كدخبر: ۲۴۸۹
تاريخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۱
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
با پیگیری شركت توسعه گردشگری گيلان؛
استخر لاهيجان دنبال سرمایه‌گذار می‌گردد
مديرعامل شركت توسعه گردشگري گيلان، گفت: داخل استخر، يك هتل پنج طبقه ساخته مي‌شود و در واقع مجموعه جزيره استخر لاهيجان يكي از مهم‌ترين طرح‌هاي گردشگري است.
مديرعامل شركت توسعه گردشگري گيلان از امضاي چهار تفاهم‌نامه سرمايه‌گذاري به ميزان 302 ميليارد تومان در استان خبر داد.
علي حاجي‌ علي افضلي در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به وضعيت خوب سرمايه‌گذاري گردشگري در گیلان، اظهار داشت: طبق دستور استاندار، قرار شده است تا زمين‌هاي بالاي يك هكتار منابع طبيعي به شركت توسعه گردشگري گيلان تخصيص داده شود. هیأت مدیره اين شركت نیز با تمهيدات لازم قانوني، سرمايه‌گذار واجد شرايط براي سرمايه‌گذاري را انتخاب نموده، پس از آن با سرمايه‌گذار قرارداد بسته مي‌شود و تمام كارهاي اداري توسط سرمايه‌گذار انجام مي‌شود.
وی با بيان اين‌كه 71 منطقه نمونه گردشگري در استان تعريف شده است، تصريح كرد: ميراث فرهنگي، هفت منطقه را براي انجام زيرساخت‌هاي آن انتخاب كرده و منطقه امين‌آباد را به ما سپرده است.
حاجي‌ علي افضلي با اشاره به سرمايه‌گذاري 157 ميليارد توماني در منطقه نمونه گردشگري امين‌آباد رشت، خاطرنشان كرد: 18 هكتار از 39 هكتار اين منطقه براي سرمايه‌گذاري قرارداد منعقد شده است.
مديرعامل شركت توسعه گردشگري گيلان درباره تفاهم‌نامه‌هاي سرمايه‌گذاري گردشگري، گفت: چهار تفاهم‌نامه با این شرکت به ميزان 302 ميليارد تومان منعقد شده و به دنبال زمين هستيم.
وي همچنين از پيگيري 224 ميليارد تومان طرح گردشگري در استان خبر داد و گفت: يكي از طرح‌ها، پيگيري استخر لاهيجان است كه سال‌ها بلاتكليف بوده و طي هشت ماه اخير با بخش خصوصي صاحب اين استخر به تفاهم رسيديم.
حاجي ‌علي افضلي با بيان اين‌كه صاحب اين استخر 13 سال حاضر به فروش آن نبود، افزود: اكنون حاضر به فروش شده و به دنبال سرمايه‌گذار براي آن هستيم.
مديرعامل شركت توسعه گردشگري گيلان ميزان سرمايه‌گذاري اين استخر را 50 ميليارد تومان اعلام كرد و ادامه داد: داخل استخر، يك هتل پنج طبقه ساخته مي‌شود و در واقع مجموعه جزيره استخر لاهيجان يكي از مهم‌ترين طرح‌هاي گردشگري است.
وي پروژه ساخت هتل پنج ستاره انزلي با سرمايه‌گذاري 176 ميليارد تومان را از ديگر طرح‌هاي گردشگري عنوان كرد و گفت: اين پروژه مشكل زمين دارد.
وی شركت توسعه گردشگري گيلان را بازوي اجرايي سازمان ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگری براي تسهيل در امر سرمايه‌گذاري دانست و بيان داشت: اين شركت با تمام توان درحال انجام وظيفه است.
وي كمبود زمين را از مشكلات استان براي سرمايه‌گذاري ناميد و خاطرنشان كرد: به دليل شناسنامه‌دار نبودن عرصه‌هاي ساحلي و غيرساحلي استان، تخصيص زمين به اين شركت دچار مشكل است.
حاجي‌ علي افضلي، افزود: از منابع طبيعي مي‌خواهيم با شناسايي اين‌گونه زمين‌ها از اراضي تحت تصرف اشخاص خلع‌ يد شود و عرصه‌ها در اختيار سرمايه‌گذاران واقعي قرار گيرد.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"