كدخبر: ۷۴۹۲
تاريخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۴
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
اختصاصی "لاهیگ"
پنجمین کتاب دکتر فیاض زاهد روانه بازار نشر شد
"فلسفه تاریخ" عنوان کتاب جدید دکتر فیاض زاهد است که به‌تازگی در پنج فصل و 477 صفحه از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شده است.
پنجمین کتاب دکتر فیاض زاهد روانه بازار نشر شد.
به گزارش "لاهیگ"، "فلسفه تاریخ" عنوان کتاب جدید دکتر فیاض زاهد است که به‌تازگی در پنج فصل و 477 صفحه از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شده است.
نویسنده در این اثر تلاش نموده است تا در پنج سطح به تعریف تاریخ، ماهیت ساختارهای تاریخی و ارتباط آن با سایر علوم، فلسفه تاریخ، مکاتب فکری و چشم‌اندازهای نوین آن بپردازد.
کتاب همان‌گونه که از نامش پیداست، درپی ارائه تعریفی روشن از فلسفه تاریخ و انواع آن می‌باشد و نگاهی نوین به اندیشه‌های اندیشمدان در حوزه فلسفه تاریخ داشته است.
در این کتاب نویسنده در تلاش برای تببین مفهوم و گستره معنایی تاریخ ـ چه از منظر لغوی و چه معنایی ـ بوده و سعی کرده تا خواننده را با سیر انتقال آن در طول زمان آشنا سازد و او را با این حقیقت روبه‌رو کند كه تاریخ را چه معناها و گستره‌هایی دربر گرفته و این‌كه تاریخ به سهم خود چه انواع و ترتباتی را می‌تواند دربر داشته باشد.



نویسنده همچنین در این کتاب با پاسخ به برخی پرسش‌ها در باب جایگاه تاریخ و ارتباط آن با سایر علوم، به معرفی و نقد نظریات متفكرانی كه اندیشه‌های تعیین‌كننده‌ای در حوزه مطالعات فلسفه تاریخ داشته‌اند پرداخته و پویش متفكران و مورخان مسلمان را در درك و تعامل تاریخ واكاوی نموده است.
فیاض زاهد که متولد سال 1341 در شهر لشت نشاء و دارای مدرک دکتری تاریخ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کارشناسی ارشد تاریخ از دانشگاه تهران، کارشناسی تاریخ از دانشگاه اصفهان و
دیپلم مکانیک از هنرستان شهید خدادادی بندر انزلی است، هم‌اکنون عضو هیأت علمی و استادیار گروه تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است.
وی در سال 1387 به‌عنوان پژوهشگر برتر، در سال‌های 1386 و 1377 به‌عنوان استاد نمونه و در سال 1371 به‌عنوان دانشجوی نمونه کشور شناخته شده و در طی سال‌های گذشته، در دانشگاه‌های
گیلان، آزاد اسلامی واحد رشت، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گیلان، مرکز آموزش مدیریت دولتی گیلان، دانشگاه علوم بهزیستی تهران، مرکز آموزش مدیریت دولتی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به تدریس اشتغال داشته است.
این نویسنده و روزنامه‌نگار گیلانی همچنین مدیریت 30 پروژه ملی برای نهاد ریاست جمهوری (1384-1381) را عهده‌دار بوده و ایراد چندین سخنرانی در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی و گذراندن چندین دوره آکادمیک در کشور انگلستان را در کارنامه سوابق علمی خود دارد و پیش از این نیز نماینده مردم رشت در دوره اول شورای اسلامی شهر (1378)، مشاور عالی و رئیس شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (1380-1374)، مشاور تحقیقاتی سازمان بهزیستی کشور، عضو شورای سیاستگذاری روزنامه همبستگی، عضو شورای سردبیری روزنامه اعتماد ملی، رئیس شورای نویسندگان روزنامه اعتماد و مشاور ارشد دبیرکل حزب اعتماد ملی بوده است.
"دولت و انقلاب" (ابریشمی، 1390)، "عصر طلایی مطبوعات ایران (1304-1299 شمسی)" (ابریشمی، 1390)، "مدیریت رسانه در بحران‌های بین‌المللی؛ با همکاری مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی" (دانشگاه آزاد اسلامی، 1388) و "دانشگاه آزاد اسلامی و منزلت آموزش در گفت‌وگو با دکتر فیاض زاهد؛ از مجموعه کتاب‌های گفت‌وگو با نخبگان علمی، سیاسی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی کشور" (دانشگاه آزاد اسلامی، 1386)، از جمله آثار و تألیفات منتشر شده دکتر فیاض زاهد است.
زاهد همچنین ترجمه کتاب فلسفه تاریخ سیسرو متوفاکس، فلسفه تاریخ مارک دی، انقلاب فرانسه تامپسون و تألیفات دیگری را نیز در دست انتشار دارد.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"