كدخبر: ۱۱۴۳۹
تاريخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
send ارسال به دوستان
print نسخه چاپي
استقرار مشاغلی برای رونق وبهره‌وری منابع توسط بنیاد برکت
بنیاد برکت با سرمایه‌گذاری و فراهم کردن فرصت‌های اقتصادی در بخش کسب‌وکارهای خرد و خانگی باید باعث اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای متقاضیان شده و استمرار و پایداری را دنبال کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لاهیگ به نقل از خبرگزاری فارس ، مجری توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امروز در جلسه دهیاران بخش مرکزی با اشاره به راه‌اندازی طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در روستاهای بخش مرکزی اظهار کرد: تسهیلگران بنیاد برکت محوریت اصلی و جهادی طرح اشتغال در روستاهای گیلان را بر عهده‌دارند.

یاسر رمضان نژاد از  آغاز فعالیت بنیاد برکت در روستاهای هدف بخش مرکزی تا هفته آینده خبر داد و گفت: مشاغل استقراریافته در حوزه طرح «سحاب» باید در محوریت مشاغل پایدار و توسعه محور قرار گیرد و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در این راستا و مبنی بر محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مناطق محروم و کمتر برخوردار است.

وی با اشاره به اهداف بنیاد برکت در مسیر اشتغال‌زایی که رونق اقتصادی جوامع کمتر برخوردار را دنبال می‌کند، تصریح کرد: علاوه بر توسعه اقتصادی، توسعه اجتماعی نیز محوریت کار بنیاد برکت برای ایجاد یک سیستم همه‌جانبه نگر به طرح اجرایی است که با این هدف تشکیل نهادهای اجتماعی در روستاها در قالب کارگروه روستایی مشورتی، کارگروه تخصصی شغلی، با توجه به ایجاد مشاغل، تشکیل قرض‌الحسنه در تمامی روستاهای هدف برای پشتیبانی از مشاغل بنیاد برکت و درنهایت عضویت همه روستاییان در مسیر تولید انجام می‌شود.

مجری اشتغال بنیاد برکت استان گیلان با بیان اینکه فرصت‌های شغلی با توجه به درخواست متقاضیان، توسط تسهیلگران در دستور کار قرار می‌گیرد، افزود: «بنیاد برکت» شغلی را به کارآفرینان تحمیل نمی‌کند و طرح‌های اشتغال‌زایی برکت با توجه به ظرفیت‌های محلی و توانمندی و مهارت متقاضیان هر منطقه ایجاد می‌شود.

بخشدار مرکزی شهرستان صومعه‌سرا نیز در این جلسه با بیان اینکه در کنار دولت، نهادهای حمایتی در ریشه‌کنی فقر و محرومیت در تلاش هستند، اظهار کرد: ازجمله  این نهادهای اثربخش «بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)» است که حرکتی بسیار روبه رشد و ستودنی در کشور بسترهای اشتغال و زیرساخت را برای افراد جویای کار  فراهم می‌نمایند.

 فرزاد امدادی با اشاره به نقش مهم اشتغال در معیشت و توسعه اقتصادی هر جامعه گفت: اگر به مسئله اشتغال توجه نشود بسیاری از آسیب‌ها، بزه‌کاری‌ها و مشکلات در جامعه اثرات خود را به‌صورت  آماری نشان خواهد داد که چه‌بسا هزینه‌های بالایی را بر جامعه متحمل می‌کند.

وی با اذعان به اینکه  نرخ بیکاری در روستاهای بخش، مرکزی بسیار  بالا است، بیان کرد: تمامی دهیاران می‌بایست از ظرفیت‌های موجود و بسترهایی که برای ایجاد اشتغال و بهبود درآمد مناطق کمتر برخوردار به وجود می‌آید نهایت همکاری را با تیم اجرایی «بنیاد برکت» داشته باشند.

 بخشدار بخش مرکزی شهرستان صومعه‌سرا با بیان اینکه بهبود معیشت، افزایش درآمد، رونق تولید در شهرستان صومعه‌سرا، نیازمند اعتبارات و نگاه ویژه بنیاد برکت است،  تصریح کرد: از مدیران ارشد بنیاد برکت که در صدر  برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های  برای ایجاد مشاغل قرار دارند انتظار داریم، ظرفیت تسهیلات و تخصیص شهرستان صومعه‌سرا  با توجه به مشکلات اشتغال و توسعه  فعالیت‌های اقتصادی افزایش دهد.


نام:
ايميل:
* نظر:
طراحی و تولید: "ایران سامانه"