كدخبر: ۷۵۰۹
تاريخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۸
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی شمال کشور در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت
وزیر جهاد کشاورزی گفت: متأسفانه در موضوع تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات باغی از سال 1390 نه پیشنهاد و نه مصوبه‌ای از سوی دولت وقت وجود نداشت که در دولت یازدهم با پیگیری‌های صورت‌گرفته، قیمت خرید تضمینی محصولات باغی تعیین، مصوب و اخیراً ابلاغ شده است.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی شمال کشور در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی
در نشست مشترک با فراکسیون نمایندگان استان‌های شمالی (گیلان، مازندران و گلستان) مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیرات اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی در تراکم کشت محصولات و افزایش درآمد کشاورزان منطقه شمال کشور، اجرای این طرح را نیازمند تأمین اعتبارات پایدار و قابل قبول دانست و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا در زمینه تأمین منابع برای اجرای گسترده این طرح، همکاری کنند.
وی همچنین با اشاره به باغداری در شمال کشور، احیاء دوباره معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در ساماندهی وضعیت باغات شمال، به‌ویژه باغ‌های چای را مؤثر دانست و یادآور شد: متأسفانه در موضوع تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات باغی از سال 1390 نه پیشنهاد و نه مصوبه‌ای از سوی دولت وقت وجود نداشت که در دولت یازدهم با پیگیری‌های صورت‌گرفته، قیمت خرید تضمینی محصولات باغی تعیین، مصوب و اخیراً ابلاغ شده است.



وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با بیان این‌که صادرات محصولات کشاورزی به کشور روسیه فرصت تاریخی برای بخش کشاورزی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: به‌منظور بررسی زمینه‌ها و راهکارهای صادرات محصولات کشاورزی به کشور روسیه، ستادی با حضور نمایندگان تشکل‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده است و تا کنون موافقت صادرات محصولات شیلاتی به روسیه اخذ شده است و در زمینه صادرات طیور مراحل اجرایی خود را طی می‌کند.
حجتی در ادامه این نشست با اشاره به اختصاص 1550 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در دولت یازدهم، از همکاری بانک کشاورزی به‌خاطر تسریع در پرداخت تسهیلات به این بخش تشکر کرد.
وی در مورد پرداخت خسارات سرمازدگی، خشکسالی و ... با اشاره به این‌که وزارت جهاد کشاورزی به‌عنوان دستگاه اجرایی در زمینه این موضوعات، پیگیری‌های ویژه‌ای با سایر دستگاه‌های ذیربط انجام داده است، اظهار امیدواری کرد که این خسارات به‌زودی پرداخت شود.
در ابتدای این نشست، نمایندگان استان‌های شمالی مجلس شورای اسلامی با قدردانی از تدابیر و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در افزایش تعرفه واردات و ممنوعیت واردات به هنگام برداشت و همچنین خرید توافقی برنج پرمحصول و بومی که موجب رونق بازار و امید کشاورزان مناطق شمالی کشور شده است، مسائل حوزه‌های انتخابیه خود را در زمینه‌ حفظ منابع طبیعی، جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی، گردشگری کشاورزی، نوسازی شالیکوبی‌ها و ... مطرح کردند.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"