كدخبر: ۶۳۴۹
تاريخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۹
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
اختصاصی "لاهیگ"
شرمساری گیلانیان از نطق نماینده نامعلوم الحال!
در فردای روزی که با انتصاب یک گیلانی به‌عنوان معاون رئیس جمهور، گیلانیان غرق شور و امید شدند و به خود بالیدند، یک گیلانی دیگر مایه شرمساری و سرافکندگی گیلانیان را فراهم ساخت!
در فردای روزی که با انتصاب یک گیلانی به‌عنوان معاون رئیس جمهور، گیلانیان غرق شور و امید شدند و به خود بالیدند، یک گیلانی دیگر مایه شرمساری و سرافکندگی گیلانیان را فراهم ساخت!
به گزارش "لاهیگ"، یک روز پس از انتصاب دکتر محمدباقر نوبخت حقیقی به‌عنوان معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی که تا پیش از این به‌عنوان حامی ‌رئیس جمهور منتخب شناخته می‌شد، در کمال بهت و ناباوری گیلانیان، در یک چرخش 180 درجه‌ای، به یکی از مخالفان سرسخت حجت‌الاسلام دکتر حسن روحانی تبدیل شد!



عطاءالله حکیمی که تا کنون با ادعای ریاست ستادهای مردمی دکتر حسن روحانی در زمره همراهان وی قرار داشت، صبح امروز در مخالفت با کلیات برنامه دولت یازدهم، سنگ تمام گذاشت و با قرائت بیانیه سفارشی خود، عرق شرم بر پیشانی موکلین گیلانی دولت "تدبیر و امید" نشاند؛ رفتاری که بیشتر به رفتار یک نفوذی شباهت دارد!
می‌گویند وی پس از انتخابات، با برگزاری جلسات متعدد با چهره‌های خاص، خود را از اعضای اصلی دولت آینده معرفی می‌کرد و به این افراد پیشنهاد پست می‌داد که این اقدامات او، واکنش رسمی دفتر ‌رئیس جمهور منتخب را درپی داشت که طی بیانیه‌ای، "ستادهای مردمی" و دیگر ستادها را منحل اعلام کرد.
از اظهارات این نماینده، بیشتر از هر چیز، بوی سهم‌خواهی شخصی به مشام می‌رسید و به‌نظر می‌رسد نگرفتن پست باعث شده که وی امروز این‌چنین بر روحانی و کابینه‌اش بتازد و به اصطلاح زیر میز بزند!



نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات برنامه دولت یازدهم در نشست علنی امروز گفت: آن‌چنان که شنیده می‌شود و می‌بینیم، اکثریت قریب به اتفاق کابینه یازدهم مد نظر آقای روحانی، یا از اصحاب فتنه‌اند یا تحصیل‌کردگان غربی هستند. پس کجاست تعریف و تمجیدی که از دانشگاهیان و نخبگان داخلی می‌شد؟
عطاءالله حکیمی افزود: اینجانب به‌عنوان خدمتگزار ملت ایران در مجلس و همچنین به‌عنوان رئیس ستاد مردمی مرکزی و اصولگرایان آقای دکتر روحانی گزارشی را از روند شکل‌گیری ستاد مردمی و اصولگرا و نیز آخرین وضعیت ستاد دکتر روحانی ارائه می‌کنم.
وی همچنین با اشاره به این‌که اینجانب به‌عنوان دبیرکل حزب وفاق ملی ـ تنها حزب اصولگرا ـ با آقای روحانی صحبت می‌کنم، ادامه داد: از دو سال قبل، از طریق یکی از فرزندان انقلاب و امام، برادر سه شهید و فرزند شهید با آقای دکتر روحانی با شرط دفاع ایشان از اصول و ارزش‌های انقلاب، امام و شهدا با ایشان پیمان بستیم.
وی با بیان این‌که از سال گذشته بنده رسماً شروع به یارگیری کرده و زمستان سال گذشته در نطق میان دستور از ایشان دفاع کردم، تصریح کرد: اسفند ماه رسماً ستاد ما شکل گرفت و سفرهای استانی و حضور در مناطق جنگی، دیدار با علما و ائمه جمعه استان‌ها آغاز شد، اما متأسفانه از اردیبهشت ماه سال جاری به‌تدریج اصحاب فتنه در ستاد ایشان حضور یافته و ما رسماً به دکتر روحانی اعلام کردیم به‌عنوان اصولگرایان نمی‌توانیم با آن‌ها همکاری کنیم.



حکیمی ادامه داد: ستاد اصولگرای ما با نظر دکتر روحانی با رعایت معیارهای ارزشی و اصولگرایی شکل داده شد و خدا را شکر حماسه سیاسی مورد نظر رهبری توسط ملت ایران شکل گرفت.
وی خطاب به دکتر روحانی بیان کرد: لباس روحانیت به تن داشتید و مجتهد بودید، اما دیپلماتی زیرک و باهوش هستید و خوب می‌دانید دکترا و سرهنگ بودن یا غیر سرهنگ بودن باعث پیروزی شما نشد، بلکه اجتهاد و لباس دینی شما باعث اطمینان مردم شد.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته بعد از انتخابات درب ستاد شما به‌روی اصولگرایان بسته شد و متأسفانه خبرهای خوبی هم به گوش نرسیده و نمی‌رسد.
وی گفت: متأسفانه بعد از انتخابات افرادی در ستاد شما جمع شدند که از احزاب فتنه بوده و در انتخابات نیز نقشی نداشتند و در هیچ سفری هم همراه شما نبودند. تعدادی از این افراد از تئوریسین‌های ستاد فتنه 88 هستند.
حکیمی در سئوالی خطاب به دکتر روحانی یادآور شد: فکر می‌کنم یادتان نرفته است بعد از طرح عدم صلاحیت شما چقدر نگران بودید و مرتب از طریق اصولگرایان و خانواده‌های معظم شهدا این موضوع را پیگیری می‌کردید. آیا جز این است که با درخواست خانواده‌های شهدا، ایثارگران و اصولگرایان و دلسوزان نظام و انقلاب با یک درجه تخفیف تأیید شدید؟



وی ادامه داد: بدون شک یک مرحله‌ای تمام شدن انتخابات را مدیون مقام معظم رهبری، امام شهدا و خانواده‌های شهدا هستید و از طرف دیگر شما از ستاد اصولگرایان به‌صورت استیجاری در انتخابات استفاده کردید و به محض پیروزی فقط فضا را برای اصحاب فتنه که اصلاً نقشی در انتخابات نداشتند، باز گذاشتید.
وی تصریح کرد: من نمی‌دانم چه مسیری انتخاب شده، ولی بدانید که فرزندان امام و مقام معظم رهبری هوشیار و بیدارند و اجازه نخواهند داد که استکبار جهانی و دشمنان اسلام و انقلاب از طریق عوامل فتنه بر امورات کشور حاکم شوند.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقایعی را در انتخابات شاهد بودیم که باید به من حق بدهید که نگران آینده دولت و نظام باشم. در یکی از سفرهایی که به استان اصفهان داشتیم، در پایان شب و در یکی از هتل‌های اصفهان جلسه‌ای انتخاباتی به مدیریت نعمت‌زاده و بانک برگزار کردیم.
وی یادآور شد: در این جلسه یکی از افراد فتنه به آقای روحانی گفت: زمانی که شما دبیر شورای عالی امنیت ملی بودید، آقای کروبی رئیس مجلس و آقای خاتمی رئیس جمهور بود و هیچ کاری نتوانستید بکنید، الآن برای چه کاری آمده‌اید؟ مشکل، رهبر انقلاب است. اما متأسفانه آقای روحانی هیچ عکس‌العملی در تأیید یا رد صحبت‌های آن فرد نداشت و یکی از فرزندان معزز شهدا با احترام جلسه را به‌هم زد و هشدارهای لازم را به حضار داد.
حکیمی با بیان این‌که ستاد اصولگرایان در مقابل زحماتی که برای رضای خدا کشیده‌اند، هیچ انتظار شخصی ندارد، تأکید کرد: بدانید انتظار ملی وجود دارد و ما سربازان نظام از منافع نظام و انقلاب دفاع خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد که کوچک‌ترین هتک حرمتی به نظام و انقلاب و شهدا داشته باشند.



وی یادآور شد: ترکیب کابینه، شامل اصلاح‌طلبان که بعضاً از سردمداران فتنه بودند و مهم‌تر، حزب اعتدال و توسعه تشکیل شده است. سهم حزب اعتدال و توسعه، شامل آقایان نعمت‌زاده، ترکان، بانک، نجفی، نوبخت، واعظی، سلطانی‌فر، هاشمی، جنتی و به‌زودی فاطمه و یاسر هاشمی و تعداد دیگری که در راه هستند، اضافه خواهند شد.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: حزب اصلاح‌طلبان و کارگزاران، شامل آقایان میلی منفرد، ربیعی، آخوندی، زنگنه، ظریف، طیب‌نیا، چیت‌چیان و جنتی هم در این گروه جای می‌گیرند و آقایان حسین دهقان، پورمحمدی و رحمانی فضلی را هم می‌توان در گروه اصولگرایان تعریف کرد.
وی بیان کرد: آقایان نعمت‌زاده، نوبخت، ترکان، بانک، نجفی، واعظی، سلطانی‌فر، زنگنه، آخوندی، ربیعی و تعداد بی‌شماری که از اعضای اصلی فتنه هستند و اگر هم افرادی در کابینه امروز معرفی نشدند، به‌عنوان معاون و مشاور در مسئولیت‌های بعدی معرفی خواهند شد.
حکیمی ادامه داد: البته در این میان، قصه آقای ظریف از یک حالت استثنایی برخوردار است؛ ضمن این‌که صددرصد غربی فکر می‌کند، تحصیلات‌شان نیز در آمریکا بوده و باید بگویم که پایان‌نامه فوق لیسانس و دکترای ایشان با چه شخصی بوده است؟
وی با بیان این‌که می‌خواهم از روحانی سئوال کنم چه فکری در سر دارد، تصریح کرد: آیا نمی‌توانید به‌راحتی نتیجه بگیرید که روحانی قبل از انتخابات که با هم در مناطق جنگی، دیدار با علما و خانواده‌های شهدا بودیم، با روحانی بعد از انتخابات کاملاً متفاوت و متمایز است؟ آقای روحانی! شما باید به ملت ایران و مقام معظم رهبری و خانواده شهدا توضیح دهید که چرا رسماً به‌دنبال احیای فتنه هستید؟ آیا به‌دنبال "کودتای سفید" هستید؟
وی تأکید کرد: یادتان باشد که این چهار سال به‌زودی سپری خواهد شد و نظام از آن ملت بزرگ ایران است و همه ما سرباز نظام و رهبری انقلاب اسلامی هستیم.
وی با بیان این‌که میانگین عمر کابینه بالای 62 سال است، یادآور شد: با این دولت پیری که معرفی کرده‌اید، اگر خدای نکرده با وضعیت فعلی تحریم برای آن‌ها اتفاقی بیفتد، تکلیف چیست؟ درحالی که کابینه باید جنب و جوش داشته باشد.



نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شما استفاده از نخبگان و دانشگاهیان را مطرح کردید، اما اکثریت آقایان، تحصیل‌کردگان غرب و انگلیس هستند. شما صحبت از قانون‌مداری کردید، اما در اولین قدم، معاون شما نقض قانون کرد و دیوان عدالت آن را ایراد گرفت.
حکیمی با یادآوری مراسم روز تحلیف افزود: در این روز از خانواده‌های شهدا و جانبازان زحمتکش کشورمان دعوت نشده بود، درحالی که افرادی دعوت شده بودند که حرف و حدیث داشتند. در جلسه‌ای که خدمت آقای هاشمی بودیم، ایشان شورای محترم نگهبان را ماشین امضای رهبری نامیدند که ما جلسه را ترک کردیم و شما همان خانواده‌ها را دعوت کردید که در جلو بنشینند. آیا آن‌ها رجل سیاسی بودند؟
وی تأکید کرد: آیا بهتر نبود از خانواده‌های شهدای هسته‌ای دعوت می‌شد تا در این مراسم حضور یابند؟ البته ناگفته نماند که در مورد آقای هاشمی نیز تا زمانی که رهبری به ایشان احترام بگذارند، ما نیز احترام ایشان را حفظ خواهیم کرد، ولی نباید بی‌حرمتی‌ها نادیده گرفته شود.
وی تصریح کرد: کابینه شما بوی امنیتی می‌دهد و تازه به‌دنبال احیا کردن مسائلی هستید که زمانی کشور از دست آن راحت شده بود، یعنی توسعه سیاسی با هدف تسلیم در مقابل غرب.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آیا در کشوری با این‌همه دانشگاه و جوانی که جویای نام هستند، بهتر نبود از جوانان در کابینه استفاده می‌کردید؟ ما در همین جلسه شاهد بودیم که زمانی که شما از دیپلماسی و سیاست خارجی بحث می‌کردید، وزیر خارجه شما خواب بودند.
حکیمی گفت: باید آقای نعمت‌زاده را پدربزرگ صنعت نامید، نه پدر صنعت. البته امیدواریم وزرایی که رأی می‌گیرند، در مسیر انقلاب و منویات رهبری حرکت کنند و ما هم سعی می‌کنیم حمایت کنیم و امیدواریم افرادی که رأی نمی‌آورند، در بخش‌های خصوصی و سایر بخش‌ها به کار گرفته نشوند.
از سوی دیگر، یک نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در موافقت با کلیات برنامه دولت یازدهم گفت: برنامه‌های حوزه اجتماعی دولت یازدهم، امکان و فرصتی را برای جامعه فراهم می‌آورد تا در فعالیت اقتصادی مشارکت پیدا کند.
غلامعلی جعفرزاده ایمن‌‌آبادی با اشاره به این‌که انتخابات شکوهمند 24 خرداد و حضور حماسی ملت در پای صندوق‌های رأی، نمادی از مردم‌سالاری و حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش بود،
افزود: مردم در چارچوب نظام جمهوری اسلامی، قانون اساسی و تدابیر مقام معظم رهبری، اراده جمعی خود را برای بهبود سرنوشت‌شان از طریق اعمال تغییرات به کمک صندوق‌های رأی و به شیوه‌ای دموکراتیک اعلام کردند.
وی اضافه کرد: بر همگان و به‌ویژه مسئولان کشور در هر رده‌ای واجب است خواستار اقتدار منافع و عزت مردم باشند و توان خود را برای پاسخگویی به مطالبات مشروع و به‌حق آنان به‌کار گیرند. قوه مجریه منتخب مردم نیز موظف است در کنار سایر قوا و تحت هدایت رهنمودهای مقام معظم رهبری وظایف سنگینی را که در قانون اساسی مقرر شده، به انجام برساند و دین خود را نسبت به کشور، نظام و مردم ایفا کند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نتیجه رفتار عقلانی و مبتنی بر مردم‌سالاری ملت شریف ایران حتی در مدت کوتاه بعد از انتخابات نیز ثمرات فراوانی داشته و برگزاری انتخابات 24 خرداد گام‌های مهمی به‌سوی بازسازی اعتماد عمومی، بازسازی سرمایه اجتماعی، نزدیک کردن بیش از پیش مردم و حاکمیت و تضمین اسلامیت نظام با جمهوریت، بازآفرینی امید و نشاط ملی، ایجاد فرصت‌های ملی برای حل معضلات و چالش‌های بین‌المللی، پیدایش زمینه‌های احیای اخلاق و تجربه آرامش، دمیدن گفتمان جدید در جامعه، فراهم کردن نشاط سیاسی و آماده شدن زمینه تضارب آراء و تعامل احزاب و گروه‌ها برداشته شده است.
جعفرزاده ایمن‌آبادی ادامه داد: بدیهی است که این مسیر باید تداوم پیدا کند و ثمرات اعتدال‌گرایی که اکثریت ملت ایران آن را برگزیده‌اند، بیش از پیش آشکار و نهادینه شود. تداوم این مسیر نیازمند بینشی روشن در رابطه با مبانی عملی دولت و رئوس برنامه‌هایی است که دولت درنظر دارد تا در چهار سال‌ آینده به مرور آن‌ها را اعلام کند.
وی در بیان مبانی، اهداف و اولویت‌های راهبردی دولت و روح حاکم بر خط مشی، برنامه‌ها و اقدامات دولت اظهار داشت: انقلاب اسلامی بنیان دینی دارد و بدون اندیشه دینی، معنویت و اخلاق اسلامی هویت انقلاب و جمهوری اسلامی از بین می‌رود. اعتدال‌‌گرایی در رفتار دولتمردان، تصمیم‌گیری و اجرای در دولت، تصمیم‌گیری بر مبنای خرد جمعی اگرچه کاربرد خرد جمعی در ذیل مفهوم اعتدال است، لیکن به‌دلیل اهمیت آن و خسارتی که کشور در گذشته به‌دلیل ضعف در پایبندی به خرد جمعی متحمل شده است، دولت یازدهم بر استفاده از خرد جمعی در همه سطوح و به شکل سازمان‌یافته تأکید دارد.



عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: محوریت منافع ملی، تلاش برای تحقق اصول، حکمرانی شایسته، واقع‌بینی، رعایت حقوق شهروندی، تعهد به رشد و توسعه همه‌جانبه، ارتقاء کیفیت زندگی ایرانیان، مبارزه با فساد، بهسازی و بازآفرینی ظرفیت نهاد دولت، تعامل با قوا بر پایه چارچوب‌های قانونی و تأمین خواست ملت، پایدارسازی محیط زیست، تکیه بر مردم، حمایت از نسل جوان و تعامل سازنده در روابط بین‌الملل، از جمله اهداف و اولویت‌های دولت یازدهم است.
وی خاطرنشان کرد: تعامل سازنده با دنیا بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت همواره مورد تأکید نظام جمهوری اسلامی بوده و آخرین بار مقام معظم رهبری در 29 تیر ماه در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام بر این واقعیت تأکید کردند که بدون رابطه سازنده با دنیا نمی‌توانیم منافع کشور را تأمین کنیم و بالاخص در مقطعی از تاریخ انقلاب اسلامی قرار داریم که بیشترین فشارهای خارجی ظالمانه بر کشور وارد می‌شود.
جعفرزاده ایمن‌آبادی افزود: هدف نهایی برنامه اقتصادی دولت یازدهم، بهبود وضعیت رفاهی مردم، افزایش قدرت خرید خانوار و کاهش شکاف درآمدی است. طبق بررسی‌های من در اهداف راهبردی حوزه اقتصادی، بهبود وضعیت رفاهی مردم، کاهش تورم و افزایش قدرت خرید خانوار، اشتغال‌آفرینی پایدار و مهار بیکاری، کاهش فقر و شکاف درآمدی و گسترش عدالت اقتصادی، ایجاد و تعادل در بازارهای مختلف، تعامل سازنده با اقتصاد جهانی، تحکیم بنیان‌های اقتصاد داخلی، اقتصاد مقاومتی و کاهش آسیب‌پذیری از شوک‌های خارجی است.
وی ادامه داد: قطعاً این راهبرد ناظر بر تدوین برنامه همه‌جانبه و عملیاتی برای رفع نابسامانی‌ها و حل مسائل ضروری است که برخی از موارد آن را ذکر می‌کنم. ایجاد وفاق در مورد چالش‌ها و گزینه‌های پیش‌ روی بین دولت و سایر قوا و نخبگان در حوزه سیاست داخلی و خارجی به‌منظور جذب حمایت حداکثری در اجرای سیاست‌های اقتصادی مد نظر دولت است. اطمینان از تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، تشریح وضع اقتصادی موجود کشور با هدف مدیریت انتظارات و تبیین گفتمان اقتصادی اعتدال، راهبرد اصلاحات اقتصادی با رویکرد رشد اقتصادی اشتغالزا.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیاست‌های ارزی و تجاری دولت یازدهم اظهار داشت: کاهش نوسانات نرخ ارز با اعمال کنترل بر رشد نقدینگی و رفع تدریجی عدم قطعیت‌های غیراقتصادی، اجرای سیاست‌های یکسان‌سازی نرخ ارز همگام با کنترل تورم در یک فرآیند تدریجی در اهداف ارزی دولت یازدهم دیده می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در سیاست‌های پولی و بانکی، سیاست پولی معطوف به هدف نهایی کنترل تورم در میان‌ مدت از طریق کنترل نقدینگی به‌عنوان شرط لازم ایجاد ثبات اقتصادی مورد توجه قرار گرفته و افزایش درجه استقلال بانک مرکزی در انتخاب ابزارهای پولی نیز ملاحظه شده است.
وی ادامه داد: در حوزه اجتماعی در چهار سال آینده منظور از رویکرد مبتنی بر توسعه اجتماعی این است که در برنامه‌های دولت، اهداف متعدد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به‌صورت کل‌نگر درنظر گرفته شده، فرآیند توسعه در ارتباط با ارزش‌های فرهنگی، اجتماعی و زیست‌محیطی به‌صورت برنامه‌ریزی و عملی دیده شده است.
جعفرزاده ایمن‌آبادی اضافه کرد: برنامه‌های حوزه اجتماعی دولت یازدهم امکان و فرصتی را برای جامعه فراهم می‌آورد تا در فعالیت اقتصادی مشارکت و برای تأمین نیازهای خود تلاش کند و در این راستا، دسترسی بدون تبعیض به خدمات و تأمین اجتماعی را برای آحاد جامعه مهیا نموده و فرصت‌ها را برای کسب درآمد دارایی و ارتقاء کیفیت زندگی مردم به‌صورت عادلانه توزیع می‌کند. (فایل صوتی نطق نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از این‌جا و این‌جا قابل دریافت است.)
از سوی دیگر، در جریان مذاکرات امروز مجلس شورای اسلامی، نام گیلان با نام حمید رسایی ـ نماینده اصالتاً گیلانی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ـ گره خورد و یکی از موافقان کلیات برنامه دولت یازدهم در پاسخ به نطق انتقادی وی، به چند "نکته" درخصوص فعالیت‌های رسانه‌ای و سیاسی این نماینده که از سوی منتقدان به "کاسب فتنه" شهرت یافته است، به‌صورت سربسته اشاره کرد.
رئیس فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز در تذکری آیین‌نامه‌ای گفت: ما امروز به‌دنبال این هستیم که با این رأی و انتخابات، اگر اندک شکافی در حاکمیت و بین دولت و ملت ایجاد شده، رفع شود، چرا این شکاف را افزایش می‌دهید؟!
کاظم جلالی اظهار کرد: من طبق آیین‌نامه 5 دقیقه اجازه پاسخگویی دارم، زیرا آقای رسایی صریحاً به نطق من اشاره کرد و گفت: "ای کسی که در نطق صبح گفتی کاسبکاران فتنه، آیا رهبری هم کاسبکار فتنه است"؛ اولاً من از عبارت مشمئزکننده ایشان به ساحت رهبر معظم انقلاب عذرخواهی می‌کنم و متأسفم که یک نماینده مجلس چنین عبارت مشمئزکننده‌ای را به ساحت مقام معظم رهبری وارد می‌کند و برای اهداف سیاسی خود حاضر است این‌طور از رهبری خرج کند تا نماینده و همکار خود را تضعیف کند.
وی افزود: در ایام فتنه برای سخنرانی به دانشگاه گیلان دعوت شدم. در هنگام برگشت در هواپیما، عزیزی در کنار من نشسته بود و خود را معرفی کرد و گفت: فرمانده ناحیه انتظامی استان گیلان است. او گفت: برادرزاده آقای رسایی در جریان فتنه دستگیر شده و آقای رسایی پدر فرمانده نیروی انتظامی را برای آزادی وی درآورده است. برادر ایشان پیمانکار است، مشارکتی است و در راه و ترابری، پیمانکاری‌های بزرگ می‌گیرد.
نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی خطاب به رسایی ادامه داد: اگر ما نجابت می‌کنیم، اگر از روزنامه رنگی 9 صفحه‌ای تو حرف نمی‌زنیم، اگر از پول‌های چندصد میلیون تومانی که به روزنامه تو و کار تو کمک می‌شود، نمی‌گوییم، قلمت و بیانت از بقیه بهتر نیست. اگر خدای ناکرده بخواهیم غیراخلاقی و غیرمؤدبانه صحبت کنیم، ادبیاتش را بلد هستیم.
جلالی همچنین اضافه کرد: کاظم جلالی 14 سالش بود که به جبهه رفت و الآن اتوکشیده در خدمت شماست، او بچه روستایی مستضعفی است، او را هم پودر کنید، مثل خیلی‌های دیگر که پودرشان کردید، با بیان، قلم و اجازاتی که علی‌الظاهر به لحاظ شرعی دارید که به همه بتازید و هر عبارت راست و دروغی را در هر تریبونی بگویید، می‌توانید آدم‌ها را نابود کنید، اما این کار را نکنید، به مصلحت جامعه نیست.
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به نطق صبح امروز خود، یادآور شد: من در جلسه صبح گفتم فتنه و فتنه‌گر محکوم است، اما باید به مر کلام رهبری توجه کرد. چقدر آدم‌ها را به‌عنوان ساکت فتنه زدید؟ مثلاً دکتر لاریجانی را زدید. آیا خدمت کردید به جامعه؟ من مدتی پیش از بزرگواری پرسیدم آیا نتیجه انتخابات برای شما خیلی بهتر شد؟ گفت نه، خیلی بد شد. گفتم چون نیروهای خودتان را زدید. شما خودزنی کردید. وقتی در جریان اصولگرایی همه را به یک بهانه می‌زنید، باید منتظر نتایجش هم باشید.
جلالی در پایان گفت: این تفکر هم در انتخابات اخیر و هم در آزمون‌های دیگر نشان داده شد و مردم این تفکر را برنمی‌تابند.
ظاهراً اشاره کنایه‌آمیز کاظم جلالی مربوط به کمک ماهیانه 15 میلیون تومانی به هفته‌نامه "9 دی" ـ متعلق به جمید رسایی ـ است؛ کمکی که تحت عنوان "بصیرت افزایی" به این نشریه پرداخت می‌شود. گفتنی است، این کمک مالی به روزنامه "وطن امروز" ـ متعلق به مهرداد بذرپاش ـ نیز تعلق می‌گرفت.
اما حمید رسایی هم در تذکری با اشاره به طرح موضوع دستگیری برادرزاده وی در وقایع بعد از انتخابات سال 1388 گفت: من هیچ فشاری به رئیس نیروی انتظامی برای این موضوع نیاوردم، بلکه برخورد نامناسبی شده بود و گفتم که این موضوع را پیگیری کنیم و اتفاقاً پیگیری کردند. من همین جا می‌خواهم آقای احمدی مقدم گزارش آن پرونده را ارائه کنند؛ اتفاقاً این کار برای دفاع از نیروی انتظامی خوب است، زیرا کسی که این کار را انجام داده بود، از ضوابط خارج شد. من هم با همه اختلاف سیاسی نمی‌توانم برخی واقعیت‌ها را نبینم، کمااین‌که در مورد مرحوم کامرانی هم بعد از درخواست خانواده وی، موضوع را پیگیری کردم.
گفتنی است، جمشید رسایی ـ برادر حمید رسایی، عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و جبهه مشارکت ایران اسلامی منطقه گیلان ـ قریب دوازده سال است به‌عنوان مجری پروژه آزادراه رشت ـ قزوین فعالیت می‌کند و در دولت‌های هفتم و هشتم، مدیرکل مسکن و شهرسازی استان‌های گیلان و قزوین بود.
نام جمشید رسایی یک بار دیگر نیز در سال 1389 درپی مجادله حمید رسایی با سیدکاظم دلخوش اباتری ـ نماینده مردم صومعه‌سرا در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی ـ بر سر دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس معزول آن، به سطح رسانه‌ها کشیده شد.
حمید رسایی در بخشی از این مجادله مکتوب، با ارائه اطلاعات بیشتری از جمشید رسایی در سایت شخصی خود، نوشته بود: "... واقعیت این است که یکی از برادران بنده که در دانشگاه گیلان، مهندسی خود را دریافت کرده، از فعالان سیاسی و از مدیران خدمتگذار در استان‌های گیلان و قزوین بوده و هم‌اکنون نیز مدیر یک پروژه ملی (آزادراه قزوین ـ رشت) است. نگاه سیاسی من با ایشان کاملاً متفاوت است، تا جایی که گاهی درخصوص این دو نگاه، ساعت‌ها به بحث می‌نشینیم و البته هر دو سعی می‌کنیم تا انصاف را در بحث‌های‌مان رعایت کنیم.
من جهت‌گیری‌های سیاسی برادرم را قبول ندارم و شخصیت‌هایی را که او به آن‌ها در حوادث سیاسی کشور اعتماد می‌کند، قابل اعتماد نمی‌دانم. حوادث بعد از انتخابات نیز به‌خوبی این نکته را به اثبات رساند و شاید ایشان هم تا حدودی به این واقعیت پی برده باشد. ایشان نیز به برخی از شخصیت‌های مورد نظر من و از جمله رئیس دولت ]محمود احمدی‌نژاد[ منتقد است که البته من برخی از انتقادهایش را وارد و بسیاری از آن‌ها را ناوارد و در مقایسه با رؤسای جمهور قبل، مانند خاتمی و هاشمی بسیار کم‌اهمیت‌تر می‌بینم. آن‌چه در کنار این تفاوت سیاسی برای من همواره مهم بوده، در کنار اعتقاد ایشان به امام و اصل ولایت فقیه، پایبندی به قانون اساسی و سلامت مالی در طول مدت مدیریت بوده است، تا جایی که علی‌رغم حمایت از موسوی در انتخابات دهم، هرگز پس از انتخابات و در ایام فتنه در اقدامات ساختارشکنانه با این جماعت همراهی نکرد.
با این‌همه، این برادر اصلاح‌طلب در مسئولیت‌هایی که تا کنون داشته، همواره مصالح ملی را بر مصالح حزبی و گروهی ترجیح داده، هرگز به‌خاطر خوش‌آمد این اصلاح‌طلب و آن دوست، حاضر نشده از حقوق مردم به نفع کسی چشم‌پوشی کند. در زمانی که مدیرکل مسکن و شهرسازی استان قزوین بود، وقتی دو تن از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس ششم برای رسیدن به برخی از زمین‌ها، او را در فشار قرار دادند، حاضر به معامله با آن‌ها نشد، اما آن‌ها در معامله‌ای با وزیر مسکن وقت در قبال برکناری وی، امضای خود از استیضاح وزیر مسکن را پس گرفتند! در طول چند سال گذشته نیز در اجرای پروژه آزادراه قزوین ـ رشت چشم خود را در برابر میلیاردها تومان حیف و میل بیت‌المال که توسط برخی از زمین‌خواران محلی صورت گرفته بود، نبست و به همین دلیل مورد اصابت پنج ضربه چاقو قرار گرفت و ... .
با این‌همه بدیهی است که اگر همین برادر روزی به فساد مالی و یا فساد اعتقادی آلوده شود و به انکار اصول محکم انقلاب مانند ولایت فقیه روی آورد، نگاه مثل من نسبت به او، همانند نگاه به دیگر اصلاح‌طلبانی است که امروز چنین شده‌اند و امیدوارم نگاه ایشان به من نیز همین‌گونه باشد... ."
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان:
واقعاً نطق خجالت‌آوري داشت، مخصوصاً وقتي تپق مي‌زد و گير مي‌كرد! واقعاً به‌عنوان يك گيلاني خجالت كشيدم و متأسف شدم.
علیرضا: لطفاً بنویسید شرمساری لاهیگ، نه گیلانیان. نظر خود را به همه مردم گیلان عمومیت ندهید؛ مگر این‌که از همه اهالی گیلان نمایندگی تام دارید!
حسین: از مطلب پرینت گرفته شد و برای شکایت رسمی استفاده خواهد شد.
حسین: امیدوارم بتوانید در دادگاه ادعاها و تهمت‌های خودتان را اثبات کنید. طبق نظر وکیل، سه تا شش ماه زندان به‌دلیل توهین به نماینده مجلس در انتظار شماست. روز خوبی داشته باشید.
منصف: من متوجه نمی‌شم، چطور ممکنه مخالفت یک نماینده با کلیت یا یکی از اعضای کابینه منجر به شرمساری مردم یک استان بشه؟! من از ویژگی‌های شخصیتی و مواضع ایشون آگاهی چندانی ندارم، ولی اگر طرفداری ایشون و حزب متبوع ایشون از رئیس جمهور محترم طبق همان شروطی بوده که قبل از اعلام حمایت از ایشون مطرح شده (چنان‌که از نطق این نماینده برمی‌آید)، خب ممکنه یکی از طرفین از میثاق قبلی خودش عدول کرده باشه؛ بنابراین با این شرایط دلیلی وجود نداره تا آخر از یک تفکر یا دیدگاه حمایت بشه. از سایت لاهیگ هم انتظار میره در همان ابتدای راه، این‌قدر کمر همت به حمایت بی چون و چرا از دولت به صرف این‌که یک گیلانی در اون مشاور رئیس جمهور هستش، نبنده. ما که قرار نیست با انتخاب یک یا چند گیلانی در دولت چشم‌مون رو به واقعیت‌ها ببندیم.
جوابیه ترکان به اظهارات نماینده مردم رودبار درباره سهم حزب اعتدال و توسعه
http://www.icana.ir/Fa/News/233876
مصطفی: این چه تیتر بی‌ادبانه‌ایه که زدید؟ نکنه انتظار دارید همه مثل شما فکر کنند؟ اتفاقاً این نطق نشان آزاد اندیشی این گیلانی است. نماینده‌ای باید شرمسار باشه که با هر بادی به سمت اون میره، با هر گرایشی خودشو هماهنگ میکنه و اراده‌ای از خودش نداره، چون با حمایت دولت جدید میخواد توی استان قدرتش زیاد شه. واقع بین باشید و جرأت رو از هم‌استانی‌هامون نگیرید.
ماجرای عجیب مخالفت نماینده رودبار با کابینه
http://www.khazaronline.com/view.aspx?op=1&id=3327
یک رودباری: یعنی ندادن پست وزارت، ارزش محروم کردن رودبار و منجیل و لوشان محروم از امکانات دولت یازدهم را داشت؟؟؟!!! متأسفم!
وقتی حکیمی پست نمی‌گیرد
http://www.gilvand.com/index.php/menu-news/menu-cultural/item/498-2013-08-13-08-07-31
چطور به کسی که سال‌ها نماینده رهبری در شورای امنیت بوده، می‌گویید کودتای سفید
http://www.icana.ir/Fa/News/233888
پیامک مخصوص به افراطیون مجلس: بچه‌ها خسته نباشید، خوب ترکاندید، اجرکم...
www.ayandeonline.com/?a=content.id&id=3124
احسنت!
فردی که اتهامات بی‌سابقه‌ای به هاشمی و روحانی وارد کرد، کیست؟
http://www.entekhab.ir/fa/news/124602
سهیل: خیلی ممنونم از تیتر و تحلیل عالی‌تون.
واقعاً دمش گرم! حقیقت تلخ است آقای لاهیگ!
محمد آوندی: آن‌هایی که فقط برخورد کاسبکارانه با وقایع و حوادث سیاسی و اجتماعی دارند، دیر یا زود با رفتار یا گفتار خود، ماهیت واقعی خودشان را برملا می‌کنند. این مورد نه اولین است و نه آخرین خواهد بود. در طول روزها و هفته‌های آینده، نمایندگان دیگری دسته گل به آب خواهند داد؛ هرچند که در بیان مواضع و دیدگاه‌های خود بسیار احتیاط می‌کنند برملا نشوند.
عطاءالله حکیمی نماینده مردم رودبار برخلاف انتظار، نطق نسبتاً تندی علیه کابینه روحانی داشت. او اکثریت کابینه روحانی را از حامیان فتنه خواند، به‌طوری که کمال پیرمؤذن در واکنش به او فریادی در صحن علنی کشید که سکوت را برای چند ثانیه در خانه ملت حاکم کرد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920521000685
عباس: درود بر لاهيگ! آقاي حكيمي لابد انتظار وزارت داشته و چون محقق نشده، حالا داره داد و قال مي‌كنه. البته دلايلي كه مطرح كرد، همه بي‌ربط بود.
واکنش دفتر رئیس مجمع تشخیص به اظهارات یک نماینده در جلسه بررسی کابینه روحانی
http://www.icana.ir/Fa/News/233898
شهروند: ظاهراً عده‌ای به‌دنبال تخطئه و محکومیت و فشار بر مدیریت لاهیگ هستند و کامنت‌هایی مبنی بر تهدید برای یکی از عزیزترین و پاک‌ترین فعالان رسانه‌ای کشور و گیلان می‌گذارند. ایشان طی مدت چندین سال فعالیت صرفاً نقدهای منطقی از عملکرد سیاسی و اجتماعی افراد داشتند، نه سهمی از قدرت تا کنون گرفته‌اند و نه پولی و مالی. آن‌قدر زندگی شفافی دارند که در پشت القاب و افراد نیز پنهان نمی‌شوند. آقایان تهدیدکننده! به‌جای تهدید بروید شکایت کنید. خودتان هم بروید. کسان یا سازمان‌هایی را تحریک نکنید که شکایت کنند. ما حامیان لاهیگ طبق قانون از وی حمایت می‌کنیم. با حمایت مقام معظم رهبری و مردم از دولت جدید، حداقل اندکی به‌خود آیید و روند تغییرات آتی را که قطعاً به نفع کشور و نظام خواهد بود ببینید و کمتر سخن یاوه بگویید.
ساعت 10:55: حکیمی نماینده مخالف کلیات کابینه هشت دقیقه به طرح مطالبات و انتظارات اصولگرایان می‌پردازد و دو، سه دقیقه تلاش می‌کند تا این نکته را ثابت کند که اصولگرایان انتظاری از دولت ندارند. وی با اصلاح‌طلب، فتنه، خارج، انگلیس، هاشمی جمله می‌سازد و خوشحال است. می‌گوید من در اکثر سفرها همراه دکتر روحانی بودم و ما تعجب می‌کنیم که روحانی چطور هنوز زنده است!
www.ayandeonline.com/?a=content.id&id=3177
جوابیه مرتضی بانک به اظهارات عطاءالله حکیمی
http://www.icana.ir/Fa/News/234066
بی‌طرف: آقای حکیمی، نماینده مردم شریف و ولایتمدار رودبار! از شما انتظار نمی‌رفت که عجولانه یک‌سری از مسائلی که باعث اختلاف و تفرقه در جامعه می‌شود را از تریبون مقدس مجلس شورای اسلامی مطرح کنید. ما سربازان امام خامنه‌ای اجازه نمی‌دهیم که به بحث‌های جنجالی دامن بزنید.
ن.جلالی: سخنان آقای حکیمی بسیار نامناسب بود و به‌دور از الفاظ سنجیده برای ابراز مخالفت. اما تیتر شما هم مثل آن سخنان نسنجیده است.
برای پست معاونت نظارت رئیس جمهور با من صحبت شده و من نیز برنامه‌هایم را ارائه کرده‌ام، اما این مسأله هنوز قطعی نشده و من ترجیح می‌دهم تا آن لحظه در مجلس به دکتر روحانی کمک کنم.
www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=1&Id=255945&Sgr=2
از دولت یازدهم حمایت می‌کنیم
www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=1&Id=255625&Sgr=2
پاسخ ستاد روحانی در اصفهان به نماینده رودبار
http://www.tabnak.ir/fa/news/338371/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D8%B1
چرا شانتاژ می‌کنید؟ نماینده است و می‌خواهد دفاع کند و یا انتقاد کند، مثل نماینده لاهیجان در مجلس گالش بازی درمی‌آورد، خوب بود؟ آیا نماینده ما رودباری‌ها مایه شرمساری است، یا شما لاهیجانی‌ها؟ از متن شما دلگیر و متأسفم. شما به مردم رودبار توهین کردید.
علی: با حفظ احترام به تمام اقوام و قومیت‌ها در سراسر کشور، خصوصاً گیلان عزیز؛ لطفاً حرمت خود و دیگران را نگه داریم و اگر هم نقدی هست، با الفاظ مناسب نقد کنید. و اما شما دوست عزیز! گالش، یعنی کسی که از گاو و گوسفند نگهداری می‌کند و این از شغل‌های بسیار شریف و در واقع شغل پیغمبر(ص) بوده و نباید گالش بودن مایه سرافکندگی باشد، بلکه مایه مباهات و افتخار است.
از این‌که یک گیلانی شهامت و جسارت داشته که بعد از مشخص شدن کابینه آقای روحانی که نه گیلانی و نه مازندرانی و یا حتی یک نفر گرگانی هم نداشت، به‌عنوان منتقد دولت صحبت کرد، ضعف ماست؟ ای کاش بقیه نمایندگان هم یک ذره کم هم شهامت و جسارت نماینده رودبار را اگر داشتند، حتماً در دولت روحانی از وجود نیروهای گیلانی استفاده می‌شد که متأسفانه نمایندگان بی‌وزن ما توسری خور و دستمال به‌دست می‌باشند. به‌عنوان نمونه، آقای ندیمی به مردم پیامک می‌دهد تحت عنوان "بوسه ندیمی بر پیشانی روحانی"؛ البته بد نیست، ولی دیروز افتخار ایشان این بود که دستان ندیمی در دستان احمدی‌نژاد قرار گرفت، اما ماحصل آن برای مردم گیلان و شهرستان چه ارمغانی داشت؟ آقای ندیمی که جزء 54 نماینده و حامی سرسخت احمدی‌نژاد به همراه کوچک‌زاده و رسایی و حسینیان و چند نفر دیگر بود، چرا از فرصت استفاده نکرد و نگاه دولت احمدی‌نژاد را به‌سوی گیلان و لاهیجان هدایت نکرد؟ آیا بوسه کافی است؟ آیا "زبان گویا" کافی است؟ آیا خوب صحبت کردن و خوب بقیه را تکذیب کردن کافی است؟ آیا رفتار با مردم و یا جمع کردن تعدادی [...] دور خود و انتخاب مدیران غیربومی و ناکارآمد و رابطه سالاری و تضعیف مدیران در برابر مردم هنر است؟ آیا عدم توجه به درد مردم منطقه و شعار خالی دادن کافی است و موارد دیگر... حال قضاوت با شما!
گمنام: دوست عزیز! شرمساری، سخنرانی یک نماینده نیست؛ شرمساری اونه که وقتی همه درحال گوش کردن آراء وزرا هستند، دوست عزیز شما ایرج خان ندیمی روی دسته صندلی نماینده دیگر نشسته، پاهاشو داره تاب میده. چطور این رو ندیدید، بعد سخنرانی یک نماینده شده باعث شرمساری شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من اصلاً اون آقا رو نمی‌شناسم، ولی ندیمی [...] رو خوب شناختم.
من نمی‌فهمم، انتقاد از یک نماینده چه ربطی به توهین به یک شهر داره که اون دوست رودباری میگه این سایت به رودباری‌ها توهین کرده!!! دوست رودباری! توهین حرف شماست که از واژه گالش بازی جهت اشاره به رفتارهای زشت یک نماینده استفاده کردید! شما به گالش‌های عزیز توهین کردید. مگر فراموش کردید که رودبار شما هم مثل لاهیجان ما مناطق گالش نشین دارد؟ مگر گالش‌ها جزئی از مردمان گیلک زبان و گیلانی نیستند؟ پس چرا از این لفظ استفاده کردید؟ ثانیاً از کی تا حالا این نماینده‌ها ـ آن‌هم این نماینده‌ها! ـ نماد یک شهر هستند که انتقاد و حتی به فرض توهین به آن‌ها، توهین به مردم یک شهر باشد؟ در همین سایت مگر خود لاهیجانی‌ها کم از نماینده شهرشان ایراد گرفتند؟ آخر این تعصبات غلط تا به کی؟!! مگر این‌که شما کس و کار و آشنای آن آقای نماینده رودبار باشید و نقد به حرف‌های ایشان و چرخش صد و هشتاد درجه‌ای ایشان را توهین به مردم رودبار بدانید؟!!
واقعاً متأسفم از مردم گیلان! یک نماینده‌ای که از حق و حقیقت صحبت می‌کند و از مقام عظمای ولایت و خانواده‌های معظم شهدا صحبت می‌کند، می‌گویند ما خجالت کشیدیم. زمانی باید خجالت بکشند که در مقابل این گندکاری‌ها دم نزنیم. ولایتمداری اصل نظام است.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"