كدخبر: ۷۵۲۵
تاريخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت:
از مدرسه و دانشگاه تا مجلس و دولت از نقد بیزار هستیم
دکتر مجید استوار با بیان این‌که از فرهنگ نقد در جامعه برخوردار نیستیم، گفت: نقد و انتقاد موجب پویایی جامعه می‌شود.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان این‌که از فرهنگ نقد در جامعه برخوردار نیستیم، گفت: نقد و انتقاد موجب پویایی جامعه می‌شود.
دکتر مجید استوار در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با بیان این‌که نقد و انتقاد موجب پویایی جامعه بشری و موتور حرکت جوامع است، اظهار کرد: برخی‌ها از نقد و انتقاد روی‌گردان هستند.
وی عدم نقدپذیری و انتقاد در جامعه را آسیب و مسأله اجتماعی و فرهنگی قلمداد کرد و افزود: نبود نقد در اجتماع بسیاری از مسائل و مشکلات را در جامعه پدید می‌آورد.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان این‌که از فرهنگ نقد در جامعه برخوردار نیستیم، گفت: در تمام سطوح از مدرسه و دانشگاه تا مجلس و دولت از نقد بیزار هستیم.
استوار با اشاره به این‌که هنوز نمی‌توان در بسیار از موارد، عملکرد و مواضع دولت "تدبیر و امید" را مورد نقد و بررسی قرار داد، تصریح کرد: منتقدان دولت باید اصل زمان را هم درنظر بگیرند.
وی تلاش دولت‌های گذشته برای پیشرفت کشور را انکارناپذیر خواند و خاطرنشان کرد: دولت روحانی نیز با مشکلات بسیاری که میراث دولت‌های گذشته است، دست و پنجه نرم می‌کند.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان این‌که دولت قبلی با توجه به منابع عظیمی که در اختیار داشت، می‌توانست بهتر از این کار و فعالیت کند، خاطرنشان کرد: با برنامه دقیق و کارشناسی شده، دولت احمدی‌نژاد می‌توانست منافع بیشتری را برای کشور فراهم کند که در کشمکش‌ها و جدال‌ها نتوانست به درخواست‌های مهم نظام پاسخ خوبی دهد.
وی وجود احزاب را در کشور لازم دانست و متذکر شد: نظام جمهوری اسلام دارای ظرفیت‌های بالایی است و می‌تواند احزاب و گروه‌های مختلفی را در خود سازماندهی کند.
استوار نظام جمهوری اسلامی را دارای مشروعیت و مقبولیت در بین مردم دانست و خاطرنشان کرد: مردم در تمام عرصه‌ها و صحنه‌ها که به لحاظ علم سیاست موجب مشروعیت یک حکومت می‌شود مانند انتخابات حضور گسترده و حداکثری دارند.
نظرات بینندگان:
محمد آوندی: قسمت مهمی از حقوق مردم در قانون اساسی جمهوری اسلامی تبیین شده است. معلوم نیست چرا قانون نویسان و ناظران اجرای قانون برای دفاع از حقوق قانونی موکلان خود به قانون اساسی و سایر قوانین موضوعه مراجعه نمی‌کنند؟ قوانین مربوط به احزاب، بیان آزاد دیدگاه‌ها و نظرات، آزادی در دین و آگاه شدن مردم از محتوای جلسات غیرعلنی مجلس و دادگاه‌ها (پس از رفع موانع امنیتی و قانونی)، از حقوق مسلم مردم به‌شمار می‌رود. متأسفانه نه مردم حقوق خود را مطالبه می‌کنند و نه قانون‌ دانان و قانون نویسان و مسئولین مرتبط تمایلی به ورود به این حوزه‌های چالش‌برانگیز دارند.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"