كدخبر: ۷۶۹۱
تاريخ انتشار: ۲۴ دي ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
نهمین نشست کارگروه حمایت از تولید گیلان در لاهیجان برگزار شد
استاندار گیلان ایجاد و حفظ وحدت و روحیه کاری در مدیران دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید گیلان را به جایگاهی درخور شأن و منزلت این استان در عرصه تولید، اشتغال، مبارزه با بیکاری و جهاد اقتصادی در سطح کشور برسانیم.
استاندار گیلان گفت: همه بانک‌ها باید همگام با سیاست‌های دولت "تدبیر و امید" که حمایت از بخش تولید است، گام بردارند.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، محمدعلی نجفی در نهمین نشست کارگروه حمایت از تولید استان گیلان که صبح امروز در فرمانداری لاهیجان برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: با تلاش‌های بانک‌ها و بخش خصوصی، آمار بالای بیکاری را پشت سر می‌گذاریم.
وی با بیان این‌که همه دستگاه‌ها باید در کارگروه حمایت از تولید حضور جدی داشته باشند، افزود: از 440 مصوبه این کارگروه در شهرستان‌ها، 30 درصد اجرایی شده و باقی‌مانده آن نیز انتظار می‌رود که پیگیری شود.



استاندار گیلان با تأکید بر لزوم جدیت، پیگیری و استمرار حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و مدیران بانکی گیلان در کارگروه حمایت از تولید و حمایت بی‌شائبه از صنعت و تولید استان تصریح کرد: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد ملی، لازم است نهایت همکاری و مساعدت با مدیران واحدهای تولیدی را به‌عمل آوریم.
نجفی با بیان این‌که بیشتر این مصوبات مربوط به بانک‌هاست، گفت: اگر اجرای مصوباتی در چارچوب اختیارات بانک‌های استان نیست، با توجه به رویکرد مثبتی که در مدیران عامل بانک‌های کشوری گزارش شده است، دبیرخانه کارگروه حمایت از تولید حداکثر در مدت یک هفته با مسئولیت معاون برنامه‌ریزی استانداری، آخرین وضعیت این مصوبات را بازبینی کند.
وی با اشاره به این‌که در پرداخت تسهیلات از بانک‌ها انتظار خلاف قانون نداریم، خاطرنشان کرد: انتظار ما حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران است تا این شرایط سخت را پشت سر بگذارند.
استاندار گیلان افزود: این شرایط سخت که مجموعه تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران با آن مواجه‌اند، بخشی به‌دلیل سوء مدیریت‌ها، تحریم‌های ناجوانمردانه و سهل‌انگاری برخی تولیدکنندگان است.
نجفی بر لزوم شناسایی دریافت‌کنندگان تسهیلات بانکی تأکید و اضافه کرد: باید سرمایه‌گذاران واقعی که به امر تولید مبادرت می‌کنند و تسهیلاتی را در همین راستا از سیستم‌های بانکی دریافت می‌کنند، از سایرین جدا شوند.
وی تصریح کرد: در این راستا ستاد شناسایی دریافت‌ها و پرداخت‌های بانکی با حضور سازمان‌های نظارتی در استان تشکیل شده است.
استاندار گیلان ایجاد و حفظ وحدت و روحیه کاری در مدیران دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید گیلان را به جایگاهی درخور شأن و منزلت این استان در عرصه تولید، اشتغال، مبارزه با بیکاری و جهاد اقتصادی در سطح کشور برسانیم.
نجفی با اشاره به مصوبه بی‌نظیر دولت مبنی بر اختصاص 160 میلیارد تومان اعتبار در بودجه سال 1393 برای چای گفت: با اختصاص این اعتبارات، مشکلات پرداخت بهای برگ سبز چای بسیار کاهش یافت.
وی به پیگیری‌های انجام شده در زمینه پرداخت تسهیلات به‌زراعی نیز اشاره و بیان کرد: در چند روز آینده خبرهای خوبی به اطلاع کشاورزان و چایکاران خواهد رسید.



فرماندار لاهیجان نیز در ادامه این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های کارگروه حمایت از تولید استان گیلان گفت: شهرستان لاهیجان به‌عنوان یکی از 13 شهر گردشگری جهان اسلام، نگینی برای استان و کشور محسوب می‌شود.
کاظم کسرایی تصریح کرد: با توجه به مزیت‌های موجود در این شهرستان، شایسته است زیرساخت‌های لازم برای توسعه بیش از پیش فراهم شود.
وی از وجود 24 هزار هکتار اراضی برنجکاری و پنج هزار هکتار باغات چایکاری در این شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به خشکسالی سال زراعی جاری لازم است بودجه‌های به‌زراعی برای باغات چای لاهیجان اختصاص یابد.
فرماندار لاهیجان در ادامه با اشاره به وجود 10 کیلومتر نوار ساحلی این شهرستان، خواستار تسریع در ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در لاهیجان شد و افزود: لاهیجان نقش مهمی در اشتغال، تولید و اقتصاد استان گیلان ایفا می‌کند. از این‌رو لازم است با توجه به قابلیت‌های صنعتی، تولیدی، کشاورزی و گردشگری در لاهیجان، حمایت‌های لازم صورت گیرد تا شاهد رشد و شکوفایی سرمایه‌گذاری در این شهرستان باشیم.
کسرایی از فعالیت شهرک صنعتی لاهیجان در این شهرستان خبر داد و افزود: عملیات ساخت و تجهیز دو شهرک صنعتی دیگر در بخش مرکزی و بخش رودبنه این شهرستان درحال اجراست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز از 440 مصوبه اجرایی در کارگروه حمایت از تولید استان گیلان طی هشت جلسه گذشته این کارگروه خبر داد و گفت: از این میزان 330 مصوبه مربوط به امور بانکی، 43 مصوبه مربوط به امور مالیاتی، 32 مصوبه مربوط به تأمین اجتماعی، 14 مورد مربوط به امور نیرو، شامل آب، برق و گاز و مابقی مربوط به سایر حوزه‌ها بوده است.
علی منتظری تصریح کرد: در مجموع 30 درصد این مصوبات اجرایی شده و سازمان صنعت، معدن و تجارت به‌عنوان دبیر این کارگروه، اجرایی شدن سایر مصوبات را پیگیری می‌کند.
وی شناسایی و دسته‌بندی مشکلات واحدهای تولیدی، شفاف‌سازی مسائل و مشکلات موجود در عرصه تولید و اشتغال در استان گیلان را از مهمترین پیگیری‌های این کارگروه عنوان کرد.



جلسات کارگروه حمایت از تولید استان گیلان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها به‌صورت دوره‌ای به شهرستان‌های گیلان سفر می‌کنند و از نزدیک در جریان مشکلات و موانع تولید و اشتغال واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و تجاری قرار می‌گیرند و در همین جلسات نیز تصمیم‌های لازم برای اجرای راه حل‌های برون‌رفت از این مشکلات مصوب می‌شود و در صورت عدم امکان پیگیری و حل مشکل در سطح مدیران استانی، موضوع به‌صورت مدون به وزارت صنعت، معدن و تجارت اطلاع‌رسانی می‌شود و در صورت نیاز به مساعدت‌های قانونی، در اختیار مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت قرار می‌گیرد.
استاندار گیلان همچنین در ادامه سفر به لاهیجان، از سه طرح بزرگ درمانی، ورزشی و فرهنگی این شهرستان نیز بازدید كرد.
محمدعلی نجفی از بیمارستان 160 تخته لاهیجان با 70 درصد پیشرفت كار که
تا كنون 18 میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه شده است، بازدید كرد.
وی همچنین از پروژه مجموعه ورزشی چند منظوره تختی با 40 درصد پیشرفت كار که تا کنون برای آن 12 میلیارد ریال هزینه شده و در صورت تخصیص اعتبار 22 میلیارد ریالی تا سال آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد نیز
بازدید كرد.
استاندار گیلان در ادامه از مجتمع فرهنگی و هنری لاهیجان
با زیربنای 4 هزار و 400 متر بازدید كرد.
ساخت این پروژه که هم‌اکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تا کنون 13 میلیارد ریال هزینه‌ دربر داشته است و در صورت تخصیص اعتبارات به میزان 45 میلیارد ریال، به بهره‌برداری خواهد رسید.








نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"