كدخبر: ۲۳۴۳
تاريخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۶
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
آغاز دوره آموزش آشپزی پخت غذاهای بومی در لاهيجان
معاون گردشگری سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: شعار گردشگري براي عيد امسال، "نوروز 1389؛ تفاوت، تنوع و کيفيت" عنوان شده است.
معاون گردشگری سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: غذاهاي بومي محلي استان به عنوان بخشي از جاذبه‌هاي گردشگري مطرح است.
رضا عليزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری ايرنا، افزود: شعار گردشگري براي عيد امسال، "نوروز 1389؛ تفاوت، تنوع و کيفيت" عنوان شده است.
وي، اظهار کرد: ارائه منوي غذاهاي محلي در تمامی تأسيسات گردشگري استان از برنامه‌هاي نوروز 1389 است.
وي، تصريح کرد: نخستين دوره آموزش آشپزي پخت غذاهاي بومي در شش شهر رشت، آستارا، لاهيجان، فومن، رودبار و چابکسر آغاز شده است.
عليزاده، افزود: شرکت‌کنندگان گواهينامه آموزشي دريافت مي‌کنند.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"