كدخبر: ۳۵۹۱
تاريخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۵
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
استاندار گيلان سفير ايران در كويت می‌شود؟!
روح‌الله قهرماني چابك كه به عنوان سفير جديد جمهوري اسلامي ايران در كويت منصوب شده، قرار است به زودي عازم اين كشور شود.
استاندار گيلان به ‏عنوان سفير جديد ايران در كويت منصوب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، روح‌الله قهرماني چابك كه به عنوان سفير جديد جمهوري اسلامي ايران در كويت منصوب شده، قرار است به زودي عازم اين كشور شود.
علي جنتي (فرزند دبیر شورای نگهبان) پيش از اين به مدت هجده سال عهده‌دار اين سفارتخانه بود که
درپی جنجال برخی رسانه‌هاي كويت از كشف شبكه جاسوسي در اين كشور، خرداد ماه گذشته به ایران بازگشت و اين سفارتخانه با سرپرست اداره مي‌شد.
به گزارش "لاهیگ"، روح‌الله قهرماني چابك که از شهریور ماه 1386 به عنوان استاندار گیلان منصوب شده بود، در شش ماهه گذشته با هجمه مشترک رسانه‌ای مخالفان و دو تن از نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی دست و پنجه نرم می‌کرد.
در این راستا، تاکنون در برخی محافل سیاسی از سردار مهدی سعادتی (جانشین سپاه حضرت ولی عصر(عج) استان خوزستان، فرمانده سابق منطقه مقاومت بسیج سپاه پاسداران استان‌های مازندران و خوزستان و دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان)، سردار علی آقازاده (نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سابق نیروی انتظامی و رئیس ستاد انتخاباتی محمود احمدی‌نژاد در گیلان)، جعفر علیزاده (معاون وزیر مسکن و شهرسازی و معاون سابق امور عمرانی استانداری‌های گیلان و اصفهان)، ایرج ندیمی (معاون وزیر صنایع و معادن و نماینده سابق لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی)، ناصر عاشوری (معاون سابق وزیر بازرگانی و نماینده سابق فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی) و سردار قربانزاده سنگری (از وزارت دفاع) به عنوان برخی گزینه‌های پیشنهادی استانداری گیلان نام برده می‌شد.
در همین راستا، "تابناک" در خبری آورده است:
درحالي كه يكي از وعده‌هاي دکتر علي‌اكبر صالحي براي رسيدن به پست وزارت خارجه، انتصاب افراد متخصص در وزارت خارجه بود، اخبار منتشر شده حكايت از اين دارد كه "ر.ق" به‌جای علی جنتی به عنوان سفير ايران در كويت منصوب شده و به زودي عازم اين كشور مي‌شود.
بر پایه این گزارش، اين درحالي است كه چندي پيش خبرگزاري فارس، گزارش داد كه از "ر.ق" خواسته شده بود كه به عنوان سفير ايران در كانادا يا انگلستان منصوب شود كه وي اين پيشنهاد را نپذيرفته بود. هرچند ایشان در مسئولیت‌های مدیریتی دارای تخصص است، ولی بنا بر برخي اخبار رسانه‌ها، تنها تجربه خارجي وی، حضور در شهر هانوفر آلمان به نمايندگي از رئيس جمهور براي حضور در مراسم افتتاحيه بيمارستان پروفسور سميعي بوده است.
لازم به ذكر است كه يكي از مطالبات نمايندگان مجلس از علي‌اكبر صالحي در هنگام رأی اعتماد به ایشان، عدم تحمل افراد غيرمتخصص در بدنه وزارت خارجه و به‌ويژه در سفارتخانه‌هاي ايران بوده است؛ معضلي كه عاقبت گريبان منوچهر متكي را نيز گرفت.
بنا بر این گزارش، در آن زماني كه بيش از 40 سفارتخانه ايران بدون سفير بود، منوچهر متكي دخالت افراد ديگر در تعيين سفير و اختلاف نظر در اين‌باره را عامل كند شدن اعزام سفرا مي‌دانست. اكنون اگرچه 15 سفارتخانه ايران سفير ندارد، اما خبر انتصاب "ر.ق" به عنوان سفير ايران در کویت، اين شائبه را در اذهان كاركنان، كارشناسان و بدنه وزارت خارجه به‌وجود آورده است كه روندی كه قبلاً به دنبال ورود نيروهاي غيرکارشناسي به اين وزارتخانه كليدي اتفاق افتاده بود، در زمان صالحي نيز ادامه خواهد داشت!؟
از سوی دیگر به گزارش "اعتدال"، پس از انتشار خبر خبرگزاری فارس مبنی بر این‌که روح‌الله قهرمانی چابک به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در کویت منصوب شده و  قرار است به زودی عازم این کشور شود، شنید‌ه‌ها حاکی از آن است که قهرمانی این حکم را نپذیرفته است. این درحالی است که علی جنتی پیش از این عهده‌دار این سفارتخانه بود و بعد از بازگشت جنتی به ایران، این سفارتخانه با سرپرست اداره می‌شد. 
بنا بر این گزارش، علی‌رغم صدور نهایی این حکم از سوی وزارت خارجه، استاندار گیلان پس از استمداد از یک مسئول ذی‌نفوذ دولت، در حال رایزنی با وی بوده تا در صورت موافقت وی، ضمن تکذیب این خبر در روزهای جاری، تا انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی در این سمت باقی بماند.
این درحالی است که زمانی که خبرنگاران خبرگزاری‌های فارس، ایرنا و صدا و سیمای مرکز گیلان از سوی فرمانداری شهرستان آستارا برای پوشش خبری جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی آستارا که با حضور استاندار گیلان برگزار شد دعوت شده بودند، مدیر روابط عمومی استانداری گیلان با برخورد بسیار ناپسند از ورود خبرنگار فارس به داخل جلسه جلوگیری کرد، اما به دیگر خبرنگاران اجازه ورود به جلسه را داد.
علی پورحسن در پاسخ به خبرنگار فارس مدعی شد که این جلسه محرمانه است و خبرنگاران نباید در آن جلسه حضور یابند، درحالی که خبرنگار ایرنا و صدا و سیمای مرکز گیلان در این جلسه حضور داشتند، که این نوع برخورد مدیر روابط عمومی استانداری گیلان سبب حیرت فرماندار و نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی شد.
گفتنی است تا پیش از این، انتقادات زیادی به عملکرد استاندار گیلان از سوی نمایندگان این استان در مجلس، رسانه‌ها و مجمع اصولگرایان گیلان شده بود.
به گزارش "اعتدال"، از سویی یکی از سایت‌های خبری چندی پیش از علاقه بسیار زیاد استاندار گیلان به سفرهای خارجی خبر داده و نوشته بود: استاندار گیلان فقط در سال جاری به کشورهای آلمان، تاجیکستان، اوکراین، آذربایجان، جمهوری داغستان، فیلیپین، روسیه و قطر سفر کرده است، که با توجه به این مسأله، این عدم پذیرش معنادار می‌نماید.
جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی نیز با انتقاد از نحوه اداره استان گیلان، مدیریت حاکم بر این استان را مدیریتی ضعیف و تبلیغاتی عنوان کرده و گفته بود: متأسفانه بار‌ها به دلیل گلایه مردم و نارضایتی‌هایی که از نحوه عملکرد استاندار گیلان وجود داشته است، به رئیس جمهور، رئیس دفتر وی و وزیر کشور شکایت کرده‌ایم و گفته‌ایم که مردم از توهین‌های مکرر استاندار به مردم گیلان ناراضی هستند، اما همچنان رویه غلط مدیریت بر استان گیلان ادامه دارد.
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان:
چطوره که خبرگزاری فارس گیلان که تا دیروز با همدستی غیرمستقیم آقازاده و کوچکی‌نژاد به صورت موزیانه‌ای خبرهای جهت‌دار علیه قهرمانی منتشر می‌کرد و سه چهار تا مصاحبه مفصل با سعادتی به عنوان کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک انجام داد، امروز هیچ خبری ازش نیست و واکنشی نشون نداده و حتی خبر خبرگزاری مادرش رو هم منتشر نکرده؟!
ایرج ندیمی به عنوان رهبر جدید کشورهای لیبی، تونس و مصر هم با حفظ سمت انتخاب شد.
خواهش می‌کنم بی‌خود شایعه درست نکنید و اسم افراد نالایقی چون [...] را جزء گزینه‌های استانداری نیاورید.
خبرگزاری فارس دروغگو و جاعل است و طرفدار یک فرد نظامی غیربومی بدون تجربه مدیریتی است. خوب کاری کرد راهش نداد. این خبرگزاری به اصالت گیلان و گیلانی‌ها توهین کرده، چرا باید مدیر موفقی مثل قهرمانی برود؟ طبق نظرسنجی‌های مؤسسات امنیتی و سیاسی استان، رضایت مردم استان از ایشان بیش از 88 درصد است و از عملکرد 2 نماینده بی‌آبرویی که باهاش مخالف هستند رضایتی وجود ندارد. چرا این نمایندگان نروند؟؟؟ قهرمانی در این دوره با مهندس امینی مدیرکل سابق آب و فاضلاب گیلان و مشاور فعلی وزیر نیرو و یک فرد دیگر به صورت لیستی کاندید و هر 3 نفر رأی می‌آورند.
توهین به خبرگزاری فارس نشان می‌دهد که دشمنان داخلی تاب و تحمل حقایق را ندارند و دل خود را به خبرهای کذب وبلاگ‌های بی اصل و نصب خوش کردند. خبرگزاری فارس یکی از بهترین رسانه‌های کشور است که جز حقایق چیزی را نمی‌نویسد. ما که جز واقعیت چیزی ندیدیم، منتهی چشم بصیرت می‌خواهد این واقعیت‌ها را ببیند.
سفیر بودن شایستگی می‌خواهد که لابد آقای قهرمانی در خود نمی‌بینند.
پاچه‌خواران استاندار گیلان، مگس‌های دور شیرینی هستند.
در اطلاع‌رسانی دقیق خبرگزاری فارس شکی نیست و خبرنگاران پرتلاش این رسانه بیشتر و بهتر از دیگر رسانه‌ها فعالیت می‌کنند و انتشار خبرهای مختلف نشان می‌دهد که این رسانه تنها وظیفه اطلاع‌رسانی خود را نشان داده است و اهانت به این رسالت، درست نیست.
استاندار بومی شما که هیچ کاری نکرد، شاید یک غیربومی بتواند گیلان را از افرادی ناصالح مانند نویسندگان این مطالب نجات دهد.
ما شاهدیم که خبرگزاری فارس با انعکاس دیدگاه‌های آقای سعادتی رسالت خود را نشان داده است؛ ضمن این‌که مصاحبه‌های آقای قهرمانی را نیز منعکس کرده و نشان داده که رسانه‌ای منصف است. حال بعضی ها این بصیرت و دیدگاه را ندارند که این موضوع را درک کنند، این عیب به خودشان وارد است.
چرا این‌قدر از آقای سعادتی واهمه دارید. او هم فردی است که ممکن است لایق‌تر از قهرمانی باشد. مردم استان که از قهرمانی جز حرف و خالی‌بندی چیزی ندیدند. گیلان نیاز به یک نیروی تازه نفس و قوی‌تر از قهرمانی دارد.
تأسف بنده از کسانی است که دم از ملی‌گرایی می‌زنند و با یک‌سری از استدلال‌های غلط پا به عرصه سخنوری زده و نطق می‌سرایند! مگر در زمان این استاندار بومی نبود که 45 درصد مدیران کل ما غیربومی انتخاب شدند؟ کجا کار کرد؟ فقط پول تبلیغات خرج کرد! فقط تبلیغات! کمی منطقی باشیم، کجای استان شما تغییر می‌بینید؟ چه کرد؟ فقط مرده‌های سیاسی را زنده کرد! نکنید بومی/ غیربومی! در کتاب نهج‌البلاغه نصایح حضرت امیر به مالک اشتر درخصوص انتصابات را بخوانید. حضرت می‌فرماید هرکس که تقوایش بیشتر هست انتخاب کنید، به سیاه یا سفید بودن نگاه نکنید.
دوره قهرمانی دیگر به‌سر آمده است. این را بپذیرید!
بیشتر مدیران گیلان غیربومی هستند. حال چه می‌شود که استاندار گیلان نیز غیربومی باشد؟ مگر طاهایی که استاندار گیلان بود، بد بود؟ والله هنوز هم در استانداری گیلان و بین نشریات استان سخن از خوبی این فرد است. پس معلوم می‌شود که یک مدیر ارشد غیربومی بهتر از مدیری بومی مانند قهرمانی می‌تواند کار کند. ما با آمدن آقای سعادتی موافق هستیم.
اصلاً استاندار گیلان نمی‌تواند سفیر باشد. او این استان را نمی‌تواند به خوبی اداره کند، چه رسد به این‌که سفیر کشوری مانند کویت باشد!
مگر قهرمانی تا کی می‌تواند استاندار گیلان باقی بماند که این‌چنین دست به هر کاری می‌زند تا استاندار بماند؟ 3/5 سالش که رفت، نهایت نیم سال دیگر مجبور می‌شویم او را در استان تحمل کنیم. بالاخره باید برود و جای خود را به قوی‌تر از خود بسپارد. آن وقت روسیاهی برای ذغال می‌ماند.
بفرماييد مازني‌ها! اين كشور دودستي تقديم شما!
من از استان * هستم. شما گيلاني‌ها خون يكديگر را مي‌خوريد. چطور مي‌خواهيد استان‌تان را اداره كنيد؟!
رشتی: مازندران در واقع بخشی از گیلان باستانی است، اما مهم اینه رشت که دانشمندانی مثل پروفسور رضا در سطح جهانی داره، چطور نمیتونه یه استاندار برای استان خودش توو این 30 سال داشته باشه و مثل نماینده‌هاش غیررشتی هستند؟؟؟
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"