كدخبر: ۴۹۴۳
تاريخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۶
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت:
اگر ضعف مدیریتی استان به همین منوال بماند، گیلان ویران می‌شود!
آیت‌الله زین‌العابدین قربانی گفت: مدیریت استان درحال گشت و گذار است و ما می‌خواهیم فرمایش آقا را جامه عمل بپوشانیم. ابزار لازم در اختیار نداریم، فقط باید بیاییم این‌جا بنشینیم و حرف بزنیم و وقت ما را تلف کنیم.
جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گیلان به ریاست نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت برگزار شد.
به گزارش "لاهیگ" به نقل از "سفیر سبز"، آیت‌الله زین‌العابدین قربانی در آغاز این نشست که بدون حضور استاندار یا نماینده استانداری برگزار شد اظهار داشت: جلسه‌ای به این مهمی، هیچ مورد توجه استانداری نیست و نماینده‌ای هم در این جلسه ندارد تا مسائل را منعکس نماید.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که الآن در استان داریم، ضعف مدیریتی است که باید فکری به حالش بکنیم. اگر وضع به همین منوال بماند، استان ویران می‌شود. فصل کشاورزی است و برخی از زمین‌ها بایر مانده است، به دلیل این‌که توجهی به این مهم نمی‌شود. تا دیروز که زمین‌ها را به مناصفه می‌دادند، امروز به مثالثه هم قبول نمی‌کنند که مسئول رفع این مشکل، استاندار است.
وی ادامه داد: با این شرایط چگونه می‌توانیم به فرمایشات آقا جامه عمل بپوشانیم؟ مدیریت استان درحال گشت و گذار است و ما می‌خواهیم فرمایش آقا را جامه عمل بپوشانیم. ابزار لازم در اختیار نداریم، فقط باید بیاییم این‌جا بنشینیم و حرف بزنیم و وقت ما را تلف کنیم.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری گفت: استاندار گاهی شلمچه است، گاهی تهران است، گاهی قم است و گاهی هم داغستان هستند. پس گیلانستان چه؟ آیا گیلانستان حق ندارد؟ ما این را نمی‌توانیم تحمل کنیم!
قربانی اضافه کرد: نمایندگان استان باید بیایند بنشینند و در این مورد برنامه‌ریزی نمایند. نمایندگان نباید فقط در زمان انتخابات قربان صدقه مردم بروند. صدای پای چای به گوش می‌رسد و هنوز 7 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران باقی مانده و قرار است امروز و فردا پرداخت نمایند که این قدم خوبی است.
وی خاطرنشان کرد: پولی که داده می‌شود، مال سال قبل است، ولی برای امسال باید برنامه‌ریزی کرد. برگ سبز درجه یک باید چند باشد، درجه دو چند باید باشد؟ اعتباری که دولت باید در این مورد بدهد، چقدر باید باشد؟
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان گیلان افزود: چند نفر از نمایندگان پیش وزیر رفتند و درخواست 37 میلیارد تومان اعتبار کردند. وزیر هم که گیلانی نیست، گفت: چرا 37 میلیارد، بلکه 47 میلیارد تومان نباشد که سرانجام به 45 میلیارد تومان تصویب شد. من گفتم 50 میلیارد تومان درخواست کنید که بعضی هزینه‌های پیش‌بینی نشده داریم.
قربانی با اشاره به مشكل كود كشاورزی تصریح کرد: اگر قرار است به تولید ملی توجه کنیم، باید زمینه آن را فراهم کنیم. به همین دلیل باید به برنج، چای، زیتون و نوغان توجه کنیم. نوغانی که زمانی سالانه 40 میلیارد تومان برای استان درآمد داشت و ما دو هزار تن تولید داشتیم، الآن به 200 تن کاهش پیدا کرده است.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"