كدخبر: ۷۵۰۸
تاريخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۸
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت:
نتیجه مذاکرات 1+5 باید تأمین‌کننده منافع ملی باشد
دکتر مجید استوار با تأکید بر این‌که اگر خواستار توسعه همه‌جانبه باثبات در کشورمان هستیم، باید دنبال روابط حسنه با کشورهای دیگر باشیم، تصریح کرد: رشد و ثبات اقتصادی، برطرف شدن بیکاری، کاهش تورم و ... مستلزم ارتباط سازنده با جهان است.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت گفت: هیچ ائتلافی در منطقه بدون حضور ایران موفق به مبارزه با داعش نیست.
دکتر مجید استوار در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به مذاکرات ایران با 1+5 اظهار کرد: هر توافقی بین تیم مذاکره‌کننده ایرانی با گروه 1+5 باید مبتنی بر حفظ عزت و کرامت جمهوری اسلامی ایران باشد. نتیجه این مذاکرات باید تأمین‌کننده منافع ملی باشد و توافق احتمالی غرب با ایران قطعاً خارج از مصلحت و چارچوب نظام نخواهد بود.
وی افزود: هیچ گروه و جریان سیاسی کشور به‌تنهایی قادر به تصمیم‌گیری در زمینه به توافق رسیدن یا نرسیدن مذاکرات نیست. به توافق رسیدن با کشورهای غربی باید ضمن رعایت چارچوب‌های دیپلماتیک، به مصلحت نظام اسلامی باشد.
استادیار علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان این‌که تیم مذاکره‌کننده غربی به‌دنبال تأمین منافع دولت‌های خود هستند، تصریح کرد: تأمین منافع ملی با کمترین هزینه، خواست تمام ملت ایران از تیم مذاکره‌کننده کشورمان است.
استوار با تأکید بر این‌که اگر خواستار توسعه همه‌جانبه باثبات در کشورمان هستیم، باید دنبال روابط حسنه با کشورهای دیگر باشیم، تصریح کرد: رشد و ثبات اقتصادی، برطرف شدن بیکاری، کاهش تورم و ... مستلزم ارتباط سازنده با جهان است.
وی خاطرنشان کرد: باید برای ارتباط با کشورهای دنیا به‌دنبال چارچوبی باشیم که استقلال و منافع ما حفظ و تأمین شود.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اشاره به ائتلاف کشورهای غربی و منطقه برای مبارزه با گروه تروریستی داعش متذکر شد: هیچ ائتلافی در منطقه بدون حضور ایران موفق به مبارزه با داعش نمی‌شود.
استوار، ایجاد گروه‌های تروریستی در منطقه را به‌دلیل ضعف دولت‌های مرکزی آن کشورها دانست و خاطرنشان کرد: دولت‌های غربی و برخی حکام منطقه به‌جای این عوام‌فریبی‌ها، در امور داخلی حکومت‌های مستقل و مردمی دخالت نکنند.
نظرات بینندگان:
محمد آوندی: به نظر می‌رسد داعش نماد برجسته تفکر تکفیری از نوع مسلحانه است. انواع دیگری از تفکر تکفیری در منطقه، ایران و حتی در گیلان و شهرستان لاهیجان وجود دارد که غیرمسلحانه، اما قدرتمند و بانفوذ است. من این خطر را در آینده بیشتر از داعش می‌دانم. جریان‌هایی با تفکری خاص در بدنه مدیریت اجرایی در شهرستان لاهیجان درحال شکل گرفتن است که جز به حفظ و افزایش قدرت و علم کردن چهره فردی خاص برای یکه‌تازی در عرصه سیاسی منطقه فکر دیگری ندارند! این تفکر در حلقه معیوب خود مهره‌های مدیریتی هم‌فکر را چینش می‌کنند و با ترفندهای ویژه، او را بر کرسی ریاست می‌نشانند، تا ضمن صیانت از منافع هم‌فکران مطیع بدون چون و چرای ولی‌نعمت خود باشند؛ ولی نعمت همانند ارباب زمان شاه عمل می‌کند و گماشتگان هم باید همانند رعیت مقام و مایملک خود را مدیون ارباب خودشان بدانند و در روز مبادا که یکی از آن روزها روز انتخابات است، با دل و جان و زن و فرزند و قوم خویش در خدمت باشند. باید فکری اساسی برای این بیماری کرد. سرچشمه شاید گرفتن به بیل/ ولیکن چو پر شد نشاید به پیل.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"