كدخبر: ۷۵۸۴
تاريخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی:
چای سنواتی تاریخ مصرف گذشته روانه بازار شده است
محمدحسین قربانی گفت: به‌دلیل عدم دقت و نظارت دستگاه‌های مسئول، این چای‌های سنواتی که به قیمت بسیار ارزان فروخته شده بودند، به کمپوست تبدیل نشد و علی‌رغم تأکید بر ممانعت از ورود چای‌های سنواتی به بازار، این چای‌های بی‌کیفیت به بازار عرضه شد.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی گفت: دستگاه‌های نظارتی به وظیفه خود برای جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار عمل نکرده‌اند و مافیای بزرگی در صنعت چای دخالت دارد که متأسفانه تا حدودی هم توانستند بر سیاست‌های این صنعت اثر بگذارند.
محمدحسین قربانی در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت درخصوص این‌که "مافیایی که می‌خواهد ریشه به تیشه چای ایرانی بزند، چای کپک‌زده سنواتی را به اسم چای ایرانی می‌فروشد"، افزود: حدود 50 هزار تن چای سنواتی در کشور وجود داشت که از سال‌های گذشته در انبارها مانده بود که به‌ جهت از دست دادن کیفیت و یا تاریخ مصرف، مصوب شد این چای‌ها به کمپوست تبدیل و یا به خارج از کشور ارسال شوند.
وی اضافه کرد: به‌دلیل عدم دقت و نظارت دستگاه‌های مسئول، این چای‌های سنواتی که به قیمت بسیار ارزان فروخته شده بودند، به کمپوست تبدیل نشد و علی‌رغم تأکید بر ممانعت از ورود چای‌های سنواتی به بازار، این چای‌های بی‌کیفیت به بازار عرضه شد.
عضو کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ورود چای‌های سنواتی به بازار که فاقد کیفیت و قابل شرب نبوده و باید به کمپوست تبدیل می‌شد، دو نکته را آشکار کرد؛ اول این‌که نشان می‌دهد دستگاه‌های نظارتی به وظیفه خود برای جلوگیری از ورود محصولات بی‌کیفیت به بازار عمل نکرده‌اند و دوم این‌که، مافیای بزرگی در سیستم واردات، صادرات، خرید، فروش و توزیع چای دخالت دارند و متأسفانه تا حدودی هم توانستند بر سیاست‌های حوزه صنعت چای اثر بگذارند.
قربانی گفت: اگر دستگاه‌های نظارتی به وظیفه خود عمل می‌کردند و با افراد توزیع‌کننده چای بدون کیفیت به بازار به‌شدت برخورد می‌شد، امروز گزارش‌هایی درخصوص مطلوب نبودن چای ایرانی شنیده نمی‌شد.
وی افزود: این مشکلات به‌وجود آمده با تلاش برای بهبود وضعیت چای و حمایت از تولید و کشاورزان حل شدنی است که خوشبختانه امسال دولت و مجلس با اختصاص 160 میلیارد تومان به صنعت چای در این راستا قدم‌های مؤثری برداشتند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که باید معضل قاچاق چای با نظارت دقیق دستگاه‌های مسئول کنترل شود، گفت: باید به اندازه نیاز کشور و البته چای باکیفیت وارد کنیم و اجازه ندهیم ذائقه مردم نسبت به چای ایرانی تغییر کند؛ در غیر این‌صورت در آینده‌ای نه‌چندان دور، صنعت چای کشور دچار شکست شده و معضل بزرگی دیگر گریبان گیلان را خواهد گرفت.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"