كدخبر: ۷۲۹۶
تاريخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۶
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
این پرده‌ بازی‌ها چه ‌معنایی دارد؟!
یوحنا پاكدل
"لاهیجان" را همه به شهر نصب پرده‌های رنگارنگ برای خوش‌آمد گویی مسئولین می‌شناسند؛ شهری كه همیشه و به هر بهانه كوچك پرده باران می‌شود! در جامعه‌ای كه فقر و فقارت شاخصه اصلی آن است، این رفتار و این پرده بازی‌ها چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ مگر امام راحل و مقام معظم رهبری بارها مسئولان را به رعایت صرفه‌جویی و همدردی با طبقات پایین جامعه دعوت نكرده‌اند؟ چه كسی و چه كسانی به فرمان رهبری بی‌اعتنایی نشان می‌دهند؟ آیا نصب این‌همه تابلوها و پرده‌ها و عنوان‌ها در میدان‌ها و كوچه بازارها، دهن‌كجی به مردم نیست؟! آیا این كار جز دلسردی مردم محروم، خصوصاً خانواده‌های شهدا از همه چیز، چه معنای دیگری می‌تواند داشته باشد؟! تا كی مردم انقلابی و مسلمان لاهیجان و سیاهكل باید شاهد این ولخرجی‌های اشراف‌گرایانه مسئولین باشند؟
فلان آقای مسئول در تلویزیون اعلام می‌كند من 9 میلیارد پول در اختیار خود دارم. لابد ایشان این‌همه پول بیت‌المال را برای این‌گونه از كارها (كه البته مخصوصاً برای پیروزی در انتخابات؛ آن‌هم به هر قیمت) خرج می‌كند! كسی چه می‌داند! تا كی مردم این‌همه شهرت‌طلبی و مقام‌پرستی این مرفهین بی‌درد را تحمل كنند؟ مردم ما می‌پرسند گاه در همین دو شهرستان لاهیجان و سیاهكل افراد برای دریافت هزار تومان به دفتر امام جمعه و كمیته امداد مراجعه می‌كنند و داد و ناله سر می‌دهند، اما این آقایان ... واقعاً كه!
همین ماه گذشته، نمازگزاران مسجد جامع برای نصب یک پرده برای اعتكاف مشكل داشتند. امسال كه بنا به فرموده رهبری، سال اقتصاد و فرهنگ است، چرا این‌همه كارهای ضد فرهنگی و ضد اقتصاد توسط این به اصطلاح نویسندگان قانون مجلس صورت می‌گیرد؟ وقتی متولی احترام امامزاده را ندارد، باید به كجا شكایت برد؟ البته ممكن است گفته شود كه: نهادها و آقایان دیگر مبالغ این كارها را می‌دهند! و ربطی به ما ندارد! آن‌وقت در مقابل این عذر بدتر از گناه و این عملیات سازمان‌یافته، باید پرسید آیا نهادهایی چون فرمانداری، شهرداری، یا هیأت فلان مسجد، هزینه‌ها را از جیب خود می‌دهند، یا از كیسه خلیفه؟!
امام جمعه محترم لاهیجان كه زبان گویای شهرستان است، در خطبه دوم نماز جمعه این هفته فرموده است: "در كشوری كه افتخار امام و رهبر آن به خدمتگزاری و نوكری مردم است، این‌همه اسراف در نصب پرده‌ها در هر جای شهر چه معنی دارد؟ چرا باید در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی این‌همه اسراف و بریز و بپاش كرد؟ آن‌كه واقعاً قصد خدمت دارد، به نصب یك پرده كفایت می‌كند. این كارها را نكنید! این‌ها مردم را از نظام و انقلاب دلسرد می‌كند."

• از نمازگزاران مسجد جامع
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان:
محمد آوندی: هیاهوی تبلیغاتی با پرده‌های عریض و طویل در شهر لاهیجان متعلق به "صاحبان قدرت" است که برای حفظ و تدام آن به‌شدت در تکاپو هستند!!! ای کاش شما می‌دانستید برای نصب پرده و یا برگزاری یک مجلس قدردانی از یک نخبه علمی، هنری، ورزشی و یا فرهنگی چه تشریفاتی را باید طی کرد؟ آن وقت برای بعضی از خواص که هنوز از جلسه نطق در تهران خارج نشده‌اند، پرده‌های تقدیر و تشکر و تبریک بر در و دیوار شهر آویزان شده است. این رفتار عوامل محترم شهرداری و شخص جناب شهردار چگونه قابل توجیه است؟!
ناظر: جناب آوندی عزیز! فقط یک معنی دارد: عده‌ای می‌خواهند به مردم این را بفهمانند که این شهر فقط یک صاحب اختیار دارد!!! دردناک این است که نکند کسی که به فرموده رهبر کبیر انقلاب اسلامی قرار است "نوکر" مردم باشد، حالا نوکر پروری کند! اگر این رفتارهای طاغوت‌پرور اطرافیان ایشان مورد تأیید
نیست، چرا طی این‌همه مدت مخالفتی نمی‌کند و جلوی این پاچه‌خوارها را نمی‌گیرد و اگر مورد تأیید ایشان است که وای به حال این مردم! حداقل انتظار این است که لااقل موضعش را روشن کند. البته ستی تغییرناپذیر باعث تسلای دل‌های دلسوختگانی است که ناظر این اعمال قبیح‌اند و آن‌هم موقتی بودن و محکوم به فنا بودن قدرت‌ها و پست‌های فانی است. این روزها هم چون برق و باد می‌گذرد و این مردم می‌مانند و صاحب قدرت امروز و خدا! خدا کند باد امروز قدرت، بادبزن فردای آتش‌مان نباشد. انشاءالله!
تا دیروز عکس شهدا در شهر مزین بود، اما حالا به‌علت عدم مدیریت بعضی‌ها، عکس خوانندگان در گوشه و کنار شهر جلوه می‌نماید.
عالی بود!
این‌که نویسنده محترم افراط در پرده نویسی که بیشتر ناشی از چاپلوسی است را مذمت کرده، حرکت خوبی است، اما خود ایشان دچار افراط در تحلیل شده‌اند. ایشان لاهیجان را "جامعه‌ای كه فقر و فقارت شاخصه اصلی آن است" توصیف کرده‌اند! واقعاً شاخصه اصلی جامعه لاهیجان فقر و فقارت است؟
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"