كدخبر: ۴۹۱۳
تاريخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۵
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
منتخب مرحله اول مردم رشت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی:
با گماردن مدیران نالایق غیربومی، گیلان را به محل آزمون و خطای نامدیران تبدیل کرده‌اند!
غلامعلی جعفرزاده تأکید کرد: سفرهای خارج از کشور بدون هیچ ضرورتی با اعزام هیأت‌های چند صد نفره از گیلان و با پول بیت‌المال، با چه هدفی انجام می‌شود؟ و به چه دلیل، انبوهی از افراد غیربومی با تحصیلات بسیار پایین به استخدام درمی‌آیند، ولی جوانان این استان با تحصیلات عالی، بیکار هستند؟
منتخب مرحله اول مردم رشت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: با مردم عهد بستم که حنجره آنان در خانه ملت باشم.
به گزارش "لاهیگ"، غلامعلی جعفرزاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری "شاهد شمال" افزود: در این مدت ضمن اعلام برنامه‌های خود به مردم شریف گیلان، بر ضعف مدیریت استان تأکید نمودم که متأسفانه انتقاد به عملکردها به مزاج مسئولان ارشد استان خوش نیامد؛ درحالی که مسئول در برابر مردم واقعاً مسئول است و باید جوابگوی درد مردم باشد.
وی اظهار داشت: گیلان، استانی ممتاز در همه تاریخ در سطح کشور بوده و هست و مردمانی فهیم، بادانش و نجیب دارد، اما متأسفانه از نجابت این مردم نهایت سوء استفاده را می‌کنند و با گماردن مدیران نالایق غیربومی، گیلان را به محل آزمون و خطای نامدیران تبدیل کرده‌اند.
جعفرزاده اضافه کرد: ضعف مدیریتی و ناکارآمدی و ناتوانی مدیران ارشد استان، عامل اصلی مشکلات عدیده‌ای است که مردم با آن روبه‌رو هستند.
عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان سئوال کرد: سفرهای خارج از کشور بدون هیچ ضرورتی با اعزام هیأت‌های چند صد نفره از گیلان و با پول بیت‌المال، با چه هدفی انجام می‌شود؟ و به چه دلیل، انبوهی از افراد غیربومی با تحصیلات بسیار پایین به استخدام درمی‌آیند، ولی جوانان این استان با تحصیلات عالی، بیکار هستند؟
وی با انتقاد از اشغال شدن فرصت‌های شغلی برای افراد غیربومی اظهار داشت: این استان دارای جوانان شایسته‌ای هم از لحاظ علمی و هم از منظر اعتقادی است. جوانان این استان همواره حائز رتبه‌های برتر در کنکور هستند و این نشان از هوش و ذکاوت بالای مردم این خطه است، ولی با نهایت تأسف، فرصت‌های شغلی در اختیار افرادی با کمترین سطح تحصیلات از سایر استان‌ها قرار می‌گیرد و انبوهی از افراد ناآشنا حتی به زبان این مردم شریف، در پست‌های مهم جا خوش کرده‌اند!
جعفرزاده اضافه کرد: خوشبختانه با هماهنگی برخی از نمایندگان استان، مانند دکتر تأمینی و مهندس لاهوتی هشدارهای لازم به وزارت کشور داده شد، ولی باید برخورد جدی‌تری با این معضل صورت پذیرد.
وی ادامه داد: گیلان با داشتن سرمایه‌های مردمی، سرمایه‌های توریستی، منابع عظیم کشاورزی و ... امروز جزء استان‌های فقیر کشور محسوب می‌شود و این دلیلی ندارد جز حضور مدیران نالایق برای دفاع از اعتبار و حرمت مردم.
مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان افزود: این استان با بیش از یکصد سال قدمت از لحاظ استان بودن، تنها یک وزیر، آن‌هم برای یک دوره کوتاه مدت و در ضعیف‌ترین رده داشته است. اما استانی با تنها سه نماینده در مجلس، تا به امروز ۱۷ وزیر در کشور داشته است. به‌راستی سهم گیلان کجاست؟ اگر توانایی در مردم این مرز و بوم نیست، با صراحت اعلام کنید و تکلیف ما را روشن نمایید.
جعفرزاده خاطرنشان کرد: من با مردم شهر خودم و استان خودم عهد بستم اگر لایق بودم، در مجلس حنجره آنان باشم و اعلام نمایم که آقایان ما مردم گیلان و گیل مردان و گیل زنان توانایی این را داریم که خودمان استان خودمان را بسازیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که طبیعت بکر و سرسبز گیلان متأسفانه با ندانم‌کاری مسئولین تبدیل به معدن زباله‌های خطرناک شده است، افزود: امروزه از زباله در همه جای دنیا به عنوان طلای کثیف یاد می‌کنند، ولی در گیلان انواع زباله‌های خانگی، بیمارستانی، کشاورزی و صنعتی در عرصه‌های طبیعی، مانند مناطق جنگل، تالاب، حاشیه رودخانه‌ها و سواحل دریا تخلیه می‌شوند.
منتخب مرحله اول مردم رشت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مشکلات زیست محیطی استان گیلان، دفن غیربهداشتی پسماندهاست که آلودگی آب و خاک را به دنبال دارد و از دیگرسو، به دلیل عدم اجرای طرح‌های تفکیک و شیوه سنتی جمع‌آوری زباله، روزانه میلیاردها ریال صرف جمع‌آوری زباله می‌شود.
وی تصریخ کرد: در استان گیلان روزانه دو هزار و ۴۰۰ تن انواع زباله تولید می‌شود که از این میزان، سهم روزانه مناطق روستایی و شهری به ترتیب ۹۰۰ و یک هزار و ۵۰۰ تن زباله است.
جعفرزاده افزود: این حجم از زباله با توجه به تولید ۵۰۰ لیتر شیرابه از هر تن زباله، خطر جدی برای محیط زیست استان گیلان به حساب می‌آید.
وی با اشاره به این‌که زباله مهمترین تهدید برای طبیعت سرسبز گیلان است، عنوان کرد: در حال حاضر ۸۰ درصد زباله‌های تولیدی این استان در طبیعت رهاسازی می‌شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان درخصوص راهکارهای حل این مشکل بزرگ اظهار داشت: یکی از روش‌های اصولی برای این موضوع، تفکیک زباله از مبداء است که علاوه بر کاهش حجم و توجه در چگونگی دفع و انتقال مناسب و منطقی آن، می‌‌تواند برای به گردش درآوردن چرخ‌های اقتصادی این شهر تأثیر به‌سزایی داشته باشد. همچنین فعال‌سازی کارخانه‌های کمپوست که متأسفانه در حد حرف هنوز باقی مانده است.
وی ادامه داد: سرسبزى و زیبایی‌هاى طبیعت بکر و تفرجگاه‌هاى استان گیلان به دلیل بى‌مبالاتى برخى از مسئولین در معرض انواع آلاینده‌هاى زیست‌محیطى قرار گرفته است و اگر این روند ادامه یابد، طبیعت گیلان که یک سرمایه ملى است، آسیب جدى خواهد دید.
جعفرزاده در بخش دیگر سخنان خود با تأکید بر این‌که کشاورزی یکی از اصلی‌ترین بخش‌ها در شکوفا شدن اقتصاد کشور است، افزود: با توجه به اهمیت این موضوع، دولت باید در این بخش برنامه‌های منسجمی داشته باشد که متأسفانه طی چند سال اخیر علی‌رغم شعارهای فراوان، حرکتی صورت نپذیرفته است.
وی اضافه کرد: به دلیل ناپایداری اقتصاد کشور و نیز مشکل فروش محصولات و تهیه مواد اولیه گران قیمت، همچنان کشاورزان با کمبود نقدینگی مواجه‌اند.
منتخب مرحله اول مردم رشت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات کشاورزی کشور هر روز بیشتر می‌شود و اجرای نادرست هدفمندی یارانه‌ها، بر مشکلات و مصائب این قشر شریف افزوده است؛ به‌طوری که هزینه قیمت تمام شده محصول نسبت به یارانه‌ای که دولت به خانوارها می‌دهد بسیار بالاست و کشاورز از هزینه حامل‌های انرژی برنمی‌آید.
وی با اشاره به این‌که افزایش نهاده‌ها و عدم مدیریت در توزیع آن باعث از بین رفتن تولیدات کشاورزی شده است، افزود: هزینه خرید کود و حامل‌های انرژی بسیار بالاست و باعث کاهش رغبت کشاورز به کشت و در نتیجه از بین رفتن کشاورزی شده است.
جعفرزاده تأکید کرد: اگر مسئولین به‌جای برگزاری جلسات در اتاق‌های مجلل خود، پای صحبت کشاورزان زحمتکش بنشینند، متوجه می‌شوند که کشاورزان بزرگترین مشکل فراروی خود را فروش محصولات کشاورزی ذکر می‌کنند.
وی اضافه کرد: به دلیل ضرر و زیان کشاورزان در فروش انواع محصولات کشاورزی در چند سال اخیر، تغییرات زیادی در نوع کشت منطقه به وقوع پیوسته‌ که موجب سردرگمی کشاورزان شده است.
وی با اشاره به این‌که تغییر کشت از برنج به مرکبات، از مرکبات به کیوی، از کیوی به موز و از موز به انواع مرکبات جدید در سالیان گذشته از جمله تحولات ایجاد شده در این زمینه است، گفت: این تغییرات درحالی صورت گرفته است که به گفته برخی از کشاورزان، کارشناسان کشاورزی بدون انجام تحقیقات جدی و عملیات آزمایشی در مورد میزان محصول و هزینه تولید، به کشاورزان توصیه کاشت گونه‌های جدید می‌کنند. درحالی که عمده مشکل کشاورزان، فروش محصولات کشاورزی است که در چند سال اخیر به کشاورزی و کشاورزان ضرر و زیان بسیاری وارد کرده است.
مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان خاطرنشان کرد: ضرر و زیان کار کشاورزی از یک‌سو و هجوم رفاه‌طلبان برای آسایش در کنار شالیزارها موجب شد تا بسیاری از کشاورزان اقدام به فروش زمین‌های کشاورزی کنند. از سوی دیگر، اگرچه ممنوعیت تغییر کاربری و فروش اراضی کشاورزی اکنون اجرا می‌شود، اما اگر مسئولان، به‌خصوص مدیریت عالی استان در شکوفایی و رونق اقتصاد کشاورزی، کار اساسی انجام ندهد، کشاورزی صرفه اقتصادی لازم را نخواهد داشت.
وی افزود: کشاورزی به شرایط جوی بستگی دارد، اما متأسفانه به علت ضعف‌های اساسی که در بستر کار کشاورزی، به‌خصوص آبیاری و مهار آب وجود دارد، کشاورزان با مشکلات بسیاری روبه‌رو می‌شوند. تأمین و کنترل آب برای کشاورزی در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت بسیار بااهمیت و حساس است و هرچند قدم‌هایی در این مسیر برداشته شده است، اما کمبود آب در زمان کاشت و داشت و باتلاقی شدن اراضی در زمان برداشت به دلیل نبود کانال‌های انتقال آب، از مشکلات موجود در این زمینه است.
به گفته جعفرزاده، سدسازی برای مهار آب، تسطیح و یکپارچه‌سازی اراضی و ایجاد کانال برای کنترل آب، احداث جاده‌های بین مزارع، فروش محصولات و مهیا بودن بازار فروش مستلزم برنامه دراز مدت برای خودکفا شدن در دو محصول برنج و مرکبات است.
وی با اشاره به این‌که عدم هماهنگی سازمان‌های جهاد کشاورزی، تعاون روستایی و صنعت، معدن و تجارت به ‌عنوان متولیان امور کشاورزی، در مراحل مختلف موجب سردرگمی کشاورزان شده است، اضافه کرد: با کمال تأسف باید عرض کنم که به دلیل بی‌برنامگی و عدم نظارت مسئولین دولت، سود زیادی در همه بخش‌ها به دلالان رسیده و کشاورزان از همه چیز بی‌نصیب‌اند.
منتخب مرحله اول مردم رشت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت: درحالی که از پنج سال گذشته، کار خرید تضمینی برنج آغاز شده است، اما کشاورزان هر ساله با مشکلاتی نظیر کمبود مراکز خرید، دقیق نبودن تعیین درصد شکستگی، مشکلات حمل و تحویل برنج و از همه مهم‌تر، نپرداختن به موقع مطالبات مواجه بوده‌اند و وضعیت مشابهی هم برای صنعت چای در استان حکفرماست که باعث نابودی کشت و صنعت چای می‌شود.
نظرات بینندگان:
پایگاه اطلاع‌رسانی مهرداد لاهوتی (www.lahouti.info): بالاخره تلاش‌های مهرداد لاهوتی و نشست امروز با وزیر کشاورزی و اصرار برای حل مشکل به ثمر رسید و وزیر موظف به پرداخت مطالبات کشاورزان در چند روز آینده و تغییر در قیمت چای امسال گردید.
دلسوز: حضور نمایندگان مقتدری چون ندیمی، رهبری، جعفرزاده و ... حیات خلوت مدیران نالایق و بی‌کفایت استان گیلان را به‌هم خواهد ریخت. امیدوارم آن‌ها نیز همچون بعضی نمایندگان در عرصه سیاست معامله‌گر نباشند!!!
ساغری: امیدوارم با انتخاب افرادی لایق با سابقه اجرایی و توانمندی و سلامت کاری شاهد تحول در استان باشیم.
بعد از مرگ تازه به دنبال نوش دارو هستند. وضعيت چاي همچنان در هاله‌اي از ابهام قرار دارد. هيچ تصميمي اتخاذ نمي‌شود. چايكاران با سيلي صورت خود را سرخ نگاه مي‌دارند. و هزاران درد بي‌پاسخ. كجاست شيرزني كه قصه كربلا كند؟؟؟؟؟؟
حمزه موسی‌زاده: آقای جعفرزاده توو بنیاد شهید استان چی کار کرد تا توو مجلس بره بتونه انجام بده؟ افرادی بزرگتر از جعفرزاده رفتن مجلس هیچ کاری برای مردم نکردن. این شعار کشاورز کشاورز را میدن و سوء استفاده لازم را از این کشاورز می‌کنن، بعد میرن مجلس فراموش می‌کنن. از کجا اومدن و چی گفتن؟! بعد از فراق نوغان... میگن وظیفه ما توو مجلس قانون‌گذاریه، نه به‌درد کشاورز رسیدن! این‌قدر این چیزها رو دیدیم که آقای جعفرزاده! برین دنبال اون تدریس توو دانشگاه‌تون باشید!
فقط شعار!
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"