته و امتیازاتی هم داده می‌شود. در حال حاضر مصلحت کشور ایجاب می‌کند که تلاش‌های کنونی مردان سیاست خارجی ادامه یابد.
صادق‌زاده گفت: در درازمدت به‌طور کامل مشخص می‌شود که مذاکرات به نفع جمهوری اسلامی ایران است و این یک فرصت برای کشور محسوب می‌شود.
وی اضافه کرد: انسان آگاه در مشکلات فرصت‌ها را می‌بیند و افراد غیرمطلع در فرصت‌ها مشکل را بزرگنمایی می‌کنند و لازم است از ظرفیت‌های امروز مذاکرات به نحو احسن استفاده شود.
نماینده مردم رشت در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استان گیلان با جاذبه‌های فراوانی که دارد می‌تواند برای تولید ثروت مردم استان مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
صادق‌زاده تصریح کرد: روند اقتصاد به‌خصوص در بخش صنعت در کشور درحال تغییر است و امیدواریم استان گیلان هم به تحولات چشمگیری در این بخش دست یابد.



گفتنی است، دکتر رمضانعلی صادق‌زاده متولد سال 1337 در رشت و دارای مدرک فوق دكتری مهندسی ارتباطات، دكتری مهندسی مخابرات و فوق لیسانس مهندسی مخابرات از دانشگاه برادفورد انگلستان و لیسانس مهندسی مخابرات از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران است.
وی که هم‌اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و
معاون توسعه فنآوری و صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است، پیش از این نیز از سال 1387 تا 1389 مسئولیت معاونت توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را عهده‌دار بود.
صادق‌زاده در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی، نمایندگی مردم رشت را برعهده داشت و نائب رئیس اول كمیسیون صنایع و معادن و رئیس كمیته ارتباطات و مخابرات مجلس شورای اسلامی بود.
مشاور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیأت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، رئیس هیأت مدیره شركت ستیغ فرا افق (قرارگاه سازندگی خاتم الاوصیاء)، رئیس هیأت مدیره شركت مركز گسترش فنآوری اطلاعات (ایدرو)، رئیس هیأت مدیره شركت ایران فاوا گسترش (ایدرو)، رئیس هیأت مدیره شركت تولید لوازم مخابراتی و ارتباطات رایانه‌ای (سازمان اقتصادی كوثر) و نائب رئیس هیأت مدیره شركت توسعه صنایع و صادرات فارس، بخشی از سوابق اجرایی معاون توسعه فنآوری و صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است.
صادق‌زاده همچنین دارای سوابق متعدد دیگری، از جمله عضو هیأت امناء دانشگاه گیلان، عضو هیأت امناء دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی گیلان، دبیر كل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای كشور، عضو كمیته امنیت ارتباطات شورای عالی امنیت ملی، رئیس كمیته ارتباطات و حمل و نقل كمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو هیأت عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و کشتیرانی، مشاور فنآوری اطلاعات وزیر بازرگانی، عضو هیأت مدیره و رئیس مؤسسه آموزشی كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است و در دهه 1360 نیز مسئولیت اداره مخابرات چند شهرستان استان گیلان و بخشداری لشت نشاء و زیباكنار شهرستان رشت را برعهده داشت.
ارائه و انتشار بیش از 120 مقاله علمی در مجلات و كنفرانس‌های علمی و بین‌المللی داخلی و خارجی نیز از جمله سوابق علمی معاون توسعه فنآوری و صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است.

مطالب مرتبط
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"