كدخبر: ۱۱۸۷۶
تاريخ انتشار: ۱۴ دي ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
محمدنژاد در تذکر شفاهی؛
مراکز آموزشی و هنرستان‌ها فاقد تجهیزات لازم برای مهارت اندوزی است
نماینده مردم لنگرود در مجلس با انتقاد از وضعیت نامناسب آموزش و پرورش و استفاده بی‌حد و اندازه از علوم نظری گفت: مراکز آموزشی و هنرستان‌ها فاقد تجهیزات لازم برای مهارت اندوزی است.

به گزارش گروه خبری لاهیگ ، پرویز محمدنژادقاضی محله در جلسه علنی امروز (سه شنبه 14 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: جناب آقای رئیسی، مشکلات و مسائل امروز جامعه را مردم هوشمندانه تحلیل می‌کنند و می‌پرسند، لذا سوالاتی که از طرف نماینده‌ها مطرح می‌شود عصاره افکار مردم است و هوشمندانه این موضوعات را باید بررسی کنید. صحبت من با وزرا و دولت محترم است؛ سبد هزینه‌ها امروز نسبت به سبد سرمایه‌ای افزیش یافته است و اگر توجهی به سرمایه‌های عظیم که در حوزه کارسازی ایجاد بنگاه‌های سرمایه‌ای هست، نشود طی چند سال آینده به عنوان کشور هزینه‌ای مطرح و تمام درآمدها به این سمت کشیده می‌شود.

نماینده مردم لنگرود در مجلس افزود: این خطری است که امروز کشور ما را تهدید می‌کند و لازم است در حوزه هزینه‌ها دقت لازم صورت گیرد و آن را به عنوان آورده، درست و بهینه مصرف کنیم.

وی در تذکری به وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: سرمایه‌های ملت در دره‌هایی به نام شهرک‌های صنعتی قرار گرفته است، کلیدی بر کلیدهای دیگر نیاز است که بتوان قفل‌های دیروز را باز کرد، تا امروز تدبیر لازمی در این زمینه صورت نگرفته است.

محمدنژاد قاضی محله در تذکری به وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز به یک مبتلابه در کشور دچار شدیم و آن استفاده از علوم نظری بی‌حد و اندازه است. مهارت‌آموزی در نظام آموزشی ما به فراموشی سپرده شده و تمام هنرستان‌ها و مراکز دانش فاقد تجهیزات لازم برای مهارت آموزی است در حالی که تا مهارت اندوزی وارد عرصه آموزشی نشود تمام هزینه‌های آموزش و پرورش بیهوده مصرف خواهد شد لذا باید فکری به حال مهارت اندوزی کرد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در تذکری خطاب به وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: یکی از مزیت‌های استان گیلان و لنگرود گردشگری است. صنعت قابل دسترسی که از طریق راه‌های مناسب و قابل قبول می‌توان به آن دست پیدا کرد اما متأسفانه امروز 75 درصد راه‌های ارتباطی به مراکز گردشگری که به عنوان دومین صنعت پولساز دنیا مطرح است، از وضعیت نامناسبی برخوردار است. حدود 5 هزار هکتار زمین‌های چاف و چمخاله که سال‌ها در اختیار مردم زحمتکش بوده در تملک و محاصره وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است./


نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"