كدخبر: ۱۶۲۹
تاريخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۵
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری گيلان:
55 هزار سفر كارت در گيلان توزيع شد
محمدحسين مهدي‌پور، گفت: سفر كارت ملي، كارت بانكي الكترونيكي چند منظوره است كه پس از شارژ مبلغ معين، قابليت استفاده از پايانه‌هاي فروش (P.O.S) نصب شده در مراكز گردشگري عضو شبكه پذيرندگان را دارد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان از صدور و توزيع حدود 55 هزار سفر كارت بين دستگاه‌هاي اجرايي استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمدحسين مهدي‌پور در نشست شورای معاونان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان با اشاره به وضعيت سفر كارت در استان، اظهار داشت: در حال حاضر 95 هزار سفر كارت ديگر در گيلان درحال صدور است كه بين دستگاه‌هاي اجرايي توزيع مي‌شود.
وي، افزود: سفر كارت ملي، كارت بانكي الكترونيكي چند منظوره است كه پس از شارژ مبلغ معين، قابليت استفاده از پايانه‌هاي فروش (P.O.S) نصب شده در مراكز گردشگري عضو شبكه پذيرندگان را دارد.
به گفته مهدي‌پور، دارندگان سفر كارت مي‌توانند تمام هزينه‌هاي مورد استفاده خود را بابت خدمات به‌جاي پول نقد به وسيله سفر كارت پرداخت كنند و برخي خدمات نظير اقامت داراي تخفيف ويژه هستند.
وي به مزاياي استفاده از سفر كارت ملي اشاره كرد و گفت: استفاده از تخفيف‌هاي درنظر گرفته شده مراكز گردشگري عضو شبكه سفر كارت ملي، امكان استفاده از شبكه‌اي به‌روز در خدمت‌رساني و برخورداري از تخفيف‌ها و نرخ‌هاي تشويقي طرح سفر كارت ملي از جمله مزاياي اين كارت است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان به مدت اعتبار سفر كارت اشاره كرد و افزود: كارت‌هاي صادر شده تا دو سال پس از تاريخ صدور داراي اعتبار بوده و شارژ موجود در سفر كارت همانند ديگر كارت‌هاي بانكي قابل تمديد است و از بين نمي‌رود.
مهدي‌پور درباره نحوه كنترل موجودي سفر كارت ملي، خاطرنشان كرد: دارندگان سفر كارت مي‌توانند با مراجعه به شعبه‌هاي بانك سپه نسبت به كنترل موجودي اقدام كنند و در حال حاضر دستگاه‌هاي خودپرداز قابليت شناخت و سرويس‌دهي به سفر كارت ملي را ندارند.
وي با اشاره به الزام مراكز گردشگري در پذيرش سفر كارت، گفت: مراكز گردشگري ضمن در اختيار گذاشتن سهميه توافق شده در اين طرح نسبت به پذيرش سفر كارت مراكز گردشگري، ملزم به هماهنگي قبلي و ذخيره جا در زمان مناسب هستند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان استفاده از سفر كارت ملي را به روش‌هاي تماس تلفني مستقيم، ارسال نمابر و يا مراجعه حضوري به مركز گردشگري مورد نظر، استفاده از سيستم فروش و يا مراجعه حضوري به دفاتر خدمات مشتريان سفر كارت اعلام كرد.
همچنین سرپرست فرماندهي يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: در سه ماهه امسال، 23 هزار و 574 مورد سركشي و نظارت بر آثار تاريخي ـ فرهنگي گيلان انجام شد.
محمدعلي مهرگان، افزود: ضابطان قضايي فرماندهي يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي گيلان در سه ماهه امسال از مجموع 900 اثر تاريخي و ثبتي و نيز بيش از 2 هزار اثر غيرثبتي و شناسايي‌شده در استان، 23 هزار و 574 مورد گشت و سركشي انجام دادند كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9/44 درصد رشد داشته است.
وی، اظهار داشت: با توجه به مساعد بودن شرايط جوي استان، فعاليت‌هاي عمراني و ساخت و سازها از تحرك و پويايي خاص برخوردار بوده و اوج فعاليت‌هاي عمراني در اين دوره است.
وي، ادامه داد: ضابطان قضايي اين فرماندهي با اجراي 673 مورد نظارت بر پروژه‌هاي عمراني گامي مؤثر در امر حراست و صيانت از آثار تاريخي و فرهنگي برداشته‌اند.
سرپرست فرماندهي يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان با بيان اين‌كه، حفظ و نگهداري از آثار تاريخي تنها برعهده يك ارگان يا نهاد خاص نظير يگان حفاظت ميراث فرهنگي نيست، تصريح كرد: به گونه‌اي بايد فرهنگ‌سازي شود كه همه آحاد مردم، سازمان‌هاي دولتي و خصوصي خود را در امر صيانت از اين مفاخر ملي دخيل بدانند و نسبت به سرمايه‌هاي ملي احساس مسئوليت و تعهد كنند.
مهرگان، افزود: يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي در سه ماهه امسال با تشكيل 52 انجمن ميراث فرهنگي، 61 مورد برگزاري جلسات انجمن ميراث فرهنگي و 597 مورد برگزاري جلسه با نهادها و ارگان‌هاي دولتي و غيردولتي، نظامي و انتظامي، دادگستري‌ها و شهرداري‌ها و ... سعي بر نهادينه كردن فرهنگ صيانت از آثار در تمام دستگاه‌هاي اجرايي كرده است.
وي با اشاره به بخشنامه 38140 مورخ 9 مهر 1382 معاون اول رئيس جمهور به تمام وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات دولتي، نهادهاي انقلاب اسلامي و استانداري‌هاي كشور، اظهار داشت: به منظور حفاظت از ميراث فرهنگي كشور و پرهيز از تأخير در اجراي طرح‌هاي عمراني، بروز اختلاف و پيگرد قضايي، قبل از آغاز اجراي طرح‌هاي عمراني در راستاي ضوابط حفاظتي آثار تاريخي ـ فرهنگي استان اقدام به پاسخگويي 305 مورد استعلام‌هاي مردم و ديگر نهادها شد.
سرپرست فرماندهي يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان، گفت: در راستاي ارتقاء سطح تعامل يگان حفاظت با نيروهاي بازدارنده ديگر نظير ناجا و نمسا، يگان حفاظت در مدت مذكور اقدام به برپايي 123 مورد گشت مشترك با نيروي انتظامي و 13 مورد گشت مشترك با نيروي مقاومت بسيج كرده كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7/39 درصد رشد داشته است.
مهرگان نتيجه اين گشت‌ها را كاهش جرايم در حوزه ميراث فرهنگي، دستگيري چهار نفر از متجاوزان به جرايم آثار تاريخي و كشف و ضبط دستگاه فلزياب، سكه‌هاي تاريخي، مجسمه، تابوت‌هاي بدلي، آلات و ادوات حفاري غيرمجاز و ... عنوان كرد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع د ستي و گردشگري گيلان هم در این نشست، اظهار داشت: يک هزار و 112 مورد بازديد از تأسيسات گردشگري استان از ابتداي سال جاري تا کنون انجام شده است.
رضا عليزاده، افزود: طرح بازديد از تأسيسات گردشگري به منظور ارتقاء سطح خدمات گردشگري و جلب رضايت گردشگران در تابستان به اجرا درآمده است.
وي، اضافه کرد: اين طرح توسط سه گروه ستادي نظارتي از سوي سازمان ميراث فرهنگي و يک گروه مشترک با حضور نمايندگان بازرسان نيروي انتظامي، بهداشت و تعزيرات حکومتي به اجرا درآمده است.
وي، اظهار کرد: در اين دوره از نظارت علاوه بر نحوه خدمات، نرخ‌نامه‌ها در تأسيسات گردشگري و مسائل فني و بهداشتي نيز مورد بررسي قرار گرفته است.
علیزاده، تصريح کرد: در اين دوره نظارتي، نيروهاي بازرسي اگر با موردي خلاف مواجه شوند، در مرحله نخست تذکر خواهند داد و در صورت توجه نکردن اقدامات بعدي که شايد منجر به بسته شدن مکان اقامتي نيز شود صورت مي گيرد.
293 مکان اقامتي و همچنين بيش از 70 منطقه نمونه گردشگري در گيلان تعريف شده است.
نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"