كدخبر: ۵۱۳۳
تاريخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۰
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
اختصاصی "لاهیگ"
تعویض استاندار گیلان؛ بازی بزرگان در بی‌خبری گیلانیان!
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: تغییر استاندار گیلان امری ضروری است و تا به امروز هم فرصت‌سوزی زیادی شده است و اگر وضع بر همین منوال بماند، مشکلات استان و مردم روز به روز بیشتر خواهد شد.
درپی آغاز دور جدید تغییر استانداران که با برکناری استانداران قم و همدان آغاز شده و 13 ماه مانده به پایان دولت، رکورد این جابه‌جایی‌ها در دولت‌های نهم و دهم را از مرز 60 استاندار فراتر برده است، شنیده شده است استاندار مازندرانی گیلان که پیش‌تر سابقه فرماندهی منطقه مقاومت بسيج استان‌ همدان را در کارنامه فعالیت‌های خود دارد، برای تصدی استانداری همدان درنظر گرفته شده است!
به گزارش "لاهیگ"، استاندار گیلان و داماد وی که مسئولیت حراست استانداری گیلان را برعهده دارد، طی چند روز گذشته با رایزنی در سطوح مختلف وزارت کشور، در تلاش برای تعرفه سرهنگ پاسدار محمدعلی رمضانی دستک (مشاور و مدیرکل حوزه استاندار گیلان) برای تصدی استانداری گیلان می‌باشند؛ درحالی که بر اساس اخبار موثق، تغییر استانداران با تصمیم تام‌الاختیار شخص رئیس دفتر رئیس جمهور و همچون گذشته بدون مشورت با  مقامات استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی صورت می‌گیرد و وزیر کشور هم در این‌خصوص تنها نقش تشریفاتی دارد!
در همین راستا، از سردار اسماعیل قربان‌زاده (مدیرکل فنی و مهندسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ناوگان شمال و جنوب کشور)، محمدجعفر علیزاده (معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسيسات دولتی و عمومی و معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استانداری‌های گیلان و اصفهان)، ابوطالب شفقت (استاندار سابق استان‌های مازندران، بوشهر و خراسان شمالی) و یکی از استانداران فعلی کشور به عنوان گزینه‌های مورد نظر تصدی استانداری گیلان نام برده می‌شود.
همچنین با تصمیم رئیس دفتر رئیس جمهور، روح‌الله قهرمانی چابک که پیش از این استاندار گیلان و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران بوده و در یک سال گذشته مسئولیت سفارت ایران در کشور کویت را برعهده داشته و در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت شده بود، به استانداری مازندران رفته و علی‌اکبر طاهایی از مازندران به استانداری تهران نقل مکان خواهد نمود.



طرح: مقداد داداشی

در همین ارتباط، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتشار شایعاتی درخصوص تغییر مهدی سعادتی از سمت استانداری گیلان گفت: تغییر استاندار گیلان امری ضروری است و تا به امروز هم فرصت‌سوزی زیادی شده است و اگر وضع بر همین منوال بماند، مشکلات استان و مردم روز به روز بیشتر خواهد شد.
غلامعلی جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا افزود: در مجمع نمایندگان بر روی جابه‌جایی استاندار بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت، ولی هیچ‌گونه اجماع و اتفاق نظری رخ نداد و اظهارات نمایندگان، نظرات شخصی‌شان می‌باشد و ارتباطی با سایر نمایندگان ندارد.
وی اظهار داشت: در مقطع کنونی با این‌که دیر است، ولی آمدن استاندار بومی، شایسته، مسلط به امور استان و کاردان می‌تواند مسکنی برای حل مشکلات در کوتاه مدت باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه درحالی که هیأت دولت و وزارت کشور متوجه کاستی‌های موجود و ضعف مدیریتی در استان شده است، اختلاف نظرها و لج و لج بازی‌ها مانع تصمیم‌گیری درست از سوی مسئولین استانی می‌شود و باز هم دیگران باید برای گیلان تصمیم بگیرند.
جعفرزاده از نمایندگان گیلان خواست به‌دور از هرگونه حاشیه با هم‌اندیشی به جمع‌بندی درخصوص انتخاب گزینه‌ای مناسب برای توسعه و رشد استان برسند و هرگونه تصمیم را با خرد جمعی از ناحیه مسئولین گیلانی اتخاذ نمایند.
وی با اشاره به این‌که مطالبه مردم شریف این استان که مطالبه به‌حقی هم هست، انتخاب فردی بومی، شایسته و کاردان می‌باشد، اضافه کرد: در انتخاب استاندار گیلان، نمایندگان مردم به دنبال یارگیری‌ها و منافع شخصی نیستند، بلکه انتخاب گزینه‌ای مناسب و درخور شأن این مردم، انتظار نمایندگان است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تمامی نمایندگان در جهت اعتلاء و توسعه استان با فرد معرفی شده همکاری خواهند کرد.

یک نماینده دیگر مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: تغییر استاندار گیلان خواسته نمایندگان نبوده و به صلاح استان نیست و انتظار می‌رود دولت به نظر نمایندگان پاسخ مثبت دهد.
جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به شایعات تغییر استاندار گیلان گفت: با تغییر تعدادی از استانداران کشور توسط دولت، این شایعات بیشتر شد و صحبت‌هایی که با نمایندگان دیگر و وزیر کشور داشتیم، نظر اکثریت نمایندگان گیلان در مجلس این بود که با توجه به فعالیت سعادتی در این استان و انجام کارهای توسعه‌ای و این‌که از عمر دولت چند ماهی بیشتر باقی نمانده است، به صلاح گیلان نیست که استاندار تغییر کند.
وی با بیان این‌که پروژه‌های عمرانی زیادی در استان درحال اجراست، افزود: با تغییر استاندار، پروژه‌های عمرانی استان ضربه می‌خورد. بنابراین جمع‌بندی نشست نمایندگان این بود که استاندار گیلان برای استان حفظ شود و انتظار می‌رود دولت به درخواست نمایندگان پاسخ مثبت دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خواسته دولت این بود که استاندار غیربومی وارد گیلان شود و با انتخاب سعادتی باید گفت که ایشان به شدت درحال کار و پیگیری امور است.
وی با اشاره به این‌که گیلان در بحث اقتصادی و بیکاری مشکلات زیادی دارد که استاندار درحال برطرف کردن این مشکلات است، تصریح کرد: گیلان طاقت تغییر استاندار را ندارد و عقل و شرع حکم می‌کند سعادتی در استان بماند.
کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: استاندار گیلان قول داده که پروژه‌های مهر ماندگار را تا پایان دولت تمام کند. بنابراین به حاشیه ‌رفتن تعدادی از افراد و جوسازی آن‌ها علیه استاندار گیلان به صلاح این استان نیست و بهتر است همه به پیشرفت و توسعه گیلان کمک کنند.
وی با تأکید بر این‌که بیشتر نمایندگان گیلان با تغییر استاندار مخالف هستند، یادآور شد: در این زمان حساس نباید تغییرات صورت گیرد و بیشتر نمایندگان مردم گیلان با این تغییر مخالف هستند و نمی‌شود استان را فدای مخالفت یک نفر کرد و باید از افراط‌گری دوری شود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی همچنین از استاندار گیلان خواست در عزل و نصب‌ها دقت لازم را داشته باشد.

از سوی دیگر، رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی تغییر استاندار گیلان را تکذیب کرد، ولی در عین حال تأکید کرد که استاندار آینده گیلان باید واحدهای صنعتی تعطیل شده را احیاء و مانع از بیکاری شاغلین آن شود.
محمد مهدی رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا با اشاره به مذاکره حدود یک ساعت قبل خود با وزیر کشور، اظهار داشت: محمد مصطفی نجار در این مذاکره تأکید کرد وزارت کشور هنوز تصمیم قطعی مبنی بر تغییر مهدی سعادتی از سمت استانداری گیلان نگرفته و برخی از مطالب سایت‌ها در حد شایعه است.
وی در پاسخ به این‌ سئوال که مهم‌ترین انتظارات مجمع نمایندگان گیلان برای انتخاب استاندار جدید برای این استان چیست، خاطرنشان کرد: نماینده آینده عالی دولت در گیلان باید این استان را به آن‌چه که ‌شأن بالای آن است، برساند.
وی تصریح کرد: استاندار آینده گیلان باید با این استان و مشکلات آن آشنایی کامل داشته باشد و بخش کشاورزی این خطه که به آن آسیب جدی وارد شده است را احیاء و توسعه دهد و معیشت کشاورزان را از این محل تأمین کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نماینده آینده عالی دولت در گیلان باید با مسئولان دلسوز استان هماهنگی کامل داشته باشد و بتواند با مسئولان کشوری، ملی و آنانی که مرکز نشین هستند تعامل مثبت داشته باشد تا امکانات لازم را برای این خطه جذب کند.
وی اضافه کرد: استاندار آتی گیلان باید در زمینه عمران و آبادی منطقه فعال باشد و پروژه‌هایی که سالیان سال بر روی زمین مانده را به نتیجه برساند و کام مردم شهیدپرور استان را شیرین کند.
رهبری از جمله این پروژه‌ها را راه آهن قزوین ـ رشت به آستارا و ساری به گرگان عنوان و تأکید کرد: این پروژه‌های مهم و استراتژیک برای منطقه گیلان باید هرچه سریع‌تر تکمیل و به بهره‌برداری برسد.
وی اولویت‌های انتخاب استاندار گیلان را توانایی کار، تعهد، دلسوزی، آشنایی با استان و تلاش خواند و اظهار داشت: امید است هیأت دولت استاندار قوی برای گیلان انتخاب کند تا بتواند استعدادهای بالقوه این استان را بالفعل نماید.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی صیانت از کار توسط استاندار آینده گیلان را ضروی دانست و بیان داشت: شخصی که پس از سعادتی سکاندار این استان می‌شود، باید کارخانجات تعطیل شده را دوباره بازگشایی و نیروهای بیکار شده را بر سر کار برگرداند که از جمله آن‌ها ایران پوپلین، فومنات، خاور رشت، ریسندگی املش و پوشش هستند.
وی همچنین خواستار تکمیل سدهایی شد که در گیلان بیش از ۲۰ سال است در دست احداث هستند که از جمله این سد‌ها پلرود، بیجار و شفارود هستند.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی تکمیل سایت پتروشیمی لاکان رشت و نیز احداث سایت بزرگ گازی و نفتی سردار جنگل در منطقه رودسر که سال گذشته سایت آن توسط وزیر نفت کلنگ‌زنی شد را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: راه‌اندازی هرچه سریع‌تر این پروژه‌ها می‌تواند سبب جذب چندین هزار نفر نیروی انسانی و کاهش حجم بیکاری استان شود.
رهبری بالقوه کردن استعدادهای گردشگری گیلان که به‌طور نسبی در این استان بیشتر است را نیز مورد تأکید قرار داد و اذعان کرد: سرمایه‌گذاری در این بخش سبب جذب گردشگران بیشتر و اشتغالزایی خواهد شد.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان این‌که تغییر استاندار به مصلحت گیلان نیست، گفت: مخالف تغییر استاندار گیلان هستم و آن را به ضرر استان می‌دانم.
صفر نعیمی رز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با بیان این‌که اولویت اصلی و مهم شهرستان، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار است، اظهار کرد: خدمت خالصانه به مردم، هدف اصلی ماست و قصد داریم بدون حاشیه تنها در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداریم و در این راه با جان و دل در خدمت مردم هستیم.
وی با اشاره به این‌که وحدت و همدلی مسئولان استان و شهرستان لازمه موفقیت همه‌جانبه گیلان است، افزود: رمز موفقیت تمام سازمان‌ها و نهادهای اجرایی استان، تعامل و همدلی است و همه مسئولان باید به گونه‌ای عمل کنند که رضایت مردم جلب شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
مجلس شورای اسلامی درباره شایعات تغییر استاندار گیلان تصریح کرد: با توجه به این‌که از عمر دولت دهم مدت کوتاهی باقی مانده است، با جا‌به‌جایی استاندار گیلان مخالفم و آن را به ضرر استان و شهرستان می‌دانم.
وی اذعان کرد: تا یک شخص جدید بیاید جایگزین استاندار فعلی شود و بخواهد جای سردار سعادتی را بگیرد و مسائل به او منتقل شود، وقت می‌برد و این تغییر و تحول به ضرر استان و شهرستان‌ها خواهد بود.
وی ادامه داد: مصلحت این است که تا پایان دولت دهم استاندار گیلان در استان ابقاء شود و تا پایان دولت دهم با همکاری نمایندگان و مسئولان، پروژه‌های نیمه‌تمام استان را پیگیری کرده و به بهره‌برداری برسانیم.
نعیمی رز با بیان این‌که پروژه‌های اسمی در سطح شهرستان آستارا وجود دارد، اما به صورت رسمی وجود خارجی ندارند، خاطرنشان کرد: پروژه‌های بندر چند منظوره، منطقه ویژه اقتصادی، راه‌ آهن رشت‌ ـ آستارا، جاده ترانزیتی تالش به آستارا و توسعه گمرک و محوطه‌سازی آن و ایجاد طرح‌های توسعه گردشگری از پروژه‌های مهمی است که باید به بهره‌برداری برسند.

همچنین نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی گفت: تغییر استاندار ضربه شدیدی به گیلان می‌زند، ضمن این‌که از 13 نماینده استان، اکثریت با استحکام و دلایل چندگانه خواستار حفظ مهدی سعادتی هستند.
ایرج ندیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به شایعه تغییر استاندار گیلان اظهار کرد: در کشور بحث تغییر وجود دارد و تصمیمات ابتدایی نیز در گیلان هست، اما انتظار می‌رود این تغییر تبدیل به احسن شود و فرد جانشین کامل‌تر و جامع‌تر باشد و اگر قرار است فردی ضعیف‌تر و یا برابر انتخاب شود، ضررهایش بیشتر است.
وی با بیان این‌که درباره استاندار گیلان دو بحث وجود دارد، افزود: ابتدا این‌که استاندار هزینه‌هایش را قبلاً داده و اکنون فرصت کار کردن آن است و تغییر در این شرایط چیزی را عوض نمی‌کند؛ به‌ویژه این‌که دولت 14 ماه بیشتر وقت ندارد و برای این مدت انتخاب استاندار جدید و این‌که معاونان و مسئولان از نظر آشنایی و تعامل چگونه رفتار کنند، ممکن است مشکلاتی برای استان ایجاد شود.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که در استان دو گروه موافق تغییر استاندار هستند، تصریح کرد: یک گروه کسانی هستند که از نظر فکری و اندیشه با استاندار سازگاری ندارند و گروه دیگر نیز کسانی هستند که در رابطه با منافع خود با ایشان به جمع‌بندی نمی‌رسند. اما انسان عاقل باید بر اساس نیازهای استان به این نکته توجه داشته باشد که ما چه انتظاری داریم و آیا واقعاً کسی که می‌خواهیم به‌جای سعادتی بیاوریم را می‌شناسیم، و آیا فرد مورد نظر به لحاظ دانش و اطلاعات و نفوذ، ارتباطات، وقت گذاشتن و مردمی بودن از ایشان بهتر است یا خیر؟
وی با اشاره به این‌که آیا تمام ضعف‌ها و کم‌کاری‌ها متوجه استان است و آیا در حوزه وزارتخانه‌ها و مدیران کل مشکل نداریم و همه مطلوب هستند و آیا این ضعف‌ها همه مربوط به استاندار است، ادامه داد: بنده بارها به وزیر کشور و نهاد ریاست جمهوری گفتم که انتظار این‌که فردی بهتر به استان بیاید را نداریم و تغییرات بر این اساس نیست که حتی با مجموعه استان مشورت شود و فشارهایی که هم‌اکنون برخی‌ها در استان دارند به‌نظر نمی‌رسد از روی عدل و انصاف باشد.
ندیمی افزود: این بدین معنا نیست که استاندار قابل نقد نیست و بنده بارها ایشان را نقد کرده‌ام و 10 مورد نقد را علنی نکردم، اما عدم نقد به این معنا نیست که درباره تغییر هیچ نظری نداشته باشیم و باید بدانیم چه کسی قرار است جای ایشان بیاید و دارای چه مشخصاتی است؟
وی با اشاره به این‌که گیلانی‌ها انتظار دارند فرد مورد نظر بومی باشد، افزود: آیا صرف بومی بودن کافی است و به لحاظ دانش و آگاهی می‌تواند از سعادتی قوی‌تر باشد و یا در 14 ماه قابلیت معجزه ویژه را خواهد داشت؟
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بهتر است با بضاعتی که ‌هم‌اکنون در استان وجود دارد، نمایندگان، استاندار و مسئولان اجرایی و سیاسی با هم توافق کنند تا کارکرد نتیجه بهتری داشته باشد و بنده این موضوع را در مجلس مطرح کردم که ما می‌توانیم به استاندار کمک کرده و حتی عیب‌هایش را حذف کنیم؛ ضمن این‌که ایشان از نظر ویژگی‌ها نسبت به چند ماه قبل رشد پیدا کرده و وقت قابل اعتنا برای مردم می‌گذارد و ضعف‌هایی هم دارد. اما مطمئناً کسی که می‌خواهد جانشین سعادتی شود را نمی‌شناسیم و نمی‌توانیم از او دفاع کنیم.
وی با تصریح بر این‌که اکثریت نمایندگان مجلس خواستار حفظ سعادتی هستند، اذعان کرد: از نظر مجمع نمایندگان از 13 نماینده گیلان، اکثریت با استحکام و دلایل چند گانه‌ای موافق حفظ استاندار هستند و یکی از دلایل این است که حب و بغض فردی با استاندار نداریم، بلکه مصلحت استان را مد نظر داریم.
ندیمی درباره مخالفت برخی نمایندگان با سعادتی بیان کرد: مخالفت با سعادتی ریشه‌های اجرایی ندارد و همچنین تغییر استاندار با توجه به این‌که 14 ماه بیشتر به پایان عمر دولت نمانده است را به نفع استان نمی‌دانیم؛ به‌ویژه این‌که از مهر ماه امسال خواسته و یا ناخواسته تب انتخابات ریاست جمهوری در کشور آغاز می‌شود و اگر استاندار فردی باشد که با گیلان و پروژه‌ها و مسئولان آشنا نباشد، به نفع گیلان نیست و این مطالب را از روی آگاهی و تجارب اجرایی می‌گویم.
وی خاطرنشان کرد: تغییر تنها زمانی قابل دفاع است که جانشین استاندار شناسایی و توانایی آن احراز شده باشد و فعالیت اجرایی او قابل دفاع باشد. اما با گزینه‌هایی ناشناخته مواجه هستیم که آن‌ها را قوی‌تر از استاندار فعلی نمی‌بینیم و گزینه برتری از نظر علمی و انقلابی و اجرایی نداریم؛ ضمن این‌که همه حاضر هستند فرد اصلح را جانشین کنند، اما وقتی او را نمی‌شناسیم، اصلح بودن هم مفهومی ندارد، زیرا اصلح در قیاس شناخته شده است. اما وقتی کسی را نمی‌شناسیم، چگونه می‌توانیم به صورت علم غیب شهادت به برتری او دهیم.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر نظر مجمع نمایندگان گیلان گرفته شود، اکثریت اعضاء موافق ماندن استاندار هستند و دو سه نفری که مخالفت می‌کنند، دلایلی دارند که تنها برای خود آن‌ها قانع‌کننده است، اما در جمع ما هنوز قانع‌کننده نیست و قدرت اقناع جمع حاصل نشده است.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تغییر استاندار گیلان به نفع دولت و مردم این استان نیست.
محمود شکری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، یکی از برنامه‌های خوب و نوآورانه استاندار گیلان را حضور در مناطق مختلف شهرستان‌ها دانست و اظهار کرد: استاندار گیلان امور را با زمان‌بندی انجام می‌دهد.
وی به شایعات مبنی بر تغییر استاندار گیلان اشاره کرد و افزود: با توجه به فرصتی که تا پایان دولت باقی مانده است، شناخت استاندار نسبت به وضعیت مختلف گیلان بیشتر شده و تغییر استاندار به نفع دولت و مردم این استان نیست.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی پیگیری مصوبات هیأت دولت را از جمله اهداف سفرهای شهرستانی استاندار دانست و تصریح کرد: برخی از پروژه‌‌های سفر نخست هیأت دولت هنوز در ماسال باقی مانده است، درحالی که در سفر چهارم رئیس جمهور به گیلان باید مصوبات سفرهای قبلی به اتمام برسد.
شکری همکاری، همدلی و تعامل مدیران و نمایندگان مجلس با استاندار گیلان را ضروری دانست و خاطر‌نشان کرد: این تعامل موجب پیشرفت و توسعه گیلان می‌شود.

همچنین نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، بزرگ‌ترین ضعف استاندار فعلی گیلان را استفاده از مدیران غیربومی در این استان عنوان کرد.
مهرداد بائوج لاهوتی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا، با اذعان بر این‌که دولت فعلی درخصوص عزل و نصب استانداران سراسر کشور هیچ‌گونه توجه و نگاهی به نظرات نمایندگان مردم در خانه ملت ندارد، معتقد است استاندار گیلان باید حتماً بومی باشد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر گیلان دارای افراد بسیار زیاد و توانمند بومی برای تصدی پست استانداری این استان است که از جمله آن‌ها مهندس علیزاده و محفوظی معاونان وزارت راه و شهرسازی هستند.
وی در عین حال تأکید کرد: تا وقتی که سردار مهدی سعادتی در منصب استانداری گیلان مشغول به فعالیت باشد، به عنوان یک فردی که می‌توانم کمک بکنم، در جهت موفقیت، رشد و توسعه استان از وی حمایت خواهم کرد.
بائوج لاهوتی با تأکید بر این‌که بهترین گزینه برای موفقیت گیلان، انتخاب نیروهای بومی برای تصدی پست استانداری این استان است، افزود: در انتخاب سردار مهدی سعادتی به عنوان نیروی غیربومی برای تصدی پست استانداری گیلان هیچ‌گونه نقشی نداشته‌ام.
وی متذکر شد: در حال حاضر سردار سعادتی استاندار گیلان است و افراد به‌جای این‌که بستر را برای کار کردن وی نا‌امن کنند، باید تا زمانی که در این مسند حضور دارد، شرایط برای موفقیت استان فراهم شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استاندار گیلان باید در راستای نیل به اهداف کلان استان علاوه بر این‌که تلاش بیشتری بکند، با ۱۳ نماینده مردم استان در خانه ملت همراهی نماید.
بائوج لاهوتی اظهار داشت: ضعف‌ها و انتقادات از استاندار گیلان باید عنوان شود که از جمله بزرگ‌ترین ضعف‌های سردار سعادتی، استفاده از مدیران غیربومی در این استان است.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان این‌که سعادتی استاندار توانمند گیلان است، گفت: تغییر استاندار گیلان در شرایط فعلی به صلاح استان نیست و سعادتی در دولت فعلی بماند بهتر است.
ناصر عاشوری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به شایعات تغییر استاندار گیلان، اظهار کرد: اگر قرار است تغییری در استان صورت گیرد، باید عاقلانه و به نفع مردم استان باشد.
وی تصریح کرد: تغییر استاندار در شرایط فعلی به صلاح گیلان نیست و سعادتی در دولت فعلی بماند بهتر است.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی، مهدی سعادتی را استاندار توانمند گیلان خواند و ابراز کرد: سعادتی در زمینه مدیریت استان توانسته است تجربه خوبی کسب کند و نقاط قوت و ضعف استان را بشناسد.
سعادتی با تأکید بر این‌که نباید در تغییر استاندار احساسی تصمیم گرفت، خاطرنشان کرد: در تغییر استاندار باید مصلحت استان و مردم شریف گیلان درنظر گرفته شود و از روی احساس تصمیم نگرفت.

از سوی دیگر، نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی نیز با اعلام تعطیل و نیمه تعطیل شدن کارخانجات صنعتی گیلان به بیکاری فارغ‌التحصیلان این استان اشاره کرد و گفت: استان گیلان دچار بحران مدیریت سیاسی شده است.
به گزارش خبرگزاری "خانه ملت"، محمدحسین قربانی در بخشی از نطق میان دستور نشست علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در تولید مرغوب‌ترین برنج دنیا، بادام زمینی، بهترین نوع چای و تولید ماهی‌های استخوانی، خاویار و کرم ابریشم از حداقل توجه دولت‌ها ـ چه در حال و چه در گذشته ـ محروم بوده است، افزود: اگر به وضعیت برنج این منطقه رسیدگی نشود، یقین دارم که به سرنوشت انقراض کرم ابریشم و چای این منطقه مبتلا خواهد شد.
وی با بیان این‌که عدم پرداخت پول چایکاران و عدم تأمین سوخت مورد نیاز برای تولید محصولات کشاورزی و بالا بودن قیمت سموم و کود کشاورزی و قیمت لجام گسیخته ماشین‌آلات کشاورزی، هزینه تولید محصولات کشاورزی این منطقه را افزایش داده است، خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند که مصوبات مجلس صحیح و به‌موقع اجرا شود و طرح هدفمند کردن یارانه‌ها به عنوان یک اصل مترقی باعث رفع مشکلات آن‌ها شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مردم از مجلس نهم انتظار گام اصلی و اساسی برای رفع مشکلات در زمینه‌های سیاسی و اجتماعی دارند، گفت: اجرای نظارت دقیق‌تر بر اجرای قانون اساسی و پیگیری پروژه‌های عملیاتی نشده، خواست ملت است و می‌دانیم که زمان در حال گذر است و جایی برای توقف و درنگ وجود ندارد.
وی ادامه داد: برنامه دولت در جهت رفع تورم و اشتغالزایی به هیچ وجه موفق نبوده است و رشد تورم افسارگسیخته و مشکلات فزاینده جوانان و بیکاری آنان به برنامه‌ریزی دقیق و مؤثر نیاز دارد.
وی از شیب تند اجرای هدفمندی یارانه‌ها انتقاد کرد و گفت: به‌هم خوردن زمان‌بندی اجرایی این طرح به افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و تورم شدید منجر شده است و این نتیجه جز التهاب و اضطراب برای طبقات پایین کشور، مخصوصاً کشاورزان، صیادان و کارگران چیزی دربر نداشته است.
قربانی با بیان این‌که تقاضای جوانان جویای کار تحصیل‌کرده در حوزه انتخابیه اینجانب بسیار بالاست، افزود: استان گیلان دچار بحران مدیریت سیاسی شده است.
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان:
آقایون وکلا! آقایون عقل کل! ای کسانی که هیچ کدومتون تاب و تحمل دیدن همدیگه رو ندارین و هرکدوم خودتونو سرتر از بقیه می‌دونین! تغییر استاندار در دولت فعلی و دولت آینده که قطعاً اصولگرا خواهد بود، ربطی به تغییر استاندار نداره! مگه روز 12 مرداد 1392 و بعد از اون که کابینه جدید باید به رأی اعتماد شماها برسه، استاندارا رو هم شما رأی اعتماد می‌دین؟! نگران نباشین! استاندار بومی جدید که اومد، حداقل حداقلش تا 1.5 سال این‌جا هست. شما اگه نگران بندوبست و شروع معاملات‌تون با سعادتی هستین، لطفاً ادای آدمای دلسوز به حال استان رو درنیارین که اصلاً بهتون نمیاد!!!
الف.ف: آقای ندیمی! واقعاً به نظر شما، استاندار فعلی لیاقت استاندار بودن را دارد؟ یا از روی [...] این حرف را زدید؟ از شما ناامید شدم!
یکی این نمایندگان بیچاره ما رو از خواب بیدار کنه! آمدن قهرمانی به گیلان قطعی شده.
از قرار معلوم بعضی از نمایندگان ما معامله‌شون با آقای استاندار شده‌ها که این‌جوری دارن خودشونو...
جناب آقاي نديمي! با جعفرزاده غيرتمند همسو شو و اين استاندار بي‌كفايت را تعويض كن. انتظار از شما بسيار است. پس چه فرقي با قاسمي داري...
تلاش یکی از نمایندگان گیلان برای برکناری آقای مدیرکل
www.guilanonline.ir/index.php?mod=content&met=content_more&id=1482#.T_fPDJFPaSp
با سلام خدمت نمايندگان گيلان. واقعاً متأسف شدم كه در اين مورد با مهندس جعفرزاده همكاري نمي‌كنند! از آقايان نديمي و رهبري املشي انتظار بسيار است. يك يا علي بگوييد!
محمد از لاهیجان: واقعاً از آقای ندیمی انتظار نداشتم! درود بر جعفرزاده قهرمان و قربانی، نمایندگان واقعی گیلان.
پرویز بابایی: درحالی که در دوره استانداری مهدی سعادتی مازندرانی در گیلان، بودجه‌های ملی گیلان برای سومین سال متوالی کاهش داشته و استاندار نتوانسته بودجه‌ای درخور شأن مردم محروم گیلان بگیرد و بیکاری 17 درصدی در گیلان به بالاترین مقدار پس از انقلاب اسلامی رسیده است، نماینده تالش با دفاع از استاندار گیلان، آن را به نفع دولت و مردم گیلان ندانست!!! معلوم نیست آقای شکری نماینده 85 هزار رأی دهنده تالش، رضوانشهر ماسال است یا نماینده دولتی که کمترین بودجه‌های ملی را به گیلان داده و بیشترین بیکاری طول تاریخ گیلان را به مردم محروم گیلان هدیه داده است؟!
جمعی از مردم درد کشیده گیلان: میوه ممنوعه چه می‌کند؟
خبرگزاری فارس: جبار کوچکی‌نژاد: تغییر استاندار به صلاح گیلان نیست.
خبرگزاری فارس: ایرج ندیمی: تغییر استاندار به گیلان ضربه می‌زند.
هیچ‌کس سنگ گیلان و گیلانیان را بر سینه نزند، مگر آن‌که درد ما را بداند و عاشق شالیزارهای سرسبز گیلان باشد. یکی از نکات ارزشمند انتخابات و حضور در آن این است که می‌توان مدتی بعد سره از ناسره و مرد از نامرد را شناخت. زمانی نه چندان دور در گرماگرم میدان انتخابات مردم بنا بر ضرورت چند مدت اخیر هم‌پیمان شدند و قرار بر آن گذاشتند که نمایندگانی انتخاب کنند که از بقیه دوستان، قلب‌شان و صدای‌شان بیشتر برای گیلان و مردمان رنج و برنج بزند و بلندتر فریاد کنند. اما چه بیهوده؟ امثال ما فکر می‌کردیم که مشکل سوء مدیریت در گیلان حل خواهد شد و یک مدیر لایق، باکفایت و بومی بر مسند عالی‌ترین مقام اجرایی استان خواهد نشست. اما تاریخ، قلمت بشکند اگر ننویسی چطور عده‌ای نان گیلان و گیلانی را می‌خورند و تکیه بر صندلی سبز مجلس می‌زنند و داد از مشکلات مردم نمی‌زنند و می‌گویند اکثراً مخالف... برادران بزرگوار! نماینده مردم باشید و نه... برای گیلان و گیلانی چیزی زجر آورتر از آن نیست که کسی با آنان بنشیند، نان گیلان را بخورد، بر سفره پاک و حلال گیلانیان بنشیند و نمکدان بشکند! مگر وعده ما و شما این نبود که از مدیر باکفایت حمایت کنید؟ مگر نبود برادری بومی را خدمتگذار گیلان و گیلانیان کنید که صدای مردمش را بشنود و با آنان هم‌نوا شود؟ چه شد اسیر هوای نفس شده‌اید؟ برادر! به شما تذکر می‌دهیم در مسیر به‌حق مردم حرکت کنید و منحرف نشوید! این بار گیلان و گیلانی بر سر منافع به‌حقش صبر نمی‌کند و هر آن‌کس سد راهش شود... [...] اگر قصد دارید از شانه‌های مردم گیلان بالا بروید و برنج مردم رنج را بخورید، حداقل درد مردم را هم بگویید؟ شما اگر قصد خیانت به گیلان و گیلانی دارید، ریاکار نباشید که خداوند منافقان را دوست ندارد. بدانید اگر قصد خدمت به مردم را ندارید، ما هم اصراری بر پوشیدن کسوت نمایندگی‌مان را از شما نداریم. گرچه همواره خیلی‌ها بر سفره پربرکت گیلان نشسته و خوان نعمت آن را خورده و ... می‌دانیم گاهگاهی عروس دنیا بعضی‌ها که ضعیف هستند را زود فریب می‌دهد. نمایندگان عزیز! امیدوار بودیم آن‌قدر شجاعت و شهامت در وجودتان بود که می‌گفتید این نظر خودم است و آن را منتسب به دیگران و مردم نمی‌کردید؟ حال آن‌که منافع گیلان و گیلانیان را به چه معاوضه کردید؟ خداوند بهترین آگاه و داور است. نماینده عزیز! برگرد به آغوش مردم که همواره گیلانیان بخشنده‌اند. برگرد آغوش‌مان باز است. و حال خداوند را شاکریم که دولت خدمتگذار صدای به‌حق را از صدای معامله‌گر تمییز می‌هد و منطق را بر هیاهو ارج می‌نهد. ریاست محترم جمهور دکتر مردمی‌نژاد! شما همواره مورد حمایت مردم رنج و برنج بوده و هستید. شما گوش شنوایی بر رنج و تظلم‌خواهی ما بوده و هستید و هر زمان که دست‌مان را بر دستان پرمهر و عطوفت‌تان گرفته‌اید، قلب‌مان با آرامش و امیدواری بیشتری می‌زند. گویی می‌داند این دست هرگز بر سر منافع مردمش کوتاه نخواهد آمد. عزیزمان دکتر جان! ما منتظریم و هرگز گرمی دستانت را فراموش نخواهیم کرد.
هه هه هه!!! این خبرگزاری فارس هم مثه این‌که واقعاً باورش شده یا این‌که می‌خواد خاش والیسی رو در حق سعادتی تموم کنه که موتور مصاحبه گرفتنش از نماینده‌ها به نفع سعادتی راه افتاده!!! همون‌طوری که در اول همین گزارش هم اومده، فارس و نماینده‌ها و حضرت آیت‌ا... و ... هیچ کدوم کاره‌ای نیستن!!! همون‌طور که در گذشته نبودن!!! مشایی جون محکم و استوار هر نعمتی رو که نصیب هرکس کرده، به راحتی می‌گیره و کس دیگه‌ای رو جاش می‌ذاره!!! به همین راحتی آب خوردن!!! حالا شما هی چیک و پر بزنین!!! تاریخ مصرف سعادتی تموم شده برادرا!!! خلاص!!!
آقا مارادونا رو ولش، خبرگزاری فارس گیلان (غضنفر) رو بچسب! برای مردم گیلان جای سئواله که این‌ها اهل کجای گیلانن که در وطن‌فروشی دست هرچی ... رو از پشت شکوندن!؟ خبرگزاری فارس متعلق به [...] هست و داره از استانداری که باعث عقب‌ماندگی گیلانی‌ها و انتصاب‌های فامیلی دامادها و آقازادگان [...] شده دفاع می‌کنه. شاید هم حق داره. شنیده شده برخی از دست‌اندرکاران فارس گیلان در استانداری تحت مدیریت تیمسار سعادتی به نان و نوا رسیده‌اند. ولی این‌که گیلان را و سرنوشت مردم خودشونو به سعادتی و مازندرانی‌های اطرافش بفروشن، غیرقابل قبوله!!!
بنده خدا: قهرمانی با گندی که در زمان تصدی‌اش زده، عمراً بتونه بیاد. بهتره بره در کویت، کویتی بازی‌شو بکنه. قهرمانی که سهله، قهرمان هم نمی‌یاد.
آقايون وكلا! آقايون دلسوز مردم و كشاورزان! يك سئوال! خدا وكيلي صادقانه جواب بدين! البته اگر جوابي داشته باشيد: چرا هيچ‌كدام از نماينده‌هاي گيلان، عضو كميسيون كشاورزي مجلس نشديد كه شايد بتوانيد فرياد كشاورزان گيلان را به گوش مسئولين برسانيد؟ البته خودمان مي‌دانيم. تا وقتي كميسيون‌هاي اقتصادي، آموزشي، صنعتي و ... هستند، انگيزه براي حضور در كميسيون كشاورزي وجود ندارد. آري حق با شماست!
شهرام: چرا فارس سنگ این استاندار و راد جونش رو به سینه نزنه!؟ یه عمر ملا بنویس بوده، توی یک سال برید ببینید چه ساختمانی براش خریدن؟ واسه همین خوش خدمتی و بی‌حرمتی‌ها به قهرمانی!!! واقعاً قیمت [...] رو گرفت.
شنیده شده هفته قبل که سردار قربانزاده برای لابی به مجلس رفته، با 11 نماینده گیلان توی نمازخونه جلسه گذاشته و از قضا ندیمی و نعیمی رو خبر نکرده. شاید این مصاحبه شدید و غلیظ این دو نفر هم به‌خاطر همینه. به آقایون نماینده‌ها توصیه می‌کنیم به‌جای موضع‌گیری‌های فردی و شخصی کردن مسأله، به فکر استان باشن و از حمایت کودکانه از ضعیف‌ترین استاندار غیربومی تاریخ معاصر گیلان دست بردارن. وگرنه تاریخ فضاوت سختی در مورد شما خواهد کرد!!!
هرچه بگندد نمکش می‌زنند... وای به روزی که بگندد نمک!!!؟؟؟
[...] عزیز! لطفاً به [...] بازگردید. گیلان غنی از نخبگان و رجال سیاسی و مدیران خوشنام و کارکشته است و نیاز به حضور اجباری شما نیست. به فکر امنیت مملکت باشید که فردا آمریکا حمله کرد، بی‌دفاع نمانیم. آن‌قدر که شما عزیزان به مدیریت و سیاست که امام راحل شما را شدیداً از آن نهی کرده بود علاقه دارید، مردم دارند حساس می‌شوند!!!
من قربان‌زاده رو تقریباً از دور می‌شناسم و اوصافشو خیلی شنیدم. یه گیلانی دلسوز به حال استان و مردمش که همیشه دستش در کار خیر بوده و از این‌که گیلان ما به این حال و روز افتاده خیلی نگران و ناراحته. اون بیشتر یه فرد فنی و مهندسیه تا یه نظامی. یعنی دوسوم عمرشو توی کارای مهندسی کشور صرف کرده و کاملاً به امور اجرایی و مدیریتی کشور و استان آگاه و مسلطه. برای ایشون در سمت مدیریت عالی استان آرزوی موفقیت می‌کنم و مطمئنم اون از توانایی همه گیلانی‌ها در هرجای ایران که دلشون برای وطنشون می‌تپه استفاده می‌کنه. درود بر مدیران بومی کارآمد.
حمید:‌ لطفاً چند تا از مديران و رجال لايق‌تونو نام ببريد ما هم بدونیم... بي بخارها!!!
این حرف دوست‌مون از اون شر و ور هاییه که در قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه و با علم به بی‌منطق بودنش تنها به دنبال مطرح کردن افراد بی‌سواد و فاقد صلاحیت برای جا زدن در استانداری بوده. همون طوری که یه شبه سرتیپ عبداللهی پاسبون و سردار سعادتی بی‌تجربه با مدرک نظامی دافوس را تبدیل به مهندس و خلبان و ... کردند، اصلاً اگر فردی دو سوم عمر کاری‌اش رو به امورات مهندسی گذرونده، چرا نظامی شده؟ نظامی جاش در پادگانه، نه مدیریت استان بحران زده. [...] با این منطق دوست‌مون، اساتید دانشگاهی که در این دولت بی‌کفایت با سیاست‌های نخبه‌زدایی که اجرا کرده، خانه‌نشین شده‌اند، حق بیشتری برای استانداری دارند.
فقط مهندس علیزاده. ایشون با سال‌ها تجربه اجرایی و مدیریتی خرد و کلان تنها کسیه که میتونه استان بحران زده مارو از باتلاق نجات بده. فکر می‌کنم همه مدیران استان هم روی این مسأله اتفاق نظر دارن و بر کارآمدی و سلامت نفس و تجربه بالای ایشون صحه می‌ذارن.
اکثر نویسنده‌های این مطالب شعور و فهم ندارند و وقت مردن هم گاو از دنیا می‌روند؛ کاریش هم نمیشه کرد، چون بی‌فرهنگ هستند.
یک گیلانی: ای ول جعفرزاده!
ما گاو از دنیا میریم، ولی استان گیلانو زادگاهمونو به مازندرانیا نفروختیم. برای پست و مقام برای اجنبی جماعت هم لته نزدیم!
هفته‌نامه پنجره در پرونده این هفته خود درباره جابه‌جایی استانداران به نامه معروف 13 استاندار در سال 1389 پرداخته است. اهم مطالب این گزارش در ادامه می‌آید:
- قانون مصوب کشور تصریح دارد که استانداران با پیشنهاد وزیر کشور و موافقت رئیس‌ جمهوری به هیأت دولت معرفی می‌شوند تا بتوانند سکان‌دار دولت در استان مورد نظر باشند. با این حال، تجربه نشان داده روند معرفی و انتخاب استانداران تحت تأثیر شرایط بسیاری است و بازیگران متعددی دارد؛ آن‌چنان که در دولت نهم و به‌ویژه دولت دهم، نقش جریان انحرافی در برخی از عزل و نصب‌ها مشهود بود و در تعویض استانداران نیز رد پای این جریان دیده می‌شد. شاید استفاده از این تعبیر که "استانداری‌ها حیاط خلوت برخی مردان پرنفوذ دولت دهم بودند" تعبیر بی‌جایی نباشد.
- نامه معروف 13 استاندار که در ابتدای سال 1390 درباره آن زیاد شنیدیم و خواندیم، یکی از نقاط تاریک استانداران دولت‌های نهم و دهم است. اردیبهشت آن سال بیانیه‌ای صادر شد که اگرچه به ظاهر عنوان حمایت از رئیس‌ جمهوری را یدک می‌کشید، اما در واقع از برخی دولتمردان منصوب رئیس‌ جمهوری که مردم و رسانه‌ها از آنان با نام "جریان انحرافی" یاد می‌کنند، حمایت می‌کرد. افرادی چون کرم‌رضا پیریایی (استاندار همدان)، محمود صلاحی (استاندار خراسان رضوی)، روح‌الله احمدزاده کرمانی (استاندار فارس)، حسین هاشمی (استاندار هرمزگان)، قهرمان رشید (استاندار خراسان جنوبی) و مهدی سعادتی (استاندار گیلان) از جمله امضاءکنندگان این نامه بودند.
- انتشار این نامه که گویا در بازه زمانی دورکاری رئیس‌ جمهوری در اردیبهشت 1390 مقدماتش فراهم شده بود و به نوعی مرتبط با فضای آن روزهاست، اقدام ناکامی بود که در حمایت از التهاب آفرینی‌های جریان انحرافی انجام شد و با واکنش‌های مردمی نیز مواجه گردید. از جمله کرم‌رضا پیریایی که برخی رسانه‌ها او و دو استاندار دیگر را بانیان این کار می‌دانستند و آن روزها بر مسند استانداری همدان بود، از کسانی است که مورد اعتراض مردمی قرار گرفت و در نماز جمعه شهر همدان با اعتراض و شعار مردمی مواجه شد.
- روح‌الله احمدزاده کرمانی دیگر امضاءکننده نامه 13 نفره بود که مورد اعتراض شیرازی‌ها قرار گرفت. او که از همان ابتدای مسئولیتش با اعتراضات شدید مردمی مواجه شده بود ـ به گونه‌ای که مردم مانع ورود او به استانداری شدند و بر در آن‌جا قفل بزرگی زدند ـ باز هم از اعتراضات بی‌نصیب نماند. البته در این میان شنیده‌ها حاکی است احمدزاده متن اولی که توسط استانداران امضاء شده بود را تغییر داده و با اسکن کردن امضاءها، آن‌ها را به پایین بیانیه جدید منتقل کرده بود. این اقدام نیز بعدها توسط یکی از استانداران فاش شد.
- محمود صلاحی نیز دیگر چهره تأثیرگذار بیانیه 13 نفره بود؛ کسی که شایعه ارتقاء درجه‌اش به گوش می‌رسد. از صلاحی که یک بار در آخرین روزهای سال 1389 شایعه انتقالش به پست معاون اولی دهان به دهان چرخید، این روزها به عنوان سرپرست آینده وزارت پرتلاطم کشور یاد می‌شود.
نقش [...] در نگارش و جمع‌آوری امضاء برای این نامه بسیار محوری بود و از آن بدتر، دروغگویی وی بود که امضای پای نامه را و تز معروفش (محمود کبیر) را تکذیب کرد!!!
جناب آقای رهبری! شما چه فرقی با عباسی داری؟! رؤسای بی‌کفایت ادارات املش رو بیرون کن، مثل رئیس اداره (م.ط) رو.
همت غیربومی‌های گیلان شرف دارد به گیلانی‌های بد دهن و بی ادب.
شهروند لاهیجانی: آقای استاندار خود شیرین جناب سعادتی! بودجه‌ای رو که از گیلان برگردوندی گفتی ما اضافه آوردیم بودجه رو، به قول خودت صرفه‌جویی کردی. [...] باشه اون حقوقی رو که گرفتی.
برادر قربانزاده به زودی استاندار گیلان می‌شود و با دلسوزی و غیرتی که در ایشان وجود دارد، تمام حسرت‌ها و محرومیت‌های این سال‌های گیلان با وفاقی که در مسئولان و علما و دلسوزان گیلان به‌وجود خواهد آورد، باعث شکوفایی و ترقی استان عزیزمان می‌شود.
استان مظلوم گیلان در این برهه تاریخی به خدمت و غیرت و وحدت گیلانیان باتجربه و کارآمدی چون مهندس علیزاده، مهندس قربانزاده و مهندس محفوظی نیاز مبرم و عاجل دارد.
از دولت عدالت‌محور رئیس جمهور محبوب و عزیزمان دکتر احمدی‌نژاد انتظار داریم با وجود مدیران و دولتمردان مجرب و متخصصی که ما در گیلان خودمان داریم یا در سراسر عرصه مدیریتی کشور و در سطح وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی حضور دارند، استانداری بومی و شایسته بگزینند تا گیلان ما دیگر بیش از این عرصه آزمون و خطای نامدیران فرصت طلب، قدر ناشناس و بی‌تجربه نباشد.
قهرمانی هم بومی بود. چه کاری کرد این آدم خودخواه؟! تمام اعتبار فرهنگی استان را به باد داد!!!
محمد هادی باقری: حیف شما گیلانی‌ها که یه چنین استاندار قوی و دلسوزی بالا سرتون باشه...!!! آرزو دارم سردار عزیز روزی بتونه به هم‌استانی‌های خودش خدمت کنه... هرچند سردار با تمام وجودش به شما خدمت کرد، ولی... قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری!
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"