كدخبر: ۱۱۹۶۱
تاريخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
فرماندار رشت در جلسه شورای جامع عمرانی شهرستان، مطرح کرد؛
مدیریت صحیح منابع آب، اولویت نخست در مقابله با بحران کم‌آبی/ شناسایی ۱۰ نقطه برای ایجاد پارکینگ خودرویی در امتداد سواحل شهرستان
فرماندار رشت با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و زمان بندی در مصرف منابع آب در دوران کم‌آبی، تاکید کرد: با توجه به مشکل کم آبی در سال جاری، همکاری و همدلی مردم و مسئولین در مدیریت صحیح مصرف منابع آب موجود از اهمیت بسزایی در مقابله با بحران برخوردار است.

 به گزارش گروه خبری لاهیگ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رشت، دکتر امام پناهی در جلسه شورای جامع عمرانی که با دستور بررسی وضعیت تامین آب کشاورزی، ساماندهی سواحل و معضل پسماند برگزار شد، با اشاره به اهمیت برنج در اقتصاد استان و سبد غذایی خانوار، تأکید کرد: در شرایط پیش‌رو مجموعه فرمانداری و تمامی دستگاههای مرتبط با تمام توان و بکارگیری تمامی استعداد و امکانات موجود در کنار مردم خواهند بود.

فرماندار رشت با بیان ضرورت مصرف بهینه منابع و جلوگیری از اتلاف و هدر رفت آب موجود، اظهار داشت: با توجه به فرصت کمتر از ده روزه باقی مانده تا زمان رها سازی آب سد سفیدرود لازم است تا کشاورزان نسبت به لایروبی انهار درجه ۳ و ۴ با سرعت بیشتری اقدام کنند.

 وی افزود: باید دستگاه‌های مربوطه هرچه سریعتر مراحل تجهیز و راه اندازی چاه های آب را به اتمام رسانند.

امام پناهی با تاکید بر ضرورت انجام بیمه محصول شالیزارها از سوی کشاورزان، اظهار داشت: باید از ظرفیت دهیاران، شوراهای اسلامی، میراب شاگرد های محلی، معتمدین و افراد دارای نفوذ کلام در روستاها در زمینه آگاهی رسانی و کمک در مدیریت تقسیم و مصرف آب استفاده شود.

وی ادامه داد: آب منطقه ای آمادگی دارد تا با هدف کمک به عبور با کمترین میزان خسارت از بحران کم آبی پیشرو نسبت به صدور پروانه بهره‌برداری برای چاه های تا عمق ۲۰ متر مساعدت لازم را داشته باشد.

نماینده عالی دولت در مرکز استان، در ادامه با اشاره به احتیاج به اراده عمومی برای مبارزه با مشکل پسماند، اظهار داشت: بخشداران با استفاده از ظرفیت بسیج، هلال احمر، آموزش و پرورش، گروه‌های مردمی و سایر دستگاه‌ها نسبت به آگاهی رسانی مطلوب و آموزش مردم در زمینه اجرا و عملیاتی شدن طرح تفکیک زباله اقدام نمایند.

فرماندار رشت با تاکید بر ضرورت ایمن سازی و سالم سازی سواحل برای استفاده خانواده‌ها و مردم، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت دهیاران در ساماندهی سواحل، نصب تابلوهای هشداردهنده، شناسایی و معرفی افراد بومی واجد شرایط برای کسب آموزش‌ها و مهارت‌های لازم و بکارگیری آنان به عنوان نجات غریق و همچنین استفاده از توان بخش خصوصی در زمینه اجرای طرح‌های سالم‌سازی باید در برنامه کاری دستگاه‌های ذیربط قرار گیرد.


امام پناهی با بیان این مطلب که سلامت و ایمنی خانواده‌ها در استفاده از سواحل باید در صدر اولویت‌ها باشد، گفت: با هدف افزایش ضریب ایمنی و به حداقل رساندن خطرات ناشی از ورود خودروها به محدوده مورد استفاده خانواده ها، ۱۰ نقطه در امتداد سواحل شهرستان برای ایجاد پارکینگ خودرویی شناسایی، امکان‌سنجی و جانمایی شده است.

نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"