كدخبر: ۷۶۶۴
تاريخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان:
توسعه گردشگری گیلان نیازمند رفع موانع سرمایه‌گذاری است
رضا علیزاده گفت: به‌دلیل ظرفیت‌هایی که در صنعت گردشگری وجود دارد، بسیاری از سرمایه‌گذاران علاقه‌مندانه وارد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می‌شوند؛ اما فرآیند نظام اداری، سرمایه‌گذاران را دچار سردرگمی و تأخیر در سرمایه‌گذاری می‌کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: به‌دلیل ظرفیت‌هایی که در صنعت گردشگری وجود دارد، بسیاری از سرمایه‌گذاران علاقه‌مندانه وارد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می‌شوند؛ اما فرآیند نظام اداری، سرمایه‌گذاران را دچار سردرگمی و تأخیر در سرمایه‌گذاری می‌کند.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی اداره کل
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، رضا علیزاده در گردهمایی سرمایه‌گذاران مناطق نمونه گردشگری در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تأکید بر یکپارچگی تصمیم‌گیری در زمینه سرمایه‌گذاری گردشگری، اظهار داشت: به‌دلیل فرابخشی بودن صنعت گردشگری عملاً ابتکار عمل تمام تصمیمات در این اداره کل وجود ندارد و دستگاه‌های اجرایی متعددی همچون حفاظت محیط زیست، امور اراضی، آب منطقه‌ای، منابع طبیعی و دیگر دستگاه‌ها در به‌بار نشستن یک پروژه سرمایه‌گذار نقش دارند که اختلال و تأخیر در صدور مجوزها، انگیزه را از سرمایه‌گذاران سلب می‌کند.
وی افزود: اگرچه طرح "پنجره واحد" و یا ایجاد "مرکز خدمات سرمایه‌گذاری" مسیری مشخص برای هموارسازی روند اداری طرح‌های سرمایه‌گذاری بوده است، اما باید دید واقعاً این ظرفیت‌ها چقدر به تسهیل سرمایه‌گذاری استان کمک کرده است.



مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به ملاحظات اقلیمی و جغرافیایی استان گیلان و محدودیت عرصه بیان کرد: درک شرایط طبیعی و اکوسیستم و ملاحظاتی که برای اجرای پروژه‌های گردشگری وجود دارد، اجتناب‌ناپذیر است؛ اما تجربیات کشورهای توسعه‌یافته و کشورهایی که به توسعه پایدار و متوازن دست یافته‌اند، قطعاً می‌تواند به تسریع سرمایه‌گذاری استان گیلان کمک کند. به نظر می‌رسد برگزیدن روش بازدارنده و محدود کردن طرح‌های سرمایه‌گذاری، از توسعه سیستماتیک و اصول عقلایی در مباحث توسعه‌ای به‌دور باشد.
علیزاده تصریح کرد: وقتی مقامات ارشد کشوری و استانی بر اجرایی شدن اهداف و برنامه‌های "اقتصاد مقاومتی" تأکید دارند، بنابراین اقتصاد بر پایه گردشگری بهترین ظرفیت بوده و تحقق هدف را ممکن می‌کند و باید دستگاه‌های اجرایی توجه بیشتری به این موضوع نمایند.
گفتنی است، گردهمایی سرمایه‌گذاران مناطق نمونه گردشگری از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با سخنرانی مسعود سلطانی‌فر (رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) و نشست تخصصی با حضور سعید شیرکوند (معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری)، قباد افشار (معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امور اراضی کشور)، بهزاد انگورج (معاون سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور) و سیدمحمد پژمان (معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن) برگزار شد و هریک از سرمایه‌گذاران به بیان نقطه نظرات و مشکلات خود پرداختند.
نظرات بینندگان:
قاسمی وسمه‌جانی: آقای علیزاده! با درایت، مدیریت و ذکاوت شما انشاء الله مشکلات حل خواهد شد. گردشگری گیلان به شما بسیار چشم امید بسته است. بهره‌گیری از نیروهای کارشناس و معاونان زحمتکش در لوای مدیریت جنابعالی، عملکرد کاملاً متفاوت و متشخصی را در برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت برای گیلان به ارمغان خواهد آورد. آن روز، روز پایان انتظارات و امید گیلان و گیلانی است، انشاء الله.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"