كدخبر: ۲۴۵۶
تاريخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۴
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
استقرار بيش از 40 ايستگاه اطلاع‌رسانی نوروزی در گيلان
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: پنج باجه اطلاع‌رساني در شهرهاي رشت، آستارا، لاهيجان و لنگرود به منظور رزرواسيون مراکز اقامتي و مسافر کاشانه‌ها داير مي‌شوند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: بيش از 40 ايستگاه اطلاع‌رساني براي ارائه خدمات به مسافران نوروزي در استان داير مي‌شوند.
رضا عليزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری ايرنا، افزود: پنج ايستگاه از تعداد يادشده دائم و در شهرهاي رشت، آستارا، لوشان و چابکسر مستقر هستند.
وي، اظهار کرد: پنج باجه اطلاع‌رساني در شهرهاي رشت، آستارا، لاهيجان و لنگرود به منظور رزرواسيون مراکز اقامتي و مسافر کاشانه‌ها داير مي‌شوند.
وي، تصريح کرد: اقلام تبليغاتي توليد شده در ارتباط با جاذبه‌هاي گردشگري گيلان، شامل کتابچه راهنما، بروشور، لوح فشرده، نقشه و راهنماي گردشگري از طريق ديگر ايستگاه‌هاي اطلاع‌رساني در اختيار گردشگران نوروزي قرار مي‌گيرد.
عليزاده، افزود: سال گذشته دو هزار بازديد نظارتي از تأسيسات گردشگري استان انجام شده که نتيجه آن، خدمات‌رساني بهتر در سال 1389 خواهد بود.
همچنین یک كارشناس ارشد گردشگري در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: گردشگري، فعال‌ترين و پوياترين صنعت جهان است.
مهرداد حسيني‌ شالمائي، افزود: تفريح‌گاه‌ها و مكان‌هاي گردشگري در شهرها نقش مهمي در رونق و توسعه صنعت گردشگري دارند.
وي، ادامه داد: با توجه به اين‌كه شهرها مبادي ورود و خروج جهانگردان تعريف شده‌اند و به عنوان پايگاهي براي گردشگراني محسوب مي‌شوند كه به نواحي اطراف آن شهر مسافرت مي‌كنند، توجه به تفريح‌گاه‌ها و ديگر تسهيلات گردشگري در صدر برنامه‌ريزي شهري قرار مي‌گيرد.
به گفته حسيني‌ شالمائي، مكان‌هاي تفريحي بخش تفكيك‌ناپذيري از بافت شهري هستند كه مي‌توانند در توسعه روزافزون صنعت گردشگري و تداوم رشد اين بخش مؤثر باشند.
كارشناس ارشد گردشگري با بيان اين‌كه توسعه گردشگري شهري بايد به دقت برنامه‌ريزي شود، افزود: جايگاه تسهيلات گردشگري و محل احداث جاذبه‌ها بايد به دقت تعيين شود تا پاسخگوي نيازهاي متنوع جهانگردان باشد؛ ضمن اين‌كه توسعه پايدار انعطاف‌پذيري را تضمين كند.
وي، تصريح كرد: شهرهاي كوچك واقع در شهرستان‌هاي گيلان داراي قابليت‌هاي بالقوه‌اي در توسعه گردشگري استان هستند و در پويايي صنعت گردشگري تأثير مي‌گذارند.
حسيني‌ شالمائي، خاطرنشان كرد: با ايجاد تأسيسات و اقامتگاه‌هاي گردشگري در شهرهاي كوچك مي‌توان نقش اقامتگاه‌هاي گردشگري اين صنعت را در گيلان پرورش داد.
كارشناس ارشد گردشگري با بيان اين‌كه صنعت گردشگري امروزه به يكي از بزرگ‌ترين و پردرآمدترين بخش‌هاي اقتصادي دنيا تبديل شده است، گفت: طبق نظر سازمان جهاني گردشگري، اين صنعت بزرگ‌ترين صنعت فعال در كشورهاي جهان است.
وي، ابراز داشت: برخي كارشناسان، صنعت گردشگري را اميدبخش‌ترين، پيچيده‌ترين و جايگزين‌ترين صنعتي كه جهان سوم با ﺁن مواجه است معرفي كرده‌اند.
حسيني‌ شالمائي، افزود: آمارهاي بين‌المللي و ديدگاه كارشناسان گردشگري نشان مي‌دهد، اين صنعت تا سال 2010 ميلادي به بزرگ‌ترين صنعت دنيا تبديل شده و درآمد اقتصادي چشمگير و فرصت‌هاي شغلي بي‌شماري را براي كشورهاي مختلف فراهم آورده و نقش مهمي در فقرزدايي كشورهاي محروم و مناطق توسعه‌نيافته دارد.
كارشناس ارشد گردشگري سهم ايران از گردشگري جهان با توجه به وجود جاذبه‌هاي متنوع فرهنگي، آثار تاريخي، موزه‌ها، مكان‌هاي ديدني و زيارتي و نيز سنت‌ها، شامل جشنواره‌هاي ملي‌، هنر و صنايع دستي‌، موسيقي و ... را تنها يك درصد اعلام كرد.
وي، عنوان داشت: طبق آمارهاي سازمان جهاني گردشگري و سازمان يونسكو، ايران مي‌تواند جزء 10 كشور نخست دنيا از نظر ورود گردشگر باشد.
حسيني شالمائي، خاطرنشان كرد: با توجه به وجود عوامل طبيعي و سهم بسيار ناچيز ايران از صنعت گردشگري درمي‌يابيم که صنعت گردشگري نتوانسته نقش خود را به عنوان عامل توسعه اقتصادي كشور و معرفي ايران به عنوان يك كشور گردشگري و فرهنگي به خوبي ايفا كند و بايد كارهاي بسياري در اين زمينه انجام دهيم.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"